Ya ben ölecem ya da bu kızı öldürecem!!!

Konunuza güncelleme yapmayacak mısınız? Durumlar nasıl merak ettim açıkçası. Umarım kurtulmuşsunuzdur bir şekilde o kızdan.

Konuyu guncellemistim. Bu mesajimdan beri sesi kesilldi

Konuyu guncellemistim. Bu mesajimdan beri sesi kesilldi
Aralığın 7’sinden beri sessiz durmayacak kadar yüzsüz olduğunu düşünmüştüm kızın, çok sevindim bir daha sizi rahatsız etmediğine. Umarım bir daha karşınıza çıkmaz. Fake diye tutturmalardan görememişim sanırım o mesajınızı. Diğer konularınızı da okumuştum küçük bir önerim var size, tabi ister dikkate alın, ister dikkate almayın ama siz böyle yazanlara cevap verdikçe onlar sizi sinirlendirmeye daha çok çalışıyor gibi geldi. Biliyorum, çok sinir bozucu ama belki çok dikkate almasınız öyle diyenleri sanki bu kadar rahatsız etmeyeceklermiş gibi.

DiZi izler gibi okudum vallahi. Bence nışanlına bir sor işin mi eşin mi diye karar versin ikisi bir arada Olmaz bu durumda ben sana diyeyim bu kız ve kızını yamayan namuslu babası pek rahat durmayacak belli. İş değiştirecek ya da senin yuvan yıkılacak evlensen bile

Demek sevgilinin, üstüne düşmesi için patron kızı olmak gerekiyormuş... bende nerede eksik var diyordum ben arasam o saatte gelmeyi bırak teli açmaz ha tesadüf duydu da açtı suratıma kapatır kesin
Konu sahibi konuyu açalı baya olmuş acaba durum ne ? Zor durum gerçekten ben olsam dayanamam başlarım işe de patronunada kızınıda valla açarım ağzımı yumarım gözümü. Nişanlınız aynı durumda siz olsanız ne yapardı acaba. O yüzden sizin tepkinizi anlayışla karşılamalı

Bende aynı şeyi düşünmüştüm dedim kız musallat olacak konu sahibine zaten yememis içmemiş koştur koştur çocuğun yanına gitmiş anlatmış .........

İnsanın biraz duruşu olmalı. Ben yapamazdım şahsen ya durusunu koruyacak ya da ilişkisi bitecek. Namus diye bişey var

Patronu baya guveniyor demek ki. yonetici yapacak kizisina iyi bir eş ona hem iyi hem yonetici bide damat adayı. Bence bunlar hic normal şeyler değil. Nisanlinada hemen sikayet etmiş bu ne samimiyet bu ne hadsizlik bu ne simariklik

Inandirici olmak istiyorsanız abartıdan kaçınmanız lazim, her konunuzda günlük hayatta pek de karsilasilmayacak bol aksiyonlu hikayeler yazıyorsunuz. Bir değil iki değil, insanları aptal yerine koymak çok çirkin. Bence bir sonraki konunuzda biri size musallat olsun takip etsin, korkutsun...falan, heyecanlı olur. Hadi beklemedeyiz

Ben olsam kızı almaya birlikte giderdim.

Çirkin olan sizin gibi haddini bilmeden yorum yapmak benimki değil. Beni burda tanıyan insanlar var bu fake yorumlarından sonra mesaj attılar tanıştık sosyal medya hesaplarindan bile ekleştik böyle güzel insanlarla tanıştiktan sonra sizinki gibi gereksiz yorumları iyice takmamaya başladım.

Yanı bana saldırarak sinirimi bozamicaksiniz başka konulara saldırın en iyi

Boyle is mi olur ayni toleransi size gosterirmiydi nisanliniz kariyer ugruna yoneticinin oglu size asilsa ne demek gece 3 de kizi almaya gidecek bardan aklina estiginde kiz arayacak falan

Ya bir unvan için ne isteseler yapacaksınız, bu sisteme gerçekten acıyorum.

Kariyer çok önemli bir şey fakat daha önemlisi karakter.
Nisanlinizin yapması gereken tek şey rest çekmekti.. İşinden olacak diye bu kadar her şey tolere edilmez.İnsan bunu kendine yakıştırmaz.
Benim nisanlim olsaydi eğer.Parazitlerinden kurtul öyle gel derdim muhattap bile olmazdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…