Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok zonkluyosa iğnenin ucunu yakıp içini boşaltırsan ayağın rahatlar sonrada güzelce üstünü kapatırsın mikrop kapmasın.
Ben bi'kere şişe ağzını açıcam diye zorlamıştım parmağım acımıştı ertesi gün bi'uyandım baş parmağım davul gibi içi su dolu öyle böyle şişmemiş.
Tüm gün zonkladı sonra elimi biyere çarptım bi'baktım elimden bildiğin şip şip su damlıyo resmen rahatladım
Feci oluyo acısı senin de tam zamanını bulmuş ya çok geçmiş olsun:26:
Canim eczaneye git anestol diye birkrem var onu al gecici anestezik etki yapiyor yani uyusturuyor hisetmiyorsun bebegim felaket pisik olmustu kanlar akiyordu doktorum verdi surdumu aninda kesiyordu bir kere ayakabi vurdu surdum kesti acil durumlarda da kulaniyorum yanikta felan bana guven hisetmiyceksin ama ugrasma ugrasip mikrop kapttirirsin ozaman bir sey yapamazsin