Ya ben öleyim ya o ölsün allahım

Allah yardımcın olsun.Beddua etmesıne izin verme gercekten babaların bedduası kabul oluomuş.İnsanın içi yanıo ama beddua etme.Annenız boşansın bence.Bundan sonrasını huzurlu yaşasın.Sizde evlılıgınızı dusunun.Dua edın.İnşirah okuyun bol bol.

bedduası kabul olan baba bu bab değil yalnız...
Ağzında içki, karısını kızına zulm eden bir babanın bedduası kendine döner..
tez vakitte inşallah bu adamdan sağ sağlim dertsiz tasasız kurtulsunlar...

Beddua etti diye üzülmeyin. Belkide zamanında ettiğini çekiyordur babanız

İyi akşamlar.Bu akşam işten eve geldim evde babam vardı alkollüydü her zamanki gibi.Odaya girip üstümü değiştirdim annemle babaannem de anneannemin bahçesine gitmişler.Annem bana mesaj atıp babamın ne yaptığını sordu sürekli annemi arıyormuş bende sessize al otur sen ben hallederim dedim.
Sürekli oflayıp pofladı annen nerde niye küfürler etmeye başladı neyse oturuyorum baktım bu pijamalarla dışarı çıktı anneannemin evi yakın.Anneme mesaj attım oraya gelip rezillik çıkarmasın diye annem de eve geliyormuş yolda insanların içinde üstüne yürüyüp bağırmış ben çıktım sokağa.Kapının önünde annemin üstüne yürüdü bağırmaya başladı yine.
Ben araya girdim el kaldırmışken neyse annemi içeri aldım arkadan bu da geldi.Babaannem geldi araya girdi babam susmuyor sen neden oraya gittin biz oturuyoduk diyo halbuki uyuyomuş annem giderken.Anneme tekrar el kaldırınca sinirlerim zıpladı allah ne verdiyse geçirdim üstüne başına neresine gelirse yumruk atıp vurdum o da aynı şekilde bana babaannem de annen suçlu kocasıyla ilgilenmiyo bilmem ne diyo kışkırtmak için.
Az önce böyle bir iğrenç olay yaşadım şuan ellerim titriyo vurmaktan ona çocukluğumun içine ettiği için sinirliyim anneme de bize bunları yaşattığı için.Şimdi beddua zamanı evlenince yüzün gülmesin ilerde evlatların seni dövsün aynısını yaşa bundan sonra benden bir şey bekleme.(üzerimde 1 kuruş emeği yok) allah belanı versin allah seni kahretsin diyor.Ne yapıcağımı bilmiyorum 2 ay sonra evlenip gitcem annem burda bunu çekmeye devam edicek boşan diyorum boşanmıyo işteyken dışarı çıktığımda aklım hep evde ya kavga çıkarırsa ya anneme bir şey yaparsa diye.Allah belasını versin.
Annenizde hiç aklınız kalmasın. Bu hayatı tercih eden o. İstemiyosa boşanır kendini de sizi de o hayata mecbr bırakmazdı. Herkes kendi tercihlerinden sorumludur.

Back
X