- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi Aycicegii56
-
Kk cep uygulaması ne olakiBu arada KK Cep telefon uygulamasi var mi hanimlar ?
Yani boyle hep google den aciyorum. Direk telefon indirebilecegim bir uygulama ? Anlatamadim herhaldeKk cep uygulaması ne olaki
Anladım canım ama böyle de deşifre olursun biri telefonunu kurcalasa biraz aksiyonu olurYani boyle hep google den aciyorum. Direk telefon indirebilecegim bir uygulama ? Anlatamadim herhalde
erkek erkekle onca saat ne konuşur ki kızlar olsa vesselam hergün hemdeSurekli boyle degil.Bazi gunler bazi zamanlar yedi sekiz saate dusuyor.Bir grubu yok ve arkadasimla konusuyorum demisti.Bu kadar uzun sure konusma durumu da yeni basladi...Takip edebiliyorum..Gerci artik kaldirdim telefonundan cunku yuzde doksan dokuz eminim gibi bi sey..Yine de sizlerin fikrini de almak istedim.Belki kuruyorumdur diye
Uc haftadir konusma sıkligi inanilmaz artti.Bi ara hic girmiyorum yazmiyolar diyordu simdi duzenli olarak kalktigi saat olan birden yattigi saat olan ikiye kadar..Kiz da olsa insan ne konusur bu kadarerkek erkekle onca saat ne konuşur ki kızlar olsa vesselam hergün hemde
bilmemUc haftadir konusma sıkligi inanilmaz artti.Bi ara hic girmiyorum yazmiyolar diyordu simdi duzenli olarak kalktigi saat olan birden yattigi saat olan ikiye kadar..Kiz da olsa insan ne konusur bu kadar
o zaman engelle gitsin ...Belli aslinda..beni uzaklastirdi kendinden zaten...konusmuyo cevap vermiyor..gorusmek istemiyor..
Sildim zaten..Whatsapi kaldirdim..faceimde de ekli..bi ara face sık giriyordu ondan o kadar suphelenmedim hani oyun filan oynanabiliyoro zaman engelle gitsin ...
onun için neden kaldırıyosun ki sende sosyalsın birçok arkadaşın olur...dursun engelle görüşmüyosa gitsinSildim zaten..Whatsapi kaldirdim..faceimde de ekli..bi ara face sık giriyordu ondan o kadar suphelenmedim hani oyun filan oynanabiliyor
Dogru haklisinonun için neden kaldırıyosun ki sende sosyalsın birçok arkadaşın olur...dursun engelle görüşmüyosa gitsin
çene calacak kişisi çok belli ki belki faceden yada sosyal ağlardan birilerini ekleyip sürekli konuşuyor
boşverrr
acilen dersen unutamazsın zamanla unutulur boşver yaAcilen unutmam lazim butun bu olanlari ve kendisini..bugun de kalktim baktim unutmamisim(
Bi de bana izmire yerlesicem kendime yeni bi hayat kurucam diye numara yapiyo://acilen dersen unutamazsın zamanla unutulur boşver ya
dalga geciyo işte bırak ilgilenmeBi de bana izmire yerlesicem kendime yeni bi hayat kurucam diye numara yapiyo://
acilen dersen unutamazsın zamanla unutulur boşver ya[/QUOTE
Faceden de cikarayim di mi josefin..Bakiyorum profil resmini begenen var mi diye yeni bir kisi filan..gerci bu yolla da anlaacilen dersen unutamazsın zamanla unutulur boşver ya
Online whatsap yani webden whatsap degil mi? Bu kisi mobilden giriyor cepten..Icimdekileri dokmek yuzune saydirmak istiyorum ama firsatim yokHayır
bende gun ıcınde hep cevrımıcıyım
cunku onlıne whatsapp acıyorum
hah evet web whatsapp nerden bılıyrosun telefondan gırdıgını arada offlıne olup yenıden onlıne 'mı oluyor?Online whatsap yani webden whatsap degil mi? Bu kisi mobilden giriyor cepten..Icimdekileri dokmek yuzune saydirmak istiyorum ama firsatim yok
çocuğun boş yere günahını aldık ama cevap vermiyorsa boğma böyle bişeydir ben bilmiyorum bunuhah evet web whatsapp nerden bılıyrosun telefondan gırdıgını arada offlıne olup yenıden onlıne 'mı oluyor?
cunku bende telefondan bkaıyorum arada ama hep cevrım ıcı gozukuyorum gunde 7 saat rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?