- 8 Ocak 2017
- 1.021
- 1.572
- 48
- 32
- Konu Sahibi Olakimefta
Modemi onların görmiceği bir yere tak ve iptal ettırdık dıyın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddimidinkz bunj duyduguma cok sevindim ama kurulum falan gerektirir miModemi resetlersen orjinal sifresine dönecektir
Şifreyi değiştirin wifi adını "az ye de kendine internet al" yapin...
Ciddimidinkz bunj duyduguma cok sevindim ama kurulum falan gerektirir mi
Gerektirirse ben teknolojiden anlamiyorumda pek
Valla cok mutlu oldum bu duyduguma
Yazınızı zor okudum
Sınırsız İnternetin kotasıda doluyor tekrar değiştirin kimseyede vermeyin
Kota bize yetmiyor diyin. Babandan faturayi saklayin, iki yada uc kat odedik diyin. Cunku sinirsizda olsa bir yuksek limit var ve hiz duser. Icinizde memur olan veya olmak isteyen varmi? Netteki paylasimlardan gercekten zarar gorebilirsiniz babanizi boyle korkutabilirsiniz.
Not bizden de karsi komsu cok istedi ilkinde verdik biz giremeyince anladikki sabah aksam film indirmisler sifre degistirdik sanirim yan komsuya verdiler cunku yasli iki insanin bayramda gelen torununa vermistik.
Komsu yine istedi, ama su uslup ile "kizim telime sifre girsinler dedi torunn goruntulu konusacak - sen niye sifreyi vermiyon yaa - versenize su sifreyi ne kiymetliymis " torunlarda uc bes kere kapiya geldi " annem sifre versinler dedi " dedi. Ilkinde anlamadik ne sifresi olabilirdiki? Sonra biraz oyaladik bakalim yazalim dedik. Yine anlamadi en son vermiyoruz yasal degil dedik sustular. Ama yine isteyecekler eminim. Sen kendi teline yuklet dedik, ucuz dedik yok yok yok..
Ben yapmıştım o tarz bir isim.
İşe de yaramıştı.
Şifreyi değiştirip ağ adını lütfen şifreyi sormayın olarak da değiştirebilirsiniz.
Sifreyi degis isteyene internet parasina ortak oluun de:)
Ya da net hizi dusuyor o yuzden vermem de.
Ben de sinir oldum suan iptal ettirin interneti gitsin bunlarla mi ugrasacaksin gidin faturali hatta gecin internete odeyeceginize faturaniza odeyin
Nerde beles oraya yerles masallah bizim insanimizda
Modemi onların görmiceği bir yere tak ve iptal ettırdık dıyın.
Kotasız diye birşey yok onun da limiti var, belli bir limitten sonra hız düşer. İnternetten çalışıyorum yetmiyor deyip vermeyin, eşim nerdeyse bana vermeyecek :) Ben film izlediğimde dolup hızı düşüyor, onun da işi internetten olduğu ve yetmediği için yükselttikçe yükseltiyor. İnternet bağlatmıyorlarsa parasını versinler yükseltin.
Eski bir komsumuz bu sebepten ötürü tutuklanmisti. Onun internetiyle bir baskasi tehdit mailleri atmisti. Tabi gercek ortaya cikti fakat hapisti polisti mahkemeydi bir sürü sıkıntılı ve gereksiz bir sürec gecirmek zorunda kalmislardi
Tt neti aradim onlarin yonlendirmesiyle yapacaktim fakat internet agir oldugubicin sayfa degismiyirduOlur mu canim yaz nete modemin markasini sifre degisikligi diye sana resimli aciklama cikar
Cok yanlis yaptigimizin farkindayizda iste yanlistan nasil donucez onun caresini bile bulamiyoruzÇok yanlış yapmışsınız yanlış birşey yapılırsa nasıl hak iddia edeceksiniz ?