Ya ben ölecem ya da bu kızı öldürecem!!!

Ya şimdi size teklif yagıyordur bu senaryoyu bize satın diye gerçekten sizin hayal dünyanız çok gelişmiş eski konulara baktım da bence siz hiç normal değilsiniz

Bence nişanlın kızın yanında burnunu karıştırsın gaz çıkarsın ağzını şapırdatarak yemek yesin kız bi iğrensin bundan başka çıkar yolu yok iş nişanlı da bitiyor
Tuttum bunu
Kendinden sogutmasi ve igrendirmesi lazim kizi.
En kolay yolu bu kurtulmanin.
Tereyagindan kil ceker gibi.

Kurumsal şirkette yoneticinin kizi baska bir yoneticinin telefonunu niye alsin .Niye arayıp dursun .Babası da al kızımi desin .Ne saçma sapan .
Bu kız işyerinde niye bulunsun .

bu nasıl birşey ben anlayamadım
nişanlınızı peş keşmi çekeceksiniz aman işinden olmasın diye
gece 12 de nişanlımı arayacak müsait değil deyip kapatıcam
öyle şeymi olur yahu
kızın babası da gayet hoşnut durumdan
eee bu hatun hep hayatınızda olucak yani

Benim is hayatim ne kadar renksiz,
6 sene yoneticim, 1 yildir da patronum olan sahsin bile karisini, kizini tanimiyorum, ayni sekilde babamin patronu oldugu kimseyle de iletisimim yok (kurumsal bile olmadiklari halde) millet sarhos olup arabayla aldiriyor

şunu da belirtmeden geçemicem
eger gecenin bir yarısı bir kadın benim eşimi ya da nişanlımı arama cesareti buluyorsa önce bu tarafta ararım hatayı
benim yemezdi açıkçası..demekki hatun rahat
ah kuzum ne erkekler var gözüne bakmaya çekinirsin duruşu asaleti taviz vermezliğinden korkarsın
hem numarası ne arıyor o da ayrı bir mevzu

iyi de siz temmuz 2017'de yöneticimden hoşlanıyorum diye konu açmışsınız. Onunla mı nişanlandınız? Bu kadar hızlıı.. Vaaaay

Arkadaşım mesele basit.
Nişanlın aradığında açmayacak. Eğer iş dışı birşey söylerse de beni iş dışı aramayın x hanım diyecek. Geceleri de tlf neden kapatsın ki. Kusura bakmayın gelemem diyecek ya da hiç açmayacak. Yani AÇIKÇA istemediğini belli edecek.
Arkadaşım gurur onur haysiyet diye birşey vardır. Nişanlına de ki eğer yükselmem engellenmesin diye kıza istemediğin halde yüz verirsen yarın yönetici olduğunda başka şeylerden ödün vermek zorunda kalmanı isterlerse yine yapacak mısın?
Bir adamın bir duruşu vardır. O duruşu kişiye yere zamana göre değişmez. Prensip prensiptir.biraz sert dursa problem çözülür.
Bu arada fake diyene ne cevap yetiştiriyorsun. Sana öneri getirenlere cevap verip gerisini görmezden gelmelisin bence. Fake deyip geri çekileni anlarım ama lafı uzatanı anlamıyorum. Fake ise okumazsın olur biter.

Allah Allah nasıl bir baba =kız ilişkisi anlayamadım ?
Bu ne rahatlık !Gece 03 'te görüşüyorsunuz cevap sağol varol aldığın için diyor ne saçmalık !
Baba kız bu muhabbette ise dayanıklı dövüşlü ikisi birbirinden haberdar sevgilinizi bu duruma alıştırıyorlar gibi.

Bu konuyu okuyunca aklima recep ivedikteki barakada uyuduklari gece olanlar geldi aklima
Hani biseye kizip da sahile yatmaya gidiyo, orda soyledigi bir laf vardi..
Bence nisanlinizi asla yalniz birakmayin her an yapisin koluna sarilin vs.
Benim diye kafasina sokun kisacasi

Boyle sacmalik olamaz. Isi elinden gitmesin diye yakinda kizlanyatmaya da baslar. Napacaksiniz? Hayati boyunca isi elinden gitmesin diye bu kizi idare mi edeceksiniz? Nisanliniz bu kadar yuz vermese bu kizda bu kadar cesaretlenemezdi. Bence tavrinizi net koyun. Kizin yaptigi resmen taciz. Nisanliniz hala ama olmaz soyle boyle derse, ozaman iliskinizi gozden gecirin derim

iş saatleri dışında telefonunu açmasın. gerçi bu kadar minimini yapan adam açar kesin

ayyy ne iğrenç bi kız ve ne iğrenç bir baba. gece 3 te sarhoş olan kızını elaleme aldırıyor. keşke sen de onunla gitseydin kızı birlikte alıp evine bıraksaydınız. bi an önce evlenin de evli adamı ayartmaya çalışma z heralde.

konu fake :))) bu kadar sınır lı hayal gücünzmü var :))

Bazı hem cinslerimiz çok fena ya. Nişanlı bir adamı ayartmaya çalışmak falan.. Gram gurur yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…