- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
İnsanların enteresan fantazileri olabilir, özellikle iki kızla grup seks yapmak birçok erkeğin hoşuma giderdi. İstemiyorum diyen de yalan söylemiş olur, bence eyleme geçirmediği sürece insanlara fantazilerinden dolayı iğrenç demek bir ağır. Biz empatiyle anlamayabiliriz, burdan bakınca iğrenç gelebilir ama cidden istemiyorum diyen erkek yalan söyler gibi geliyor bana. Ha ev arkadaşının konuya girmesi saygısızlık tabii ama direkt bir şey söylememiş, büyük ihtimal içinden geçenin üstünü örttüğünü sanıyor, yani biraz istemsiz dışa vurum olmuş. Eyleme geçmiyorsa bence sıkıntı yok.
Çöpün yanına bırakılan çocuklar maalesef bizim gibi insanlar tarafından bırakılmıyor. Bizim gibi insanlar cinsellik konusunda daha bilinçli oluyorlar genelde, korunma ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda. Hiç olmadı kürtaj yaptırıyorlar. Bunu da yargılamak zaten bize düşmez.
İslam ve dinden dem vurmuşsunuz. Eminim ben size hemen hemen her gün kuran kurslarında ve islami vakıflardan (bknz: ensar vakfı) gelen çocuk istismarından, çocuk gelinlerden, kadına şiddetin hak olduğundan filan bahsetsem "gerçek islam bu diil" diye söylenirsiniz. Maalesef gerçek var olandır ve var olan budur.
Ben bayanlık gururumu kendimi ezdirmemekle koruyorum, kadınlarla, kendim olabilmenin savaşını vererek koruyorum, kukumla değl. Size de tavsiye ederim, böyle daha iyi korunuyor.
Konu sahibine yazan ilk bayanin yorumunu cok gereksiz buldum. Konu sahibini iyi etüt etmeden tavsiyelerde bulunmus. Kendince dogru olani soylemis, keske soylemeseymis. Soylediginin fazlasini da işitmiş. Durum özeti bu benim gözümde.
Amaaaa! Konu çok başka bi yere geldi.
Gelismislik ya da medenilik fikrini hakaret etmeden savunabilmektir. Siz medeni ulkeleri ornek almaliyiz, benim hayat şeklim herkes saygi duymali derken,insanlarin KUTSALlarina saldirirsaniz ancak ve ancak gelismemisliginizi, bahsettiginiz medeniyetten ne kadar uzakta kaldiginizi ispat etmis olursunuz. Sizin gibi düsünen insanlar egitimsiz ve gelismemis maalesef, bunu üzülerek söylüyorum. Hakaret amaciyla degil. 3-5 sapik uzerinden İslam dinine hakaret ederken, dunyanin her yerinde bu tür suclarin islendigini muhakeme etmekten bile acizsiniz ya da öyle yorumlamak hoşunuza gidiyor. Ben simdi sizinle gercekten MEDENICE oturup cocuk gelinlerin, tecavuzlerin ne kadar yanlis oldugunu, her olayin icimizde derin yaralar actigini paylasmayi, çözüme yönelik olarak da neler yapilabilirizi tartismayi cok isterdim inanin ama sizin amaciniz bu olsaydi hakaret yolunu secmezdiniz. Bir dinden nefret ediyorsaniz gercekten onu ifade etme cesaretini gösterin ve tecavuze ugramis cocuklari bu niyetiniz icin kullanmayin onlarin arkasina saklanmayin. Tabii nefretiniz de sizi bağlar ve bu İslam'a asla toz kondurmaz. Insallah en kisa zamanda medeniyetle tanisirsiniz.
Çöpün yanına bırakılan çocuklar maalesef bizim gibi insanlar tarafından bırakılmıyor. Bizim gibi insanlar cinsellik konusunda daha bilinçli oluyorlar genelde, korunma ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda. Hiç olmadı kürtaj yaptırıyorlar. Bunu da yargılamak zaten bize düşmez.
İslam ve dinden dem vurmuşsunuz. Eminim ben size hemen hemen her gün kuran kurslarında ve islami vakıflardan (bknz: ensar vakfı) gelen çocuk istismarından, çocuk gelinlerden, kadına şiddetin hak olduğundan filan bahsetsem "gerçek islam bu diil" diye söylenirsiniz. Maalesef gerçek var olandır ve var olan budur.
Ben bayanlık gururumu kendimi ezdirmemekle koruyorum, kadınlarla, kendim olabilmenin savaşını vererek koruyorum, kukumla değl. Size de tavsiye ederim, böyle daha iyi korunuyor.
Ben bu konuya sabahtan beri bi kaç kez denk geldikçe okudum ama hiçbir Sefer ana grup seks iması yapıyor gibi gelmedi, ki gayet şüpheci bir insanımdır. Neticede erkek, dümdüz bi şey bunlar, kimbilir ne düşünceyle söyledi, hatta muhtemelen düşünmedi/düşünemedi.. Erkek olduğunu söylemiştim dimi
Yani şimdi hemcinsim olarak seni haklı bulmak isterdim ama sen de bir senedir sevgilin olan, tüm mahremini paylaştığın adamla ilgili nasil böyle tereddüte düşebiliyorsun? Sanki 2 aydır flört ettiğin biri gibi. Bir senedir tanıdığım, her şeyimi paylaştığım sevgilimin öyle bir şey ima etme ihtimali olamaz, ama insan oğlu çiğ süt emmiş diyelim oldu, sen ne diyorsun diye bunu o an, o saniye ona sorarım,burada onu ve beni hiç tanımayan o anki sohbete tanık olmayan insanlara değil. Yanlış anlamış olma ihtimaline karşı içini rahatlatmak istiyorsun belki ama emin ol rahatlamayacak.
Bence artık sen bana o gün ne demek istedin diye hesap sorulmaz itici olur ama şöyle yapabilirsin, sen o konuyu bir daha aç, bir şekilde evde yalnız kalıp yakinlastiginiz anlarla ilgili konuş, iple çekiyorum çok özledim vs biraz oyna. Sonra o demezse sen de, şaka maka ya elif bizi basarsa diye yalandan gül, o anki rahatlığından istifade ederek balıklama atlar zaten çiğ süt emmişse. Gülüp geçerse kuruntu yapmışsındir
Hadi canim!konu sahibi çoktan sevgilisini denedi ve grup seksi kastettiğini fark etti.iğrenç
Konu sahibine yazan ilk bayanin yorumunu cok gereksiz buldum. Konu sahibini iyi etüt etmeden tavsiyelerde bulunmus. Kendince dogru olani soylemis, keske soylemeseymis. Soylediginin fazlasini da işitmiş. Durum özeti bu benim gözümde.
Gelismislik ya da medenilik fikrini hakaret etmeden savunabilmektir. Siz medeni ulkeleri ornek almaliyiz, benim hayat şeklim herkes saygi duymali derken,insanlarin KUTSALlarina saldirirsaniz ancak ve ancak gelismemisliginizi, bahsettiginiz medeniyetten ne kadar uzakta kaldiginizi ispat etmis olursunuz. Sizin gibi düsünen insanlar egitimsiz ve gelismemis maalesef, bunu üzülerek söylüyorum. Hakaret amaciyla degil. 3-5 sapik uzerinden İslam dinine hakaret ederken, dunyanin her yerinde bu tür suclarin islendigini muhakeme etmekten bile acizsiniz ya da öyle yorumlamak hoşunuza gidiyor. Ben simdi sizinle gercekten MEDENICE oturup cocuk gelinlerin, tecavuzlerin ne kadar yanlis oldugunu, her olayin icimizde derin yaralar actigini paylasmayi, çözüme yönelik olarak da neler yapilabilirizi tartismayi cok isterdim inanin ama sizin amaciniz bu olsaydi hakaret yolunu secmezdiniz. Bir dinden nefret ediyorsaniz gercekten onu ifade etme cesaretini gösterin ve tecavuze ugramis cocuklari bu niyetiniz icin kullanmayin onlarin arkasina saklanmayin. Tabii nefretiniz de sizi bağlar ve bu İslam'a asla toz kondurmaz. Insallah en kisa zamanda medeniyetle tanisirsiniz.
ciddenHadi canim!Hemen okuyorum. Vay be pis herif!
Ay okudum, pis herif!cidden13 le 14. sayfa.konu sahibi ses tonundan hissetti sanırım
Psikolojik olarak sorunlu olan sapıkların rezilliklerini koca bir ümmete mal ederek "maalesef gercek var olandır ve var olan budur" diyerek bu düşüncenizi savunma "çaba"nız o kadar zavallıca ki "bizim gibi insanlar" ifadenizin altında yatan kibirle çok yakışmışlar birbirlerine.
Sizin gibi insanlar cinsellik,cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve korunma konusunda daha bilinçliler tabii en az 2 kitap okuduktan sonra kendini Ilber Ortaylı sanma,bu sanrıya dayanarak insanları ötekileştirmeyi kendine hak görmede bilinçli oldukları kadar.
Belki iki kitap bile okumadan sallıyorum.
Çok sevdiğim bir atasözü ile veda ediyorum size; "Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır." :)
Bir güruh var ki... Asla derdinizi, ne söylemeye çalıştığınızı, neden böyle söylediğinizi örnekleriyle anlatsanız da anlamamayı tercih ederler.. Medeniyetin sadece sevişmek olduğunu sanarlar.. Bilimsellik, çağdaşlık, kadınlık hakları gibi şeyler pek bir şey ifade etmez.. Mesela bizim ülkemiz şort giydiği için kadın şort giydi diye döveni serbest bırakacak kadar medenidir.. Alzeimher için çip icat edene karşı hoşafı seçecek kadar bilimsel yaklaşırız olaylara.. Hamile kadın sokağa çıkamaz mesela bakın bu da bir medeniyet göstergesi.. Bir ülkenin ne kadar medeni olduğunu anlamak istiyorsanız o ülkedeki kadınların ve çocukların yaşama şartlarına ve haklarına bakın.. Kadına tecavüz ama rızası vardı evlendir hapis cezası almasın... Mesela insan haklarına bakış açımız da bu kadar.. söylediğiniz her şeyde haklısınız size katılıyorum kesinlikle..Medeniyetle tanışma? Umarım içinde yaşadığınız "ileri" medeniyeti bulmak için yol gösterirsiniz bana. Ayrıca medeniyeti ve Batı' yı savunduğumu hangi cümlemden çıkarttınız çok merak ediyorum.
İnsanların kutsalına nasıl saldırmışım? Cevap verdiğim arkadaş İslam'dan uzaklaşma ile çöpe atılan bebekler arasında bir ilişki kurmuş. Ben de "İslama yakın kesimlerin" içinde var olan durumlardan bahsettim. Bunu yalanlayacak bir argümanınız olduğunu sanmıyorum bu olaylardan haberiniz varsa tabii. Var olan durumdan bahsetmek ne zaman hakaret oldu? İftira mı atıyorum yoksa? Bu olaylar yaşanmadı mı? Ya da Müslüman olmayanları kendi inancına uygun davranmaya zorlayanlar da bu kesimin içinden değil mi? Oruç tutmuyor diye linç edilenler, Şort giydi tahrik oldum onun için dövdümler maalesef ülkemizde her gün yaşanıyor. Ne kadar haberiniz var bilmiyorum. Farkındaysan İslam dinini tartışmıyorum. Bu olaylara sebep olanlarla arkadaşın argümanını çürütüyorum.
Ayrıca eğitimsizliği ve "gelişmemişliği" hiçbir zaman hakaret olarak algılamam. Çünkü eğitimli insanları gördüm. Üniversitede profları, doçları, yard doçları. Ve bir yazarın dediğine geldim, "bu kadar cehalet ancak eğitimle var olur". Bırakın siz medeni, ileri gelişmiş, ben de cahil kalayım...
Ben bu konuya sabahtan beri bi kaç kez denk geldikçe okudum ama hiçbir Sefer ana grup seks iması yapıyor gibi gelmedi, ki gayet şüpheci bir insanımdır. Neticede erkek, dümdüz bi şey bunlar, kimbilir ne düşünceyle söyledi, hatta muhtemelen düşünmedi/düşünemedi.. Erkek olduğunu söylemiştim dimi
Yani şimdi hemcinsim olarak seni haklı bulmak isterdim ama sen de bir senedir sevgilin olan, tüm mahremini paylaştığın adamla ilgili nasil böyle tereddüte düşebiliyorsun? Sanki 2 aydır flört ettiğin biri gibi. Bir senedir tanıdığım, her şeyimi paylaştığım sevgilimin öyle bir şey ima etme ihtimali olamaz, ama insan oğlu çiğ süt emmiş diyelim oldu, sen ne diyorsun diye bunu o an, o saniye ona sorarım,burada onu ve beni hiç tanımayan o anki sohbete tanık olmayan insanlara değil. Yanlış anlamış olma ihtimaline karşı içini rahatlatmak istiyorsun belki ama emin ol rahatlamayacak.
Bence artık sen bana o gün ne demek istedin diye hesap sorulmaz itici olur ama şöyle yapabilirsin, sen o konuyu bir daha aç, bir şekilde evde yalnız kalıp yakinlastiginiz anlarla ilgili konuş, iple çekiyorum çok özledim vs biraz oyna. Sonra o demezse sen de, şaka maka ya elif bizi basarsa diye yalandan gül, o anki rahatlığından istifade ederek balıklama atlar zaten çiğ süt emmişse. Gülüp geçerse kuruntu yapmışsındir
Ay okudum, pis herif!
Konu sahibi, kendini toparlayinca o konuşmayı tüm detayiyla anlatır mısın, ibret-i alem olması açısından:s o kadar kolay oltaya geldi demek.. ama sonradan pişkin pişkin ve rahat bir şekilde bilerek yaptım demesi, elif mi var aklında demesi.. Sanki sabahki konuşmadan iskillendigini anlayıp bilerek zarf atmış olabilir mi? Yani bir senedir sevgilim denilen bir insanın bu kadar hayvan olabildigine ben bile inanamıyorum şu an, sen kimbilir nasıl soktasin.
Bu konu içinde kızlara tavsiyelerde bulunan bi abla vardı, şimdi Nicki aklımda değil, özgürlüğü savunan diğer üyeler tarafından eleştiri almıştı falan. Eminim okuyunca, ee ben demiştim demistir. Üzgünüm ama evet kızlar o abla demişti, maalesef burasi Türkiye ve o kadın doğru söylüyor. Biraz daha dikkatli olmak lazım demek ki. Neyse zararın neresinden dönülse kar,erken farketmesen daha sinir bozucu bi hal alabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?