ben size fake demedimTam konuyu açtım nişanlım yine bu salak kızla alakalı bir konu için aradı. Ama yine fake yorumları gelmiş. Hepinizden bıktım cidden.
Ben de bunu diyorum orada da çalışmıyorsa gece 12 de neden aramış
Sarhoş olduğu Zaman değil de senin müsait değil dediğin Zaman
Ertesi gün nişanlın sormamış mı gece gece beni neden aradın diye
Gece insan avukatını arar da avukat gece babasının alt pozisyonunda çalışan yöneticiyi neden arar
Sanırım basiretim bağlandı gerçekten bilmiyorum.
Daha nişanlınızı ayartmaya çalışan kıza gereken cevabı veremiyorken :)
Cok zor bir durum valla insallah yakin bi zamanda terfi alir o kizida kovar işten baktiniz ki olmuyo babasini arayin ve sizinle konusmam gerekiyo diyin ve rahatsiz oldugunuzu kirmadan inada bindirmeden cok dikkatli bir sekilde soyleyin insallah olur.Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır yoktum, biraz olsun görümcem ile sorunları yoluna koyduğum için daha doğrusu o nişanlanıp kendi hayatına odaklandığı için biraz rahattım.
Eski konumda nişanlıma İstanbul'dan iş teklifi var demiştim, nişanlım kabul etti ve İstanbul'a taşındı, akabinde bende onun peşinden 2 hafta içerisinde taşındım. Burada öğrenciyken yaşadığım öğrenci evim vardı.
Arkadaşlarım falan burada hala, onların yanına yerleştim ben de. İş arayışım devam ediyor, masraflarımı ailem karşılıyor gönderiyor nişanlım değil, soran olursa diye açıklıyorum her detayı.
Arada da nişanlımda kalıyorum onunlayım hafta da bir kaç gün. Neyse benim derdim şu, nişanlım büyük kurumsal bir şirkette orta derecede yönetici pozisyonunda. En üst dereceye yükselme ihtimali çok çok fazla en üst düzey yönetici yaş bakımından biraz büyük ve yakında emekli olacak, yerine nişanlımı düşünüyorlar. Zaten yaşadığımız yerdeki şirketten İstanbul'daki şirkete bu sebeple çağrıldı neyse. Üst düzey yöneticinin bir kızı var 27 yaşlarında (ben 24,nişanlım 35) çok çok güzel bir kız, Allah sahibine bağışlasın ama kızın niyeti nişanlımı sahiplenmek. Nişanlı olduğunu falan biliyor ama ona rağmen her gece whatsapptan
yazıyor, kıskançlıktan deliriyorum nişanlım da farkında mesafeli olmaya çalışıyor ama rest çekip tersleyemez üst düzey yöneticinin kızı neticede kendi yükselmesi tehlikeye girecek o yüzden engelleyemiyor silemiyor tersleyemiyor sadece mesafesini koruyup sık sık benden bahsediyor. Mesela geçen nişanlımı aradı saat gece 12 ye geliyor, açtım nişanlımı sordu, müsait değil dedim tamam müsait olunca dönsün dedi kapattı, cevap veremedim ne dicem ağzını yırtarım normal biri olsa ama yırtamam nişanlım aşırı hevesli yani ne yapabilirim bilmiyorum.
Kızın babası da farkında nişanlıma kızım sana emanet seni çok seviyor arkadaş olarak benimsedi eheheh falan yapıyor, e nişanlım şikayetçiyim diyemiyor ne diyecek ağzını açsa mimlendi gitti işi yani. Ayni şekilde uyuyoruz gece saat 3, kız aradı kavga kıyamet koptu ve ne dicek aç bakalım dedim açtı, kız sarhoş x mekandayım beni al dedi ve kapattı, yine bir kavga bir kıyamet, nişanlım gideyim bu saatte yardim istedi moduna girdi bende o sıra direk babasını aradım ve telefonu nişanlıma verdim. Nişanlım x bey kızınız aradı böyle böyle diye, adam demesin mi ya y bey oğlum minnettarım almaya gidiyorsun değil mi, kusura bakma saatte geç olmuş ama bizim kızın muzurluğu dedi ve kapattı. Nişanlım da kızı aldı tabi. 3 gündür bu mevzu yüzünden konuşmuyorum bozuk atıyorum, huzurum kalmadı, her gün evime geliyor nişanlım is çıkışı ama yok çok korkuyorum ya kaybedersem ya bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Okurken eski Türk filmlerindeki zengin şımarık patron kızı geldi aklıma.
Cuk diye oturmuş olaylar.
şirket yemeğinde tanışıp ne ara telefon numaraları verilip gece aramaları başlayacak kadar samimi oldular peki?
Sizi tahrik etmiyorum ki sizin üslubunuzla konuşuyorum sadeceBelki başka insanlara başka konulara böyle saldırıyor olabilirsiniz. Ama beni bu şekilde tahrik edemezsiniz üzgünüm. Olmadı başka şey deneyin.
Öyle saçma sebepler ki. Mesela bürosunun olduğu apartmanın arkasında havlayan inleyen bir köpek varmış. Sahipleri ilgilenmiyormuş. Nişanlım da çok hayvanseverdir her yerde belli eder kendini. Bu da işte benimkini aradı ki ne yapabiliriz?,
Sonra yine bu köpeğe yardım etmek bahanesiyle 100 kere aradı. Nişanlım köpeğin resmini isteyince araba çarptı köpeğe dün malesef öldü dedi. Hiç inanmıyorum ortada bi köpek olduğuna.
Bir üstte bahsettim. Kız güya iflah olmaz bi hayvansever gibi davranıyor. Kurtköy ormanlarında köpeklere barınak yapılıyormuş gitmek istiyormuş tek gitmeye korkuyormuş şirketten yardım toplayıp biz de bişeyler götürelim beraber yapalım diyor.
Sizi tahrik etmiyorum ki sizin üslubunuzla konuşuyorum sadece
Ama bu mantıksız
Nişanlın iki aydır orada kız doğma büyüme
Onun daha çok çevresi vardır eşi dostu arkadaşı
Bak babası bile var
Bu arada polisi belediyeyi zabıtayı veteriner müdürlüğünü her nereyi isterse arayıp mesleğini de söylediğinde işi kolayca hallolur
Bu arada ben mavi boncuk konusunda net olmaya başladım kız Adamın hayvanseverliğini hemen nereden öğreniyor
Bence nişanlınız bilinçli olarak Oraya çağırılmış dahi olabilir sabah 3 kere kadar barlarda gezen kız toparlanıp baş göz edilsin diye
evet gördüm okuya okuya geliyorum.
neyse sonuç olarak iş nişanlınızda biter.
siz aynı şirkette çalışmıyormuydunuz niye işten çıktınız?
Bence sizin sinirleniniz bozuk olduğu için kendi üslubunuzun farkında değilsiniz. Haklısınız içinde bulunduğunuz durumda farkındalık kaybolur. Mune ye kadar şikayete giden sizsiniz yapılan yorumları sindiremeyip. Eleştiriye açık konularda daha sakin kalmalısınız kalamıyorsanız böyle konular açmamalısınızBenim üslubumla konuşuyor olsaydınız bu tarz saldırıcı yorumlar yapmazdınız.
İş nişanlında bitiyor isterse mesafe koyar arasına gece 3 te kimseyi bir yerden almak zorunda değil yada götürmek zorunda değil,sonuçta bu kız patronun kızı değil kendisi gibi orada çalışan yöneticinin kızı.Bir de eklemeyi unuttum. Kız şirkette çalışmıyor. Kendisi avukat kendi bürosu var ama şirketin de bazı hukuki işlerine bakıyor bağımsız olarak. Babası torpil yapıp iş veriyor muhtemelen
Nişanlım burada başka bir şirkete geçmiş gibi oldu bana iş sağlamadılar malesef.
Bence sizin sinirleniniz bozuk olduğu için kendi üslubunuzun farkında değilsiniz. Haklısınız içinde bulunduğunuz durumda farkındalık kaybolur. Mune ye kadar şikayete giden sizsiniz yapılan yorumları sindiremeyip. Eleştiriye açık konularda daha sakin kalmalısınız kalamıyorsanız böyle konular açmamalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?