Wifi Şifresi Belası

Modemi onların görmiceği bir yere tak ve iptal ettırdık dıyın.

Kotasız diye birşey yok onun da limiti var, belli bir limitten sonra hız düşer. İnternetten çalışıyorum yetmiyor deyip vermeyin, eşim nerdeyse bana vermeyecek :) Ben film izlediğimde dolup hızı düşüyor, onun da işi internetten olduğu ve yetmediği için yükselttikçe yükseltiyor. İnternet bağlatmıyorlarsa parasını versinler yükseltin.

Eski bir komsumuz bu sebepten ötürü tutuklanmisti. Onun internetiyle bir baskasi tehdit mailleri atmisti. Tabi gercek ortaya cikti fakat hapisti polisti mahkemeydi bir sürü sıkıntılı ve gereksiz bir sürec gecirmek zorunda kalmislardi

Sözlüklerin en meshur olanında " wi-fi şifresini isteyen komşuyu savuşturma yolları" basligina bir bakin. Sinirsiz alternatif siralamislar, elbet birisi isinizi gorur.

Yani hicbir sekilde sifre degismiyor mu? Ben olsam neti kapattiririm mobilden girerim

Bu sebebten dolayı evin wifisini kullanmıyorum mobil hep açık çünkü zaman öyle ki eve gelen misafir bile hemen şifreyi soruyor kaç kere değiştim çözüm olmadı.

modem arayüzünden girmesine izin verceğiniz cihazların mac adresini girin başka adresle bağlanamazlar

Tekrar değiştirin.kendiniz yapabilirsiniz cok kolay 1 sey.
Isteyenede limitli aldik.digeri kota dolunca hiz düştüğünden verimsizdi.
Simdi kimseye vermiyoruz kotayi asarsak faturayida asariz .cevirttirdik kotaliya diyin

Yazınızı zor okudum

Sınırsız İnternetin kotasıda doluyor tekrar değiştirin kimseyede vermeyin

Kota bize yetmiyor diyin. Babandan faturayi saklayin, iki yada uc kat odedik diyin. Cunku sinirsizda olsa bir yuksek limit var ve hiz duser. Icinizde memur olan veya olmak isteyen varmi? Netteki paylasimlardan gercekten zarar gorebilirsiniz babanizi boyle korkutabilirsiniz.

Not bizden de karsi komsu cok istedi ilkinde verdik biz giremeyince anladikki sabah aksam film indirmisler sifre degistirdik sanirim yan komsuya verdiler cunku yasli iki insanin bayramda gelen torununa vermistik.
Komsu yine istedi, ama su uslup ile "kizim telime sifre girsinler dedi torunn goruntulu konusacak - sen niye sifreyi vermiyon yaa - versenize su sifreyi ne kiymetliymis " torunlarda uc bes kere kapiya geldi " annem sifre versinler dedi " dedi. Ilkinde anlamadik ne sifresi olabilirdiki? Sonra biraz oyaladik bakalim yazalim dedik. Yine anlamadi en son vermiyoruz yasal degil dedik sustular. Ama yine isteyecekler eminim. Sen kendi teline yuklet dedik, ucuz dedik yok yok yok..

Ben yapmıştım o tarz bir isim.
İşe de yaramıştı.
Şifreyi değiştirip ağ adını lütfen şifreyi sormayın olarak da değiştirebilirsiniz.

Sifreyi degis isteyene internet parasina ortak oluun de:)
Ya da net hizi dusuyor o yuzden vermem de.

Ben de sinir oldum suan iptal ettirin interneti gitsin bunlarla mi ugrasacaksin gidin faturali hatta gecin internete odeyeceginize faturaniza odeyin
Nerde beles oraya yerles masallah bizim insanimizda

Modemi onların görmiceği bir yere tak ve iptal ettırdık dıyın.

Kotasız diye birşey yok onun da limiti var, belli bir limitten sonra hız düşer. İnternetten çalışıyorum yetmiyor deyip vermeyin, eşim nerdeyse bana vermeyecek :) Ben film izlediğimde dolup hızı düşüyor, onun da işi internetten olduğu ve yetmediği için yükselttikçe yükseltiyor. İnternet bağlatmıyorlarsa parasını versinler yükseltin.

Eski bir komsumuz bu sebepten ötürü tutuklanmisti. Onun internetiyle bir baskasi tehdit mailleri atmisti. Tabi gercek ortaya cikti fakat hapisti polisti mahkemeydi bir sürü sıkıntılı ve gereksiz bir sürec gecirmek zorunda kalmislardi

Siber suclar denen seyin farkindayimda sanirim babam durumun ciddiyetinin farkinda degil

Cunku bi ara 80 lira fazla fatra gelmis yuzsuzlerden biride kardesime oglum yanlislikla oyun indirmis demis

Odeyen babam ama yinede bisey yaomadi

Ne yaptiysam degistiremedim degistirebilsem yine belki vermezdim yada adini oyle bisey yapardim

Inanin biz internet sifrelerini istesek vermeyecek insanlar cogu

Iste babamin ayip olur demesiyle mecburen verilmis

Benimde maddi durumum sıkisık yani birde kontore internete para verecsk durunda degilim yoksa cekerdim fisi

Yoksa interneti birtek KK ve watsaap icin kullaniyorum

Ama baska secenegini bulamazsam kendimde kullanmayip fisi cekip modemi iptal etmeyi dusunuyorum

Çok yanlış yapmışsınız yanlış birşey yapılırsa nasıl hak iddia edeceksiniz ?

Bu mantikli sanirim bunu deniyicem tabi sifreyi degistirebilirsem

Kotali diyicem tabi degistirebilirsem

Daire basi 20 lira isteyin
Kendi telinize onunla 10 gb yukleyin
Ne yuzsuz insanlarmis
Breh ....

Çok yanlış yapmışsınız yanlış birşey yapılırsa nasıl hak iddia edeceksiniz ?
Cok yanlis yaptigimizin farkindayizda iste yanlistan nasil donucez onun caresini bile bulamiyoruz

Hic degistiremezsem artik kendimi internetten mahrum edip fisi tamamiyle cekicem

Back
X