Whatsappta uzun süre çevrimiçi olan erkek?

slnkcker

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
98
8
18
29
Benim konuştuğum biri vardı şu an 10 gündür falan konuşmuyoruz konuşmayı bitirdik mi küstük mü bilmiyorum  bu aralar fark ediyorum wp a giriyor uzun süre çevrimiçi kalıyor maksimum 5 dk. daha önce benimle konuşurken hiç görmedim böyle olduğunu giriyordu çıkıyordu genelde. Bir erkek neden uzun süre çevrimiçi olur?

Bunun bir nedeni de olamayabilir.
Konuşmayı kestik mi,kustuk mu yoksa bitirdik mi de nasıl bir bohemse.
10 gün arayıp sormayan adamın wp giriş zamanlarıni takip edecek kadar çaresiz kalmak neden ayrıca ?
Git kızım,gez toz..
Emin ol o senin farkında bile değildir.

Benim konuştuğum biri vardı şu an 10 gündür falan konuşmuyoruz konuşmayı bitirdik mi küstük mü bilmiyorum  bu aralar fark ediyorum wp a giriyor uzun süre çevrimiçi kalıyor maksimum 5 dk. daha önce benimle konuşurken hiç görmedim böyle olduğunu giriyordu çıkıyordu genelde. Bir erkek neden uzun süre çevrimiçi olur?

Benim Whatsap sabah 8 akşan 18.30 çevrimiçi çünkü whatsap Web kullanıyorum

10 gündür konuşmuyorsanız başkasıyla konuşuyodur zaten 😂

Whatsapp Web benim de full çevrim içi 😅😅

Arkadaşlarıyla sohbet muhabbet yapıyordur yada birini bulmuştur onunla konuşuyordur ikiside olabilir

Arkadaşı,kuzeni, kardeşi olabilir veya biri değil birileri olabilir. Telefonu alıp bakmadığınız sürece bir sürü ihtimal var. Ama 10 gündür konuşmuyorsanız bence boşverin. Yazarsa da cevap vermeyin çünkü yine gidecek.

Back
X