Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadın memnununiyetsiz cnm besbelli onu kafana takmamaya çalış eşin yanında bence kendine başka hobiler edin yada yemek kurslarına falan git zaman harca bence cnmkendinle çok yanlız kalma eşin yanında kadın senin hiçbir yaptığını beğenmediğini biliyorsun ama hala kadının peşindesin kendinide onuda rahat bırak herşey olacağına varır
![]()
eşine dinle kardeşim...
aynen devam x demeye...![]()
bişey beğenmiyormuş..valide sultan desen
beğenir mi acep![]()
Anne deyin geçin, neden o kadar kasıyorsunuz ki?
Şimdi kaynananın adı Ayşe farz edelim. Anne demek ki kolay, Ayşe Anne demek mi?
O anne kelimesine niye o kadar misyon yüklediniz? Kendi annelerimizi sevmemizin sebebi adlarının "anne" olması değil..
Şimdi ben teyzeme de teyze derim, yolda gördüğüm yaşlı teyzeye de teyze derim. Ama bu teyze kelimelerine yüklediğim anlamlar, birinde deryadır, birinde dere..
X anne diye kasacağınıza, anne deyip geçseydiniz, herkesin de gönlü olurdu..
Bu arada eşinizin size bu kadar destek olması takdire şayan.. Böyle anlayışlı adamın hatrı için, değil "anne" demek, çiğ tavuk yenir..
ben xli bile anne demiyorum valla boyle gıderse de demem hiç bi zamanmerhaba kızlar.. dün akşam kaynanama x anne nasılsınız? şeklinde konuştum. ve sizlerin de tavsiye ettiği gibi siz bu nedenlerden dolayı x anne diyeceğim gibi birşey söylemedim.. akşam eşim annesi ile konuşurken şimdi de x anne olduk diye biraz söylendi.. (daha önce siz diye hitap ediyordum) bu ifadeyi de beğenmemiş kaynanam.. eşim de daha ne istiyorsun dedi.. sonra bu konu hakkında konuşmak istemiyorum dedi ve telefonu kapattılar.. ama bence ısrarcı olmaya devam edecek ve buna daha bir sürü şey eklenecek. yok içten anne demiyorum falan.. püfff =((( eşim de sağ olsun benim yanımda.. sen x anne demeye devam et bundan taviz verme ben hep senin arkanda olacağım bu konu hakkında sana baskı yapılmasına izin vermeyeceğim.. anne diyorsun ya sadece anne deyince ne fark ediyor dedi.. bakalım bundan sonraki gelişmeleri merak ile bekliyorum.. ama dün akşam eşim beni desteklemiş olsa bile yine de canım çok sıkıldı.. bize gelmelerine de çok az kaldı.. nasıl polyannacılık oynayacağım bilmiyorum.. çünkü kaynanam ne derse desin yüzüm hep gülsün asılmasın istiyorum.. bakalım yaşayarak göreceğiz =((
eskı konundan hatırlıyorum x anne demeye devam et cnm kendınden tavız verme derdı ne bu kadının anlamadım ben
esın arkandaymıs zaten ıcını ferah tut bosver
ben xli bile anne demiyorum valla boyle gıderse de demem hiç bi zaman![]()
Kayınvaliden sana kızım diyor mu? Sen ona anne desen, bozuk atacak başka bir şey bulur. Amaç oğluna seninle ilgili laf etmekse...
Eşin annesini konuşturmadığı sürece sorun yok. Tabii annesiyle ilgili seni de :)
Eşim, kayınvalidemle aramızda tampon bölgeydi. Bu evliliğin sağlığı açısından çok önemli.