Ya ama canm acıyor

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kizlar 3 gun sonra kına dugun var ama ayak serce parmagin su topladı:-( zonk zonk zonkluyorrr.. ne yapim de geçsin nolur bişeyler söyleyin....

Çok zonkluyosa iğnenin ucunu yakıp içini boşaltırsan ayağın rahatlar sonrada güzelce üstünü kapatırsın mikrop kapmasın.
Ben bi'kere şişe ağzını açıcam diye zorlamıştım parmağım acımıştı ertesi gün bi'uyandım baş parmağım davul gibi içi su dolu öyle böyle şişmemiş.
Tüm gün zonkladı sonra elimi biyere çarptım bi'baktım elimden bildiğin şip şip su damlıyo resmen rahatladım:9:

Feci oluyo acısı senin de tam zamanını bulmuş ya çok geçmiş olsun:26:

Herkesin başına geliyor da çaresini bilen var mı (:

Ayakkabı çok rahatsız eder.
Patlatıp günde birkaç kere iyileştirici bir merhem mi sürseniz?

Mantıklı gelmediyse boşverin, mantıklı geldiyse en az 3 kişiye daha sorun yapmadan önce (:

Dayanamadım patlattim:-D igne ucunu kolonyaladim cakmakla yaktim soguyunca patlattim suyu bosalttim tuzlu suda beklettim icine tekrar dolmuş tuzlu su:-( omuda bosaltip uzerine silverdin sürdüm (bepanteni bulamadım) kıpkırmızı olmus zavalli junior serce parmagim. Hayir farklı bi ayakkabi falanda giymedimki anlamıyorum. ..

İğnenin ucuyla hafif del suyu çıksın mutlaka birazda sık iyice boşalsın rahat edersin

Canim eczaneye git anestol diye birkrem var onu al gecici anestezik etki yapiyor yani uyusturuyor hisetmiyorsun bebegim felaket pisik olmustu kanlar akiyordu doktorum verdi surdumu aninda kesiyordu bir kere ayakabi vurdu surdum kesti acil durumlarda da kulaniyorum yanikta felan bana guven hisetmiyceksin ama ugrasma ugrasip mikrop kapttirirsin ozaman bir sey yapamazsin

Anestolu biliorum daha once kardeşim hemoroid tedavisinde kullanmıştı oda derdi agrimi alior rhatliorum die alim barede düğünü savarom en azindan:-D

Back
X