• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Xenical faciası

Zayıflamak için ilaç kullanıp altta yatan kalp hastalığından acillik olanlar Ölenler ... aslında hep söyleniyor insanlar neden devam ediyor diye düşünüyoruz işte neden bu . uyarınca bile kızıyorsunuz konu sahibi. lütfen kullanmayın. spor ve güzel bir diyetle çok sağlıklı zayıflarsınız hem sarkmaSınız da .zararlarını geçtim ömür boyu ilaç mı kullanacaksınız?

Troid , kan tahlilleri hepsini yaptırdım. Değerler Normal.dr. A gittim.

:KK70:Çok bilinmedik şeyler yazmışın .. Neler biliyomuşun bravo.iyiki söyledin.hehehe. Aydındım
Zayıflamak için ilaç kullanıp altta yatan kalp hastalığından acillik olanlar Ölenler ... aslında hep söyleniyor insanlar neden devam ediyor diye düşünüyoruz işte neden bu . uyarınca bile kızıyorsunuz konu sahibi. lütfen kullanmayın. spor ve güzel bir diyetle çok sağlıklı zayıflarsınız hem sarkmaSınız da .zararlarını geçtim ömür boyu ilaç mı kullanacaksınız?[/QUOTE

Bu ilaci bugun eczaci tanidigima sordum ben kiloluyum ama ben kullaamam sen de kullanma dedi eczaci .al dese alirdim. Organlarini bozuyor ileride fikar dedi. Teyz3m kanserden oldu. Doktoru ilk teshiste bu zayifama ilaclarini sormustu ve teyz bunu kullanmisti. Cok yagli yemek yerseniz sucuk yagi gibi yag geiyorm7s buyuk tucaletten ve tuvaetinizi tutiyormussunuz. Kullanmayin. Ben almadim mesela bugun eczacidan sonra

Bu ilaci bugun eczaci tanidigima sordum ben kiloluyum ama ben kullaamam sen de kullanma dedi eczaci .al dese alirdim. Organlarini bozuyor ileride fikar dedi. Teyz3m kanserden oldu. Doktoru ilk teshiste bu zayifama ilaclarini sormustu ve teyz bunu kullanmisti. Cok yagli yemek yerseniz sucuk yagi gibi yag geiyorm7s buyuk tucaletten ve tuvaetinizi tutiyormussunuz. Kullanmayin. Ben almadim mesela bugun eczacidan sonra
İlacı kullanmayı bıraktım zaten cnm . Türkiyede Reçeteye giren , heyet raporuyla alınan bir ilaç .. Obezite tedavisinde uzun süre kullanıldı. Sankî bir tek ben kullanmışım gibi , yada ilacı övmüşüm gibi .. okumadan yorum .ben diyetisinede gittim , gerekli tahlilleride yaptırdım , düzenli düzensiz farketmez iki lokma yediğim anda yağa dönüşüyor . Hayır öyle yorumlar yapmışlarki bu iletişim çağında ben bilmiyorum sanki diyeti dr.u . Diyetisyen diyeti ile bir ayda 100 gr. Bile verememiş insanım /:

Sitede bitkisel veya kimyasal zayıflama ilaçlarıyla ilgili konular yasaktır.

Back
X