- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
- Konu Sahibi Aycicegii56
-
Benim kocam gibi whatsapı açık unutuyor hatta öyle uyuyor olabilir
Mesela ben bişey yazıyorum cevap yazıyo telefonu olduğu gibi iç cebine atıyo ya da masaya koyuyo ne whatsaptan çıkıyo ne tuş kilidini kapatıyo şarjı bitene kadar. Bazen eve geldiğinde hala açık oluyo arada arayan soran olmamışsa. Hatta bikaç kez gece bile açık olduğu oldu.WHATSAP NASIL AÇIK UNUTULUYOR????
Mesela ben bişey yazıyorum cevap yazıyo telefonu olduğu gibi iç cebine atıyo ya da masaya koyuyo ne whatsaptan çıkıyo ne tuş kilidini kapatıyo şarjı bitene kadar. Bazen eve geldiğinde hala açık oluyo arada arayan soran olmamışsa. Hatta bikaç kez gece bile açık olduğu oldu.
Yok kocamda öyle olmuyor en az on kere tanık oldum uyurken sabaha kadar online olmasına. Geceleri uyuyamıyorum da ben.bu mumkun değil canım
kendı kendıne kapanır whatsap eger kı yazısmaya devam etmezsen
yanı dıyelım kı yazısırken uyuyakaldın
sabaha kadar acık olmaz yanı
bır ıkı dakıka snr oflınne olursun yanı çevrim dışı
O zaman takip edecegimiz telefonun elimizde olması lazım bari okutmak icin degil miA Aycicegii56
Burdan toplu cevapliyim kizlar.
Internette whatsappweb.com diye site var. Ordan bi seferligine mahsus telefonla bar kodunu okuyosun ve tamamdir. Bunun icin bi laptop lazim. Artik whatsapptn ne yaziliyosa aninda laptopa ulasiyor.
Tek eksisi, egerki gercekten aldatiliyosan ve adam uyanik olup siliyosa her konusmyi; silinen mesajlar direk laptoptanda silinir.
Dakik olup o silmedigi anini yakalrsan ancak bulursun biseyler.
Ornegin burda bi arkdasin kocasinin aldattigini ogrendik bu islemi yaptiktan 2 saat snra.
Yapmaniz gereken tek sey
1.whatsapptan whatsapp web secenegine basmak( bu sadece akilli telefonlarda var bunu blirtiyim)
2. Laptoptan www.whatsappweb.com a girmek.
3. Beliren bar kodunu telefonda okutmak.
4. Tamamdir bitti.
Telefonu takip edilen kisi bunu pek cabuk yakalayamaz, takip edildigini cok cabuk anlayamaz.
Marka ve model ne o telefonda ?Yok kocamda öyle olmuyor en az on kere tanık oldum uyurken sabaha kadar online olmasına. Geceleri uyuyamıyorum da ben.
O zaman takip edecegimiz telefonun elimizde olması lazım bari okutmak icin degil mi
Genetal mobile ama modelini bilmiyorunMarka ve model ne o telefonda ?
Var kesin ben zaten eminim...ne buluyor ki konusacak onca saatinsan sıkılmaz mı yaaaa alla allaaaa peki sen biliyonmu kimlerle sohbet ettiğini..bacım var bunun altında bişeyyyyy mutlaka
valla hem de o kadar iyi olurdu ki bilseydimSendemi gec kaldin? Tuh. Keske rastgelseydi zamaninda.
Medeni durumuna gore cevrım ıcı saatlerı degısıyor mu..
Benım full bekar arkadaslarım var.. Whatsappta kurulan gruplarda bazen bızden cok konusurlar.
Benım esım evli de kolay kolay girmez yani..
Bence medeni duruma gore bile degisebiliyor..Medeni durumuna gore cevrım ıcı saatlerı degısıyor mu..
Benım full bekar arkadaslarım var.. Whatsappta kurulan gruplarda bazen bızden cok konusurlar.
Benım esım evli de kolay kolay girmez yani..
valla hem de o kadar iyi olurdu ki bilseydimneyse ALLAH lazım etmesin bir daha da ben bilmemeye razıyım
Konu açtığında aslında googleda arayan herkes bulacak bu konuyu yani belki de ihtiyacı olanlardan çok ihtiyacı yaratanlar bunu görüp okuyup önlem alacaktır. bir şey diyemem. zamanında biliyor olsam en azından ne konuştu acaba bu kadar saat diye meraktan çatlamazdım. yani benimle konuşamadığı neyi başka bir kadınla konuşabildi diye hala düşünmezdim. ama yazdıklarını okudukça büyük ihtimalle sinir krizi de geçirirdim. belki de onca ajanlıklarıma rağmen bunu bilmemi Allah sağladı ve akıl sağlığımı korudu.Uzuldum sen boyle diyince ya. Arada sirada sozunu ettim konularda ve uzerine cok durduk, cok kisi sordu ne nasil diye.
Galiba cogumuzda hala bilmiyoruz.
Ben en iyisi bi konu aciyim bunun uzerine.
Bazilarimiz icin gec kaldik ama belki baskasinin isine yarar.
Yasalmidir bu yazilari mahkemede sunmak bilmiyorum bu tartisilir. Ben daha cok " pismanmi acaba, gercekten el etek cektimi, belkide gercekten pismandir o kiz(larla) konusmuyodur belkide" supeleri icin sirf yapasim vardi. Tabi zamaninda. Simdi kimse yok hayatimda.
Cunku burda ne kocalar kesfettik, pismanim geri don derken halbuki bi guzel takip ettik whatsappta hala ayni yolun yolcusu.
Insallah dedgin gibi daha lazim olmaz sana kzum. Konuyu acip acmamakta kararsizim ama.
Konu açtığında aslında googleda arayan herkes bulacak bu konuyu yani belki de ihtiyacı olanlardan çok ihtiyacı yaratanlar bunu görüp okuyup önlem alacaktır. bir şey diyemem. zamanında biliyor olsam en azından ne konuştu acaba bu kadar saat diye meraktan çatlamazdım. yani benimle konuşamadığı neyi başka bir kadınla konuşabildi diye hala düşünmezdim. ama yazdıklarını okudukça büyük ihtimalle sinir krizi de geçirirdim. belki de onca ajanlıklarıma rağmen bunu bilmemi Allah sağladı ve akıl sağlığımı korudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?