Ya ben ölecem ya da bu kızı öldürecem!!!

Sonuç ne oldu hala arıyor mu kız.

Sonuç kızın son aramasına ben cevap verdim ve yaptığının yüzsüzlük olduğunu başka kapıya gitmesini söyledim. Bu olay dün akşam oldu kız bu öğlen şirkete gelip durumu nişanlıma anlatmış belki haberin yoktur senden gizli yapmıştır apple pie bana bunu bunu söyledi demiş. Nişanlım da haberim var evet nişanlım kıskançtır etrafımda kız arkadaş istemiyor bundan sonra işle ilgisi olmayan konularda başkasını ararsan sevinirim demiş. Daha ses yok bakalım.

Nisanliniz tam sınırı koyamiyor malesef. İş için bile olsa bu kiz bu kadar samimiyet kuramazdi. Bu adam yoneticisiyse yollasin soforunu aldirsin kizini. Ya da gitsin kendi alsin. Babasi da işin farkinda ve aralarini yapmaya çalışıyor. Ya nisanliniz cok saf ya da bu ilgi hosuna gidiyor. Agirligini koymazsa Bu gidişle de elden gidecek haberiniz olsun.

e nişanlın topu yine sana atmış

Maalesef biz böyle konular açamıyoruz hayal gücümüz sizinki kadar olamaz

böyle birşey için konu açmayacağım kesin biz normal insanlar yani:))

Sizr inat daha çok konu açacam. Ayağım taşa takılsa konu açacam bundan sonra.

Maalesef biz böyle konular açamıyoruz hayal gücümüz sizinki kadar olamaz

Hayal gücünüzü geliştirmek için kitap okumanizi öneririm belki biraz beyniniz de gelişir bu vesileyle.

Sizr inat daha çok konu açacam. Ayağım taşa takılsa konu açacam bundan sonra.

Hayal gücünüzü geliştirmek için kitap okumanizi öneririm belki biraz beyniniz de gelişir bu vesileyle.
Bak canım ben sürekli kitap okuyan hayal dünyası geniş bir insanım sadece hayal gücümü senin gibi FAKE konular açmak için kullanmıyorum aramızdaki fark bu işte anladın mı benim sinir kat sayımı yükseltme sonucu hoş olmaz anladın mı canım

nişanlın gidici boşuna uğraşma önüne bak hakkında hayırlısı olsun hoşçakal.

Ne yapacaksın evimden mi aldıracaksın yoksa CANIM:)

A apple pie fake diyenlere neden cevap verip cevap hakkı doğuruyorsun. kible gitsin.
sonucu beğendim ama nişanlın yine pasif davranmş korkusundan heralde. gerçi o kız da artık aramaz bi zahmet.

A apple pie konunu kapattir bence , bas edemeyeceksin yoksa , bosuna stres yapip uzulme

A apple pie fake diyenlere neden cevap verip cevap hakkı doğuruyorsun. kible gitsin.
sonucu beğendim ama nişanlın yine pasif davranmş korkusundan heralde. gerçi o kız da artık aramaz bi zahmet.

Ya konuyu kapattırıp kaçıp gitmek istemiyorum. Zaten polemikten banlandım muhtemelen yine banlanacam. İnsanlar neden bu kadar kötü ben anlayamıyorum. Hayır inanmıyorsan kible geç basit.

Ya konuyu kapattırıp kaçıp gitmek istemiyorum. Zaten polemikten banlandım muhtemelen yine banlanacam. İnsanlar neden bu kadar kötü ben anlayamıyorum. Hayır inanmıyorsan kible geç basit.
konunda guncelleme yapabiliyor musun?
bence taninmamak icin bazi seyleri degistirdigini belirt
ve gormezden gel yazilanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…