ya bana da olursa

iyi düşünmeye çalışarak dua ederek dua edince insanın içi çok aydınlanıyor her zaman için hayırlı ve doğru olanı isteyerek çünkü neyin hayırlı olduğunu bizim için sonuçta biz bilemiyoruz.
Haklısınız inşallah o düşünceyi saglayabilirim kendimde teşekkür ederim :)

Cay tabagi ben seni kalender mesrep sanirdim :KK48:
Yine sana yardim edicem. Benim evde bir kitap var cok faydasini gordugum. Tam senlik bir paragraf varki:KK59: eve gidince yazardim. Bekle:KK56:

Bazi genc kizlara o sendrom gelebiliyor bende hep korkardim hatta annem gulmustu sen evdemi kalmaktam korkuyorsun diye:olamaz::KK48: merak etme geciyor bir sure biri olsun istyosun sonra olmuyo unutuyosun gelip gidiyo bu sendrom.genel olarakta 26 ama.cunku yanlis dusunuyorm bikiyorm ama bana gore hep genc kizlik citirlik 25 te bitiyor gibi geliyordu. Hayatinda hep hayirli birini iste. Iyi biiri olsun.illa birilerini alanlarin basi goge ermedi cunku.

Bazi genc kizlara o sendrom gelebiliyor bende hep korkardim hatta annem gulmustu sen evdemi kalmaktam korkuyorsun diye:olamaz::KK48: merak etme geciyor bir sure biri olsun istyosun sonra olmuyo unutuyosun gelip gidiyo bu sendrom.genel olarakta 26 ama.cunku yanlis dusunuyorm bikiyorm ama bana gore hep genc kizlik citirlik 25 te bitiyor gibi geliyordu. Hayatinda hep hayirli birini iste. Iyi biiri olsun.illa birilerini alanlarin basi goge ermedi cunku.
Haklısın :) senin oldu mu peki birisi var mı şuan :)

Dış görünüşüne takılma, kilo vermen diyet ve sporuna bakar.
Hiç sevgilisi olmayan insanlara çok özeniyorum :) Sevgili bir taraftan tecrübe katıyor, diğer taraftan zaman kaybı, her yeni gelen senden bir şeyler eksiltiyor.
İnşallah hayatına girecek olan senin için en hayırlısı olur.
ben de özeniyorum.
bir kere erkek arkadaşı olunca insan hayatında hep bir sevgilinin boşluğunu hissediyor. genelleme yapmak yanlış tabii ama benim ilk ilişkim bitince hissettiğim şey buydu, "ay ben yalnız naapıyordum ya" olmuştum :)

benim ilişkim öyle beklemediğim bir anda gelişti ki… her şey pat pat oluverdi. sevgili vs yoktu hiç kafamda.

arkadaşımın arkadaşının arkadaşının arkadaşı vasfındaki biriyle olaylar denk geldi tanışıverdik, 1 ay sonra bir baktım ki sabah akşam beraberiz… siz de 2 gün sonra bir ilişkiye başlayabilirsiniz yani.

bıraz cabalaman lazım benım bır arkadasım 40 yasında kız , olmadı mı olmuor cok duzgun baya guzel bakımlı ama olmuyor. hanım mı hanım ama ılgınc işte hoslandıgı erkek tıplerı serserı erkekler ondan olabilir içkici bekarlıgı seven tıpler. evlenmeyı de ısteyen bır kız ama işte olmuyor denk gelmıyor kısmetı yok şu an.

bır abla var o da wallaha baya var yaşı, o da evlenmedı hep guzellıgıyle tanınırdı baya da ünlü ama tek basına guzelce yasıyor mutlu o sanırım hıc evlenmeme derdı yok.

baska bır arkadasım da kaç yıllık sevgılısınden ayrıldı o kadar baskasıyla da cıkmadı o da geldı 37 falan olmustur yokbır seyı.

bıraz gözünü açman lazım sanırım veya gelen talıplerı degerlendır yoksa yarat annenlere falan soyle. ama oyle de olmaz kı. bılmıyorum sen bak artık.

benim ilişkim öyle beklemediğim bir anda gelişti ki… her şey pat pat oluverdi. sevgili vs yoktu hiç kafamda.

arkadaşımın arkadaşının arkadaşının arkadaşı vasfındaki biriyle olaylar denk geldi tanışıverdik, 1 ay sonra bir baktım ki sabah akşam beraberiz… siz de 2 gün sonra bir ilişkiye başlayabilirsiniz yani.
Mutluluklar :)) umarım ya pat diye oluversin :)

caytabagi sekerini ariyor.:KK53:

Kismetse gelir sam'dan yemen'den , kismet degilse ne gelir elden.
Son çare ilan vericem gazeteye. Öğretmenden temiz 25 yaşında tuvalet eğitimi olan , çok yer çok konusur, insan haklarına duyarlı,hayvan sever ,eğlenilecek değil evlenilecek kız :D

Tlc de bir program var inanılmaz bedenler diye....gerçekten çok sıradışı bedensel sorunu olan insanların hayatları anlatılıyor ve ben o programda ne fark ettim biliyormusun. ...hepsinin kocası var nerdeyse hepsinin....dış görünüşünün hiç bir anlamı yokmuş
Daha geçen gece 74 cm bir kadının kısa adamlarla hiç beraber olmadıgını
Genellikle 1.75 boyundakilerle takıldığını hatta kocası da aynı boyda ve bir oğulları var....ve bu sadece bir örnek...daha neler var

Back
X