Whatsapta cok uzun saatler cevrimici kalmak

erkek erkekle onca saat ne konuşur ki kızlar olsa vesselam hergün hemde

erkek erkekle onca saat ne konuşur ki kızlar olsa vesselam hergün hemde
Uc haftadir konusma sıkligi inanilmaz artti.Bi ara hic girmiyorum yazmiyolar diyordu simdi duzenli olarak kalktigi saat olan birden yattigi saat olan ikiye kadar..Kiz da olsa insan ne konusur bu kadar

Sildim zaten..Whatsapi kaldirdim..faceimde de ekli..bi ara face sık giriyordu ondan o kadar suphelenmedim hani oyun filan oynanabiliyor
onun için neden kaldırıyosun ki sende sosyalsın birçok arkadaşın olur...dursun engelle görüşmüyosa gitsin
çene calacak kişisi çok belli ki belki faceden yada sosyal ağlardan birilerini ekleyip sürekli konuşuyor
boşverrr

Acilen unutmam lazim butun bu olanlari ve kendisini..bugun de kalktim baktim unutmamisim(

Hayır
bende gun ıcınde hep cevrımıcıyım
cunku onlıne whatsapp acıyorum

Online whatsap yani webden whatsap degil mi? Bu kisi mobilden giriyor cepten..Icimdekileri dokmek yuzune saydirmak istiyorum ama firsatim yok
hah evet web whatsapp nerden bılıyrosun telefondan gırdıgını arada offlıne olup yenıden onlıne 'mı oluyor?
cunku bende telefondan bkaıyorum arada ama hep cevrım ıcı gozukuyorum gunde 7 saat rahat

hah evet web whatsapp nerden bılıyrosun telefondan gırdıgını arada offlıne olup yenıden onlıne 'mı oluyor?
cunku bende telefondan bkaıyorum arada ama hep cevrım ıcı gozukuyorum gunde 7 saat rahat
çocuğun boş yere günahını aldık ama cevap vermiyorsa boğma böyle bişeydir ben bilmiyorum bunu
yazarsa yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…