Whatsapta cok uzun saatler cevrimici kalmak

WHATSAP NASIL AÇIK UNUTULUYOR????
Mesela ben bişey yazıyorum cevap yazıyo telefonu olduğu gibi iç cebine atıyo ya da masaya koyuyo ne whatsaptan çıkıyo ne tuş kilidini kapatıyo şarjı bitene kadar. Bazen eve geldiğinde hala açık oluyo arada arayan soran olmamışsa. Hatta bikaç kez gece bile açık olduğu oldu.

bu mumkun değil canım
kendı kendıne kapanır whatsap eger kı yazısmaya devam etmezsen

yanı dıyelım kı yazısırken uyuyakaldın
sabaha kadar acık olmaz yanı
bır ıkı dakıka snr oflınne olursun yanı çevrim dışı

Yok kocamda öyle olmuyor en az on kere tanık oldum uyurken sabaha kadar online olmasına. Geceleri uyuyamıyorum da ben.

O zaman takip edecegimiz telefonun elimizde olması lazım bari okutmak icin degil mi

ne buluyor ki konusacak onca saat insan sıkılmaz mı yaaaa alla allaaaa peki sen biliyonmu kimlerle sohbet ettiğini..bacım var bunun altında bişeyyyyy mutlaka

Medeni durumuna gore cevrım ıcı saatlerı degısıyor mu..

Benım full bekar arkadaslarım var.. Whatsappta kurulan gruplarda bazen bızden cok konusurlar.

Benım esım evli de kolay kolay girmez yani..

En son 14.13 su an yirmi dakika filandir yok..isi oldugu icin yarim saattir yok

valla hem de o kadar iyi olurdu ki bilseydim neyse ALLAH lazım etmesin bir daha da ben bilmemeye razıyım

Uzuldum sen boyle diyince ya. Arada sirada sozunu ettim konularda ve uzerine cok durduk, cok kisi sordu ne nasil diye.
Galiba cogumuzda hala bilmiyoruz.
Ben en iyisi bi konu aciyim bunun uzerine.
Bazilarimiz icin gec kaldik ama belki baskasinin isine yarar.
Yasalmidir bu yazilari mahkemede sunmak bilmiyorum bu tartisilir. Ben daha cok " pismanmi acaba, gercekten el etek cektimi, belkide gercekten pismandir o kiz(larla) konusmuyodur belkide" supeleri icin sirf yapasim vardi. Tabi zamaninda. Simdi kimse yok hayatimda.
Cunku burda ne kocalar kesfettik, pismanim geri don derken halbuki bi guzel takip ettik whatsappta hala ayni yolun yolcusu.
Insallah dedgin gibi daha lazim olmaz sana kzum. Konuyu acip acmamakta kararsizim ama.

Konu açtığında aslında googleda arayan herkes bulacak bu konuyu yani belki de ihtiyacı olanlardan çok ihtiyacı yaratanlar bunu görüp okuyup önlem alacaktır. bir şey diyemem. zamanında biliyor olsam en azından ne konuştu acaba bu kadar saat diye meraktan çatlamazdım. yani benimle konuşamadığı neyi başka bir kadınla konuşabildi diye hala düşünmezdim. ama yazdıklarını okudukça büyük ihtimalle sinir krizi de geçirirdim. belki de onca ajanlıklarıma rağmen bunu bilmemi Allah sağladı ve akıl sağlığımı korudu.

Benim kocamda bende bütün gün çevrimiçi oluyoruz whatsap da ama birbirimizle konuşmuyoruz. İş için 4-5 grup var onda da bende de herşey ordan konuşuluyor. Ayrıca bir sürü geyik grubu var bende bide Veli grubu gün grubu falan. Ayrıca bireysel yazışmada çok fazla hem iş için hem arkadaşlarla olan. Eşimin son görülme tarihi vs kapalıdır mesela sadece birebir yazılırken çevrimiçi olup olmadığı gözüküyor bende oda açık. Yani kısacası whatsap durumu benim için hiç bişey ifade etmiyor. Günde kaç saat çevrim içi olduğundan yola çıkarak bir tahmin yapamam.

Hadi kadınlar gruplarla falan geyik çeviriyor olabilirler sonuçta dedikodu falan ama bir erkeğin, erkek arkadaşlarıyla grupta falan o kadar saat konuşacağını pek sanmıyorum ben. Hem bu nasıl bişey? İnsan nasıl 14 saat online olabilir? Bu insanın başka işi hiç mi yok? O telefonun bataryası 1 sene dayanmaz, ölür. Bence birisi var, çok belli yani. Onunla konuşuyordur.

Evet dogru diyosun, burdan bulurlar.
Kimbilir dedigin gibi gercekten Allah bunu hayirli gordu senin icin. Hakkinda hayirlisi olsun canim, insallah bundan snra cok mutlu olursun o adamda kendi pisliginde bogulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…