Ya ben ölecem ya da bu kızı öldürecem!!!

Tam konuyu açtım nişanlım yine bu salak kızla alakalı bir konu için aradı. Ama yine fake yorumları gelmiş. Hepinizden bıktım cidden.
ben size fake demedim
hikayeniz inandirici degil dedim
kurumsal bir sirkette boyle sacmaliklar olmaz
hadi oldu , hadi kiz aradi gece 12 de neden aciyorsunuz teli? nisanliniz neden gece 3 de kizi almaya gidiyor tek basina? yani sacmaliklar silsilesi
belli ki siz de inaniyorsunuz bu anlattiklariniza

Öyle saçma sebepler ki. Mesela bürosunun olduğu apartmanın arkasında havlayan inleyen bir köpek varmış. Sahipleri ilgilenmiyormuş. Nişanlım da çok hayvanseverdir her yerde belli eder kendini. Bu da işte benimkini aradı ki ne yapabiliriz?,

Sonra yine bu köpeğe yardım etmek bahanesiyle 100 kere aradı. Nişanlım köpeğin resmini isteyince araba çarptı köpeğe dün malesef öldü dedi. Hiç inanmıyorum ortada bi köpek olduğuna.

Cok zor bir durum valla insallah yakin bi zamanda terfi alir o kizida kovar işten baktiniz ki olmuyo babasini arayin ve sizinle konusmam gerekiyo diyin ve rahatsiz oldugunuzu kirmadan inada bindirmeden cok dikkatli bir sekilde soyleyin insallah olur.

Okurken eski Türk filmlerindeki zengin şımarık patron kızı geldi aklıma.
Cuk diye oturmuş olaylar.

Benimde aklıma direk Türk filmi senaryosu geldi.tam manasıyla film tadında.
Ama o filmlerde oğlan elden gider.sonra ağlaşıp dururlar.bir an önce evlenin..

şirket yemeğinde tanışıp ne ara telefon numaraları verilip gece aramaları başlayacak kadar samimi oldular peki?

Bir üstte bahsettim. Kız güya iflah olmaz bi hayvansever gibi davranıyor. Kurtköy ormanlarında köpeklere barınak yapılıyormuş gitmek istiyormuş tek gitmeye korkuyormuş şirketten yardım toplayıp biz de bişeyler götürelim beraber yapalım diyor.

Belki başka insanlara başka konulara böyle saldırıyor olabilirsiniz. Ama beni bu şekilde tahrik edemezsiniz üzgünüm. Olmadı başka şey deneyin.
Sizi tahrik etmiyorum ki sizin üslubunuzla konuşuyorum sadece

Ay Sinirim Bozuldu YA bune. Vallahi kendimi senin yerine koydum, empati yapayım diye başıma öyle arılar girdi ki. Suan basım felaket agrıyor. Canım benim nişanlın nasıl biri. Ya cocugu kandırırlarsa, cok zor ya Allah yardımcın olsun. İstanbulda baska yerde çalosamaz nı yada sen gidip kızla konussan. Rahatsız oluyorum desen. Kız gece aradığı zaman açmayın telefon sessizdeymiş deyin. Yada mesaj attığında soguk cevap verin. Ok tamam gibi. İşten, oradan daha önemli şeyler var. Tamam güveniyor olabilirsin ama insan çok kötü olur ya.

Ama bu mantıksız

Nişanlın iki aydır orada kız doğma büyüme

Onun daha çok çevresi vardır eşi dostu arkadaşı

Bak babası bile var

Bu arada polisi belediyeyi zabıtayı veteriner müdürlüğünü her nereyi isterse arayıp mesleğini de söylediğinde işi kolayca hallolur

Bu arada ben mavi boncuk konusunda net olmaya başladım kız Adamın hayvanseverliğini hemen nereden öğreniyor

Bence nişanlınız bilinçli olarak Oraya çağırılmış dahi olabilir sabah 3lere kadar barlarda gezen kız toparlanıp baş göz edilsin diye

Son düzenleme:

evet gördüm okuya okuya geliyorum.
neyse sonuç olarak iş nişanlınızda biter.
siz aynı şirkette çalışmıyormuydunuz niye işten çıktınız?

İçime iyice şüphe düştü. Bu tarz bi flörtleşmeyi kaldıramam. Üstelik ben onun için buraya tekrar geldim. Yoksa bu kalabalığı bu şehri yeniden çekmeye hiç niyetim yoktu.

Benim üslubumla konuşuyor olsaydınız bu tarz saldırıcı yorumlar yapmazdınız.
Bence sizin sinirleniniz bozuk olduğu için kendi üslubunuzun farkında değilsiniz. Haklısınız içinde bulunduğunuz durumda farkındalık kaybolur. Mune ye kadar şikayete giden sizsiniz yapılan yorumları sindiremeyip. Eleştiriye açık konularda daha sakin kalmalısınız kalamıyorsanız böyle konular açmamalısınız

Bir de eklemeyi unuttum. Kız şirkette çalışmıyor. Kendisi avukat kendi bürosu var ama şirketin de bazı hukuki işlerine bakıyor bağımsız olarak. Babası torpil yapıp iş veriyor muhtemelen
İş nişanlında bitiyor isterse mesafe koyar arasına gece 3 te kimseyi bir yerden almak zorunda değil yada götürmek zorunda değil,sonuçta bu kız patronun kızı değil kendisi gibi orada çalışan yöneticinin kızı.

Kurumsal şirket A101 mi bolge sorumlusundan il sorumlusu. Aklima ucken koca geldi

Bakın ben kimseyi alıntılamayıp direkt muneyi çağırdım. Bunun sebebi de açtığım bütün konulara saldırılması. ben üye ismi aklımda tutmam şimdi burada sizinle kavga edip 5 dakika sonra başka bir konuda fark etmeyip yorumunuzu beğenebilirim. Buradan sonrası size değil genel bi cevap olacak üzerinize alınmayın.

Ben insanlara saldırmazken alıntılamazken kimseye bulaşmazken neden her konum sabote ediliyor? Nedne adam gibi cevap almam engelleniyor?

İlk 3-4 yorum cidden bi fikir sunuyor sonra 5. yorumda biri fake diye saldırıya geçiyor. O kişiden sonra konu unutulup 10 sayfa fake olup olmadığı konuşulunuyor.

Ben fikir almak istiyorum. Olabilir fake olduğunu düşünebilirsiniz. Ama kib butonu bunun için var. Kullanın arkadaşlar kibleyin bu fake diye. Konularımı sabote etmeyin cidden bıktım. Burada hiç arkadaşım yok iki kişiden akıl alayım diyorum içinde ediyorsunuz her seferinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…