Ya ben hamileyim eğer oğlum olursa Muhammet koyacagım dedim

Sizin hiçbir söz hakkınız yok anlaşılan bu isim konusunda. İstemem deseniz kavga mı çıkıyor? Eşiniz de bir değişik, kırmayın ama siz kırılın. Kayınvalide görümce herkes söz sahibi, karnında taşıyan doğuran annesi çocuğuna istediği ismi koyamıyor. Babamın adını koyacağım deyin ne derler?
Kızının adını kim koydu?
Kayınvalidemin adı o ve görümcem
Eşim calışmıyor onlar bize bakıyor diye boyun eğiyor

Ablacım, karı koca çalışmadan para kazanmadan ne cesaretle 2 çocuk yapıyorsunuz yahu? Öff. Vazgeçtim ben koy sen kayınvaliden ne isim istiyorsa.

Siz iyimisiniz ben koymak için ettim zaten kayın validem kafasından iki ismide doldurmuş birini ölen kardeşinin ismi diğerinide oğlunun ismi koyacagım diyor başka isim koymam diyor bende diyemedim böyle bir dua ettim diye daha

Niye demediniz

Yeni gelin de değilsiniz

Ayrıca kardeşini koyacakmışsınız kendi oğluna koymadığı kardeşinin ismi koyacaksınız daha ne istiyor

Onun kotası bitmiş hatta eşinizin de bitmiş iki isim konulacaksa diğeri de sizin istediğiniz olmalı

Yoksa siz de toruna isim koymaya kalkarsınız

Bu arada ben 40 yaşındayım benim nenem dedem adıma karışmamış siz de artık rest çekin

Son düzenleme:
Eşiniz çalışmıyor ikinci çocuğu yaptınız bu rahatlık nerden geliyor gercekten dehşet içinde okuyorum. Onlar size bakıyorsa evet sizin üstünüzde de hak sahibiler gayet. Kendi hayatınızın iplerini almak istiyorsanız çalışacak herkesi susturacaksınız. 3 isim koyarsınız birşey olmaz.

Eşiniz çalışmıyor ikinci çocuğu yaptınız bu rahatlık nerden geliyor gercekten dehşet içinde okuyorum. Onlar size bakıyorsa evet sizin üstünüzde de hak sahibiler gayet. Kendi hayatınızın iplerini almak istiyorsanız çalışacak herkesi susturacaksınız. 3 isim koyarsınız birşey olmaz.

Niye denediniz

Yeni gelin de değilsiniz

Ayrıca kardeşini koyacakmışsınız kendi oğluna koymadığı ismi koyacaksınız daha be istiyor

Onun kotası bitmiş hatta eşinizin de bitmiş iki isim konulacaksa diğeri de sizin istediğiniz olmalı

Yoksa siz de toruna isim koymaya kalkarsınız

Bu arada ben 40 yaşındayım benim nenem dedem adıma karışmamış siz de artık rest çekin
Gerçekten keşke herkes böyle düşünsw

Çalışmayan adamla neden ikinci cocuk. Ya bu tarz pasifik beni öldürüyor. Cidden neden ya ? Cocuklariniz da siz gibi ezillsin mi istiyorsunuz? Nolur 3. Cocugu da yapın ona da bir isim bulurlar nasilsa

Eşime iş yeri acıyorlar o yuzden eşim susuyor şuan işi vardı pandemide dükkanı iflas etti
İşleriniz düzelince mahkeme kararıyla değiştirin madem çocukların ismini. 😅 çok enteresan ya. Ama tek sizde değil suç, ben bu erkek ailelerindeki çocuğa isim koyma hastalığını anlamıyorum. Zaten soyadını vermişsin. Sus otur işte, lütfedip senin soyadını kullanıyorum.
O zaman şöyle yapacaksın, rüyamda gördüm ak sakallı dedeler, erenler Muhammet koy ismini yoksa alırız elinden dediler de. Sana da selam söylediler kaynana az ötede oynayacakmışsın de.

Adaga giriyormu bilmiyorum 🤷‍♀️ dua ettim bir kızım var birde oğlum oşursa adını bçyle koyacagım diye ben koyarım ama kayınvalidem isim belirlemiş bile bana soran yok
Adak degil bu..ayrica ne demek bana soran yok..olay tam olarak size kalmis..ben 9 ay karnimda taşıyacağım kim ne diyebilir ismine

Back
X