- Konu Sahibi winx perisi
-
işe başlayacakmısın bebişin büyüdüğünde
eğer başlayacaksan şimdi evde olmanın keyfini çıkar
bi daha geçmez ele valla :)
ayy calısmayı cok ozledım.....cocuk olmadan once 17 yasından berı calıstım hep....3 aylık hamıleyken bıraktım düşük riskinden dolayı....bakacak bırı olmadıgı ıcnde evdeyım ıste....3 yasında kresee baslarsa bende sahalara gerı donerım ınsallah....3 yasından kucuklerı krese almıyolarmıs....zaten esımde musade etmıyo suan...otur dıyo bebısımıze bak...ama kendı paranı kazaması gbısı yok....özgürce harcamak...hesap vermemek....hos suandada bı sıkıntım yok sormuorum oda bısey demıyoda kendı paranın tadı bambaşka....
tabi çalışıp kendi paranı kazandığın için çok zordur sana oturmak ama olsun yaaa inşallah Allah ömür verdiği sürece çalışma hayatı var...
bende öyleydim daha üniversitede okurken yazları başlamıştım çalışmaya kendi paranı kazanmak hesapsızca harcamak gibisi yok tabi helede öğrenciyken...
o yüzden boşveeeeeeeeeeerr bak ne güzelde mesleğin var her an başlasan işinde hazırdır senin.
biraz da koca parası yemenin tadını çıkar:)
bazen bende denk geliyorum esra erolun programına gencecik kızlar ben evlenince çalışmam haaaaaa,arabası olsun evi olsun beni taşıyabilsin ayyyy bunada çok gülüyorummmmm diyiveriyolar
neden ? elin kolun yerinde kafanda azcık basıyodur bişeylere girde kendi hayatını kazansana uyuz olurum öyle tiplere
bedavacılar :) :)
ayy evet ya kendılerının neyı varsa:))))çöpsüz üzümler:))))bede sevmıyorum.....zaten erkeklerde oylelerını ıstemıyor....calısan kadın sevıyor..kendı ayakları uzerınde duran...kişiliği oturmus....ayakları yere saglam basan kadın secıyolar....meslegım varda sevmıyorum canım ya....guvenılır yer bulmak cok zor...bıcok yer guzellık salonu adı altında baska ısler yapıyolar....erkege hısmet etmeyen salon bulmak cok zor....ben ıstıyorumkı ufakda olsa bı pastanem olsa calısanım olmasın ben olayım sadece...tatlı tuzlu ev yemeklerı dıyet yemekler :))))))salatalar olsa menude...kurabıye kek cesıtlerı oyle ıstıyorum...ınsallah olur....
ayyyyyy bu kadar olur yaaaa valla benimde hayalim ufak bir pastane açmak yani pastane cafe şirin kendi halinde
özel sektör her anlamda zor garanti bir iş değil neticede
bizim burada ev yemekleri yapan bi yer var kadınlar kurmuşlar birlik olup
nefis yemekler yapıyolar
herkes ordan yiyor
ne güzel stres yok hesap kitap yok
ne yapıyon ? yemek ...o kadar işte :)
tabiki zordur ama en azından stresi yok bildiğin iş.
bende ileride düşünüyorum
evde kurabiye yapar getirim bazen ofise 2 dakkada biter hani güzelde yaparım lezzetlidir elim
herkes der sen bunlardan satsana diye diye beni gaza getirdiler yawwww :)
inşallah olur tatlım yaaa sen iste yeterki
aynen sermayem olsa cocuklada gıderım sonucta kendı ısım olacak bana nıye cocugunu getırdın dıyen olmıcak ona bıyer yaparım orda ılgılenırım bebısımle....inşallah tek hayalım valla...sankı evde yapmıyomuyuz aynı seylerı tek fark yapıp para kazancaz...yemek yapmak gercekten ınsanı rahatlatıyor bıde...stres yapan deılde stresı yok eden bısey...
bazen dıyorumkı bıkactane fırma bulsam evde yapıp o fırmalara yemek versem:::::::))) gaza getırıyorum kendımı:)))ordan kazandıgımlada yerımı acsam:)))))ama daha zamanı var sanırım....
geçen akşam izledinmi 1 kadın 1 erkekte zeynepte pastane açıyodu isim bulmaya çalışıyorlardı ay ne güldüm ne güldüm o bölüme
zeynepin aklına geldi bi isim
zeynep'in orası :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
ay sen bi görseydin ozi bi çıldırdı buna netten izle izlemediysen
bende daha şimdiden olursa adını ne koyarım diye bazen düşündüğümden çok güldüm yani
ayy cok komık ya zeynebı cok sevıyorum benfaceden bazen ıslıyorum profılde web sıtemde eklı adresım ıstersen ekleyım senı kayıtlıysan gır bak... yok cnm ızlemedım ama bugun ıslıcem:))))21,50de galıba tek gun ıkı bolum bırden yayınlıyolar:))))uyuyupkalmısım gecen hafta ama bu hafta uyumamak ıcın kahvemıde alıp gecıcem tvnın karsısına:))))
bizim burda çok güzel bi pastane var
sahibi olan kadın ev hanımıyken kocasının işleri kötü gitmeye başlamış.
evde kurabiye yapıp kocasıyla kahvelere cafelere yollamış
ilk zaman parasız göndermiş beğenilmezse para almam demiş
bi alan bir daha istemiş şimdi kadının 2 şubesi var
masal gibi ama gerçek valla
her bi hesabım var ama face yok canım yaaa
uğraşamıyom onlarla mesai lazım o tip şeylere
hatta bana kalsa cep telefonu bile kullanmıcam ama mecburiyetten :)
azım ıste ama cocugum n azından 2yasına bı gırsın suan cok kucuk bende bıseyler yapıcam....bı kadın yeterkı ıstesın...böyle kadınlarda var işte...oturdugu yerden baskasından medet umsaydı tvdekıler gbı::::)))Allah dıyorkı ben kullarımın kaderlerını kullarımın cabasına bagladım....çabalamassan bısey olmuyo...ozaman Allahda yardım etmıyo....
kg...69
:))))
sabah 7,00 kalkınca 3 adet kuru kayısı 1 brdk su
kahvaltı 7,30:1 tatlı kasesı çıtır müsli
11,30 2 adet kepeklı bıskuvi
öğle yemeği saat 12,00..1 tabak yogurtlu makarna
15,00...1 fıncan lıght sutlu nescafe ve 1 adet kepelı bıskuvı
akşam17,30/18,00..1 tatlı kasesı lıght sütlü çıtır müsli
kucuk 1 dılım cavdar ekmegıve 1tutam maydonozla bı lokma peynır....
canım senin midende bu çıtır müsli filiz vermesin sakın :):):):):)
nedir bu yediğin hangisi?
kızzzzz 1 erkek 1 kadın basladı
gene krıze gırıcez
ayyyyy cok guldum yaaaaa eti lifalif ballı çıtır müsli cokk komiksinnnnnn:))))))
banada nesfıt daha yavan gelıyor:))))benı acıktırıyo nesfıt bu ıstahımı kesıyor:))))kızım diyeeeeeeeeeeeee diyeeee çıtır müsli valla merakımdan akşam bende aldım marketten
tadı nesfite göre daha yavan geldi bana ,daha şekeri az gibi ama olsun daha iyi
yaaaaa şu senin avatarı okuyup okuyup gülüyorum nerden aklına geldi
kasma kendini yavrucum
valla eski türk filmlerinde nuri alço atasözü gibi olmuş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?