Ya bizi basarsa?

İyi yapmışsın iyi onun aklı başka birşeydeymiş

Bu çok sert olmuş ben de sizin gibi düşünüyorum, ama insanların düşüncesine saygında sonsuz sıra o onun hayatı ve o onun çocuğu onun size laf etmesi kadar sizin de ona laf etmeniz yanlış bence

Gelişmislik algınız bu mu başkasına ve düşüncesine tepki verip hakaret etmek mi ? Bakın ben egitimciyim çok özendiğiniz "gelişmis ülkeleri" de gördüm . Eğitim üzerine sizin kadar ahkam kesmem ağaç olgunlaştikca eğilir . Size tek önerim saygı duymayı öğrenin . Bir de dinlemeyi. Ben de evlenmeden önce eşimle yaşadım ama yaşamak istemeyene saygı gösterdim asla eleştirmedim herkes kendi doğrusunu yaşar. Çocuklara verilen eğitim : kararı onların seçmesi en önemlisi saygılı ve vicdanlı olması gerektiğidir.

Özgür iradesiyle sevişen kadınları aşağılayan kendisi, bunu sıradan bir düşünce olarak nasıl görüyorsunuz? Hastalıklı bir düşünce yapısı bu, ve hemen müdahale edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hanımefendi "ben sevgilimle yaşamam ama yaşayana saygı gösteririm" demiyor ki? Sizin, benim, onların gurursuz ve değerini kaybetmiş bireyler olduğumuzu düşünüyor. O yüzden söylediklerinize katılmıyorum.

Ki 'çok özendiğiniz gelişmiş ülkeler' yargısı çok irite edici değil mi? İnsan kendisinden daha ileride olana tabii ki özenecek, özenecek ki o da gelişsin.

Neyine özenerek gelişecek Allah askina. Ben eşimle cinsellik yaşamadım aynı evde yaşadım bir kadın ve erkek sadece cinsellikle bi araya gelmez . Size de saygı duyup çekiliyorum ama yaptığınız haksızlık. Batı ölüm döşeğinde ayrıca batı batı diyerek aile yapımızı bozuyorsunuz batının bilimini örnek alıyorsanız lafım yok iyi günler.

Batı Batı dediğimi nereden çıkardınız? Gelişmiş ülkelere özendiğimi siz öne sürdünüz. Ayrıca cinsellik yaşadınız ya da yaşamadınız; bana ne. Benim bahsettiğim çok farklı, sizinki çok farklı. Halbuki çok da açık bir şekilde yazdığımı düşünüyorum. Nys, hayırlısı...

Konu sahibi kusura bakma arkadaşla senin konuyu unutup söz dalaşına girdik.
Öncelikle geçmiş olsun pis adamın yüzünü gördün . İyi ki buraya yazmışsın

Çöpün yanına bırakılan çocuklar maalesef bizim gibi insanlar tarafından bırakılmıyor. Bizim gibi insanlar cinsellik konusunda daha bilinçli oluyorlar genelde, korunma ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda. Hiç olmadı kürtaj yaptırıyorlar. Bunu da yargılamak zaten bize düşmez.

İslam ve dinden dem vurmuşsunuz. Eminim ben size hemen hemen her gün kuran kurslarında ve islami vakıflardan (bknz: ensar vakfı) gelen çocuk istismarından, çocuk gelinlerden, kadına şiddetin hak olduğundan filan bahsetsem "gerçek islam bu diil" diye söylenirsiniz. Maalesef gerçek var olandır ve var olan budur.

Ben bayanlık gururumu kendimi ezdirmemekle koruyorum, kadınlarla, kendim olabilmenin savaşını vererek koruyorum, kukumla değl. Size de tavsiye ederim, böyle daha iyi korunuyor.

anladım seni bişey söyleyeceğim.kalsın en azından su kadarini söylüyorum kesinlikle nisanlinin gözü göz değil.guvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…