- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi Olakimefta
-
Sorun orda iste sifreyi ne yaptiysam ddgisemedim insallah degistirebilirimBen fişi çekerdim 1 hafta sonra değiştiril devam ederdim kimseye de vermezsim millette böyle şeylere ortakçı olmaya ne meraklk
O zama değiştirmenin yolunu bulacaksın kimseye vermeyeceksin şakayla karışık filme hasret kaldım de konuyu değiştir lazım olan alsın evineSorun orda iste sifreyi ne yaptiysam ddgisemedim insallah degistirebilirim
Ben internetin fisini cekerim cekmesinede tek internetten mahrum olcakta ben olutorum sanirim herkesin mobil versi vardir ama bitmesin diye kullanmiyor bu gibi durumlarda mobil veriyi kullaniyorlar
Ben bi hafta fisi ceksem arkadaslatim kardeslerim herkesle iletisimimin kopmasi demek oluyor
Türkiye'de internetin kotasız olmama durumu yok, akk denilen bir kota var, belirli bir kullanımdan sonra hız düşüyor yani. Aslında yapılması gereken şifreyi değiştirip sorana da vermiyoruz çok yavaşlıyor demek ama diyemiyorsanız da modemin sinyalini düşürme gibi bir imkanınız varsa işe yarayabilir. Bizim evde kullandığımız wifii üst kattaki dayımların çoğu odasında çekmiyor mesela, o yüzden istemezler-kullanmazlar.
Sorun orda iste sifreyi ne yaptiysam ddgisemedim insallah degistirebilirim
Ben internetin fisini cekerim cekmesinede tek internetten mahrum olcakta ben olutorum sanirim herkesin mobil versi vardir ama bitmesin diye kullanmiyor bu gibi durumlarda mobil veriyi kullaniyorlar
Ben bi hafta fisi ceksem arkadaslatim kardeslerim herkesle iletisimimin kopmasi demek oluyor
Eminim daha kotu bi isim dahi yapsak istemekten cekinmeyenler olacakŞifreyi değiştirin wifi adını "az ye de kendine internet al" yapin...
Bi uye sinyali dusurebilirsiniz demis ayni sey mi farkli miWifi bağlantı hızını düşürebilirsiniz ama sizi de etkiler wifidan bağlandığınız için.
Ben yapmıştım o tarz bir isim.Şifreyi değiştirin wifi adını "az ye de kendine internet al" yapin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?