ya bana da olursa

Tlc de bir program var inanılmaz bedenler diye....gerçekten çok sıradışı bedensel sorunu olan insanların hayatları anlatılıyor ve ben o programda ne fark ettim biliyormusun. ...hepsinin kocası var nerdeyse hepsinin....dış görünüşünün hiç bir anlamı yokmuş
Daha geçen gece 74 cm bir kadının kısa adamlarla hiç beraber olmadıgını
Genellikle 1.75 boyundakilerle takıldığını hatta kocası da aynı boyda ve bir oğulları var....ve bu sadece bir örnek...daha neler var
Aslında benim huyum da çok şey değil :) çok tembel bir insanım . Temizlik sevmem , iş sevmem, yatmayı çok severim. Pek bir meziyetim de yok. Etkilenilecek bir şeyim bilmiyorum var mı :D

Son çare ilan vericem gazeteye. Öğretmenden temiz 25 yaşında tuvalet eğitimi olan , çok yer çok konusur, insan haklarına duyarlı,hayvan sever ,eğlenilecek değil evlenilecek kız :KK70:

Cok cahil kalmissin sen bunlar eskidi. Kadinlar artik aradiklarini direkt soyluyor. Baklavali, 185 m boy erkek ilani veriyor. :KK45:

Cok cahil kalmissin sen bunlar eskidi. Kadinlar artik aradiklarini direkt soyluyor. Baklavali, 185 m boy erkek ilani veriyor. :KK45:
Çok akıllıca :D oy o baklavaları yerim :D ben ancak baklava yerim zaten , millet baklavali oğlan götürsün ben evde cevizli baklava gömeyim :/ su diyet seysini canlandirsak da belki orda gaza gelirim. Ben kilo aldım daha da o da moralimi bozuyor :( gazete ilanı gerçek değil dimi gerçekten demiyrolar öyle dimi :))

Ay çok sevindim :)) beklemedigin zamanda mı oldu senin de
Evet canim.yani artik kimsenin begenmeyecegini dusundum belimdeki saclarimi depresyondan kut kestirmistim.tipim oyle kayiktiki birde dudaklarima ben dolgu yaptirirm yaptrmistim dudagimim sol tarafi odem yapti bir tarafi balon gibi oldu.beni disarfa goren guluyordu. Dusunki moralim duzelsin diye arkadaslarim gezmeye cikardi esimi o zaman tanidim o tipimle :KK53::KK53::KK53: hahahha suan iyiyim ama hala gulerek anlatiriz o zmaanlari.diyecegim o ki sabir ve kismet bi uerde seni bekliyorr:nazar:

Çok akıllıca :KK70: oy o baklavaları yerim :KK70: ben ancak baklava yerim zaten , millet baklavali oğlan götürsün ben evde cevizli baklava gömeyim :/ su diyet seysini canlandirsak da belki orda gaza gelirim. Ben kilo aldım daha da o da moralimi bozuyor :KK43: gazete ilanı gerçek değil dimi gerçekten demiyrolar öyle dimi :))

Kizim sus kilo vericem dedim. Iki kilo ustune almisim. Hep sebeke suyundan oluyor bunlar. :KK53:

Benim gizli gizli diyet yapmam gerek. :deli:

Evet canim.yani artik kimsenin begenmeyecegini dusundum belimdeki saclarimi depresyondan kut kestirmistim.tipim oyle kayiktiki birde dudaklarima ben dolgu yaptirirm yaptrmistim dudagimim sol tarafi odem yapti bir tarafi balon gibi oldu.beni disarfa goren guluyordu. Dusunki moralim duzelsin diye arkadaslarim gezmeye cikardi esimi o zaman tanidim o tipimle :KK53::KK53::KK53: hahahha suan iyiyim ama hala gulerek anlatiriz o zmaanlari.diyecegim o ki sabir ve kismet bi uerde seni bekliyorr:nazar:
Ay ne güldüm ya :D bir şey sorucam eşin gözlüğünü mu unutmuştu :D? Şaka tabii . Vay be demekki hiç öyle plana falan bakmıyor yani olcaksa oluveriyor . Ben de surami şöyle yapsam yok efendim yüz yogası yapsam bilmem ne yapsam falan diyorum . Gerek yok diyorsun yani öyle şeylere :))

Ay ne güldüm ya :KK70: bir şey sorucam eşin gözlüğünü mu unutmuştu :KK70:? Şaka tabii . Vay be demekki hiç öyle plana falan bakmıyor yani olcaksa oluveriyor . Ben de surami şöyle yapsam yok efendim yüz yogası yapsam bilmem ne yapsam falan diyorum . Gerek yok diyorsun yani öyle şeylere :))
Kizz ne yogaasii

Kizz ne yogaasii
Hahahahha oyleydimki sokakta tabimayanlar yuzume bakiyordu.valla kismet biliyomusn suan gulmekten konusamiyrouz o hallerime. 26 yasinda tanidim onu.birde o benden bir yas kucuk dusun. Tabi ben zamanla ufak operasyonlar yaptdim bicak altina degilde guzel ufak dokunuslar.suan 22 filan gosteriyorm o suan streste coktu hahahhaha. Sen dudunerek yipratma kendini kuzummm

Bebem bile var :)
Ama yokken temizlik yemek çoğunlukla eşim hal ederdi...şimdi bebek oldu da ayaklandım mecburen :)....yoksa annemin evinde gibi takılıyordum bildiğin
Ay hayırlı uğurlu gelmiş olsun bebiş. Sağlıcakla büyüsün. Demekki bir meziyet e gerek de yok evlenmek için öyle mi :) Allah mutluluğunuzu arttırsın ben çok sevindim ya :))

Ahaha :KK70: şebeke suyu iyi bahaneymis. Hormon ilacı karışmıştır suya :KK70: odemdir o odemdir kilo değildir :KK70:

Onu bunu bilmem 75.3 dum en son, 77.7 yi gordum. Bugunlerde antibiyotik kullaniyorum diye pek sallamiyorum. Sanki kullanmadigim zaman cok salliyorum da. :KK49:

Dur bakalim dolunay bi gecsin gorucez. :dondurma:

Hahahahha oyleydimki sokakta tabimayanlar yuzume bakiyordu.valla kismet biliyomusn suan gulmekten konusamiyrouz o hallerime. 26 yasinda tanidim onu.birde o benden bir yas kucuk dusun. Tabi ben zamanla ufak operasyonlar yaptdim bicak altina degilde guzel ufak dokunuslar.suan 22 filan gosteriyorm o suan streste coktu hahahhaha. Sen dudunerek yipratma kendini kuzummm
Oy canım ya çok tatlısın çok iyi geldin :)) iyi de güldürdün beni valla çok sağol :D hep kadınlar mı yipranacak biraz da erkekler yiprasin. Oh bak kendine bi güzel sefan olsun :KK36:

Onu bunu bilmem 75.3 dum en son, 77.7 yi gordum. Bugunlerde antibiyotik kullaniyorum diye pek sallamiyorum. Sanki kullanmadigim zaman cok salliyorum da. :KK49:

Dur bakalim dolunay bi gecsin gorucez. :dondurma:
Bunlar hep dolunay retrosu o bi gecsin de sonra hep beraber seyapariz :D ben bir süre tatlıya ara vericem. Mecburiyetten. Dişim çürümüş şekerden çok aciyo belki az bi şey zayıflarım o ara :D

Bunlar hep dolunay retrosu o bi gecsin de sonra hep beraber seyapariz :KK70: ben bir süre tatlıya ara vericem. Mecburiyetten. Dişim çürümüş şekerden çok aciyo belki az bi şey zayıflarım o ara :KK70:

Kilo alirsin sen. Su yunanlari gordum de yunanistan da survivor a gidelim. Bizi ancak orasi paklar. :KK45:

Back
X