• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

x anne dedim de ne oldu =( yine beğenilmedi..

o kadın memnununiyetsiz cnm besbelli onu kafana takmamaya çalış eşin yanında bence kendine başka hobiler edin yada yemek kurslarına falan git zaman harca bence cnm :6: kendinle çok yanlız kalma eşin yanında kadın senin hiçbir yaptığını beğenmediğini biliyorsun ama hala kadının peşindesin kendinide onuda rahat bırak herşey olacağına varır :4:

o kadın memnununiyetsiz cnm besbelli onu kafana takmamaya çalış eşin yanında bence kendine başka hobiler edin yada yemek kurslarına falan git zaman harca bence cnm :6: kendinle çok yanlız kalma eşin yanında kadın senin hiçbir yaptığını beğenmediğini biliyorsun ama hala kadının peşindesin kendinide onuda rahat bırak herşey olacağına varır :4:

gerçekten kaynanamın peşindeymişim izlenimi verdiysem çok üzüldüm =(( benim hiç öyle bir derdim yok =(( bana karışmadığı, laf söylemediği ya da eşimin huzurunu bozmadığı sürece aklıma bile gelmez.. ama işte en ufak olumsuzlukta bugüne kadar yaşanılan tüm her şey kafamın içinde bir tilki misali dolanmaya başlıyor.. ben de burasını keşfettiğimden beri aklımda olanları yazıya dökmeye başladım ve şimdilerde daha huzurluyum..

hmmm iyi fikirmiş.acaba bende mi x anne desem:44: ama ben üşenirim yarıda bırakıp sadece x dersem diye korkuyorum:1:normalde birbirimize hitap etmeyiz.o da kızım demez.çok zorda kalırsa adımı söyler.ben de bişeyi ona söylüyorsam ve duymuyorsa mecburiyetten anne deyiveririm.keşke annelik yapsalar da biz de seve seve söylesek x e mixe gerek kalmasa...

Anne deyin geçin, neden o kadar kasıyorsunuz ki?

Şimdi kaynananın adı Ayşe farz edelim. Anne demek ki kolay, Ayşe Anne demek mi?

O anne kelimesine niye o kadar misyon yüklediniz? Kendi annelerimizi sevmemizin sebebi adlarının "anne" olması değil..

Şimdi ben teyzeme de teyze derim, yolda gördüğüm yaşlı teyzeye de teyze derim. Ama bu teyze kelimelerine yüklediğim anlamlar, birinde deryadır, birinde dere..

X anne diye kasacağınıza, anne deyip geçseydiniz, herkesin de gönlü olurdu..

Bu arada eşinizin size bu kadar destek olması takdire şayan.. Böyle anlayışlı adamın hatrı için, değil "anne" demek, çiğ tavuk yenir..

Dogrusu benim de söyleceklerimi cok güzel ifade etmissiniz..tebrik ediyorum sizi....ben ilk zamanlrda hemen anne dedim.insan alisiyor zamanla..Yoksa onlarda biliyor.herkesin kendi annesi..Simdi kayinvalidem bana kizim der..belki ictenliklerde söyler.ama ben bilirim ki yine de kizlari ve oglu kadar sevmez..Dünyanin kurali bu..kendimizi cok kasmaya gerk yok..Birazda bizler yapiyoruz mutsuzlulgumuzu..

daha önceki konunuda biliyorum canım...
senin kayınvaliden hayatta hiçbşieyden memnun olmayacak bi kadın sanırım boşver hiç takma eşinde arkanda asıl olsa ne yaparsa ne düşünürse ne derse desin..derdi ne bu kadının yaa :47:

Madem eşin sana destek hiç takma canım, daha da bu konuyu dillendirip eşini bunaltma. Çünkü zamanla eşin de iki arada kalmaktan bunalabilir. Sen hem tavrını, hem de saygını bozma... Eşin sana destek olduğu sürece sorun yok.

Daha önceki konunu bildiğim için konu başlığını görür görmez anladım sen olduğunu.İster beğensin ister beğenmesin onu bile haketmiyorda eşinin hatırı için x anne demişsin daha ne istiyor.X anne demeye devam.Eşin arkanda olduğu sürece sırtın yere gelmez.:34:

merhaba kızlar.. dün akşam kaynanama x anne nasılsınız? şeklinde konuştum. ve sizlerin de tavsiye ettiği gibi siz bu nedenlerden dolayı x anne diyeceğim gibi birşey söylemedim.. akşam eşim annesi ile konuşurken şimdi de x anne olduk diye biraz söylendi.. (daha önce siz diye hitap ediyordum) bu ifadeyi de beğenmemiş kaynanam.. eşim de daha ne istiyorsun dedi.. sonra bu konu hakkında konuşmak istemiyorum dedi ve telefonu kapattılar.. ama bence ısrarcı olmaya devam edecek ve buna daha bir sürü şey eklenecek. yok içten anne demiyorum falan.. püfff =((( eşim de sağ olsun benim yanımda.. sen x anne demeye devam et bundan taviz verme ben hep senin arkanda olacağım bu konu hakkında sana baskı yapılmasına izin vermeyeceğim.. anne diyorsun ya sadece anne deyince ne fark ediyor dedi.. bakalım bundan sonraki gelişmeleri merak ile bekliyorum.. ama dün akşam eşim beni desteklemiş olsa bile yine de canım çok sıkıldı.. bize gelmelerine de çok az kaldı.. nasıl polyannacılık oynayacağım bilmiyorum.. çünkü kaynanam ne derse desin yüzüm hep gülsün asılmasın istiyorum.. bakalım yaşayarak göreceğiz =((
ben xli bile anne demiyorum valla boyle gıderse de demem hiç bi zaman:50:

eskı konundan hatırlıyorum x anne demeye devam et cnm kendınden tavız verme derdı ne bu kadının anlamadım ben
esın arkandaymıs zaten ıcını ferah tut bosver

eskı konundan hatırlıyorum x anne demeye devam et cnm kendınden tavız verme derdı ne bu kadının anlamadım ben
esın arkandaymıs zaten ıcını ferah tut bosver

teşekkür ederim=) valla ben de derdi ne anlamadım gitti.. büyük bir ihtimal ile hakimiyet kurma çabası içinde sanırım benim üstümde.. çünkü eşim sırf annesi kırılmasın diye bir çok şey yapmış zamanında bu neden ile alışmış herhalde dediklerini yaptırmaya.. şimdi bana söz geçiremiyor ve eşim arkamda ya bunu kaldıramadı sanırım.. her neyse derdi ne ise bir gün mutlaka gün yüzüne çıkacak ve öğreneceğiz..
zaten son konuşmamızdan bu yana hiç konuşmadım.. eşime de baskı falan da yapmıyor.. sanırım tüm enerjisini ay sonunda bize gelecek ya oraya saklıyor =(( bakalım ürküyorum aslında bize gelecek olmalarından =(( tatsızlık huzursuzluk çıkacak diye ama bakalım Allah'ım inş. sabrını da verecek kafama takmamaya aldırmamaya çalışacağım ama bakalım...

ben xli bile anne demiyorum valla boyle gıderse de demem hiç bi zaman:50:

valla bence de en güzeli ama benim eşime baskı yapıp onu çok üzüyordu kayınvalidem.. ben eşi olarak üzülmesine dayanamadım, gerçi o anne olarak nasıl yüreği kaldırıyor evladının üzülmesine bunu da anlamış değilim ya =(( neyse ben eşim için diyorum ve eğer sizin evde de bu konu yüzünden huzursuzluk çıkıyorsa ve eşin demeni istiyorsa arada diyiver bence.. soğuk-buz gibi x anne lafı benim için önemli değil ama onlar istiyorlar ve istediklerini elde edinceye kadar da huzursuzluk yaratıyorlar maalesef =((

Son düzenleme:
Kayınvaliden sana kızım diyor mu? Sen ona anne desen, bozuk atacak başka bir şey bulur. Amaç oğluna seninle ilgili laf etmekse...
Eşin annesini konuşturmadığı sürece sorun yok. Tabii annesiyle ilgili seni de :)
Eşim, kayınvalidemle aramızda tampon bölgeydi. Bu evliliğin sağlığı açısından çok önemli.

Kayınvaliden sana kızım diyor mu? Sen ona anne desen, bozuk atacak başka bir şey bulur. Amaç oğluna seninle ilgili laf etmekse...
Eşin annesini konuşturmadığı sürece sorun yok. Tabii annesiyle ilgili seni de :)
Eşim, kayınvalidemle aramızda tampon bölgeydi. Bu evliliğin sağlığı açısından çok önemli.

bi ara kızım diye söylüyordu sonra bıraktı, şimdi ben x anne falan diyince de siz nasılsınız diyor artık.. eşim annesini çok iyi tanıyor ve annesinin susmayacağını konuşacağını da biliyor.. bakalım bu neden ile o çok yoruluyor zaten ya aramızda.. ama artık yoran taraf ben değil bir tek o =))

benm tanıdklarım yeni evliler fln hepp öyle hitap ediyor yıllar geçtikçede o x kalkıyor zaten.. sen bencede x anne demeye devam et . kadın sorun çıkarmaya bahane yaratıyor tipik kaynana.

Çok mu zor sizden yaşlı bir kadına anne diyip gönlünü hoş etmek...Bazen kendimi düşünüyorum.. kaynana olursam gelinden ne iş isterim ne başka birşey... güleryüzü saygısı yeter ... anne demekle ağzınız aşınmaz... azıcık sokulsanız, bişiler sorup fikir alsanız, güler yüzle karşılasanız onu dünyanın belki de en mutlu kadını yapacaksınız... o da szi mutlu edecek bence... yazık.. kadın kızım demeyi bırakmış... demekki önce elini uzatmış, eli geri çewrilince o da aynı muameleyle karşılık wermiş...:))

Back
X