- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Öyle yapıcamBana da öyle geldi Elif 'i de katmak istiyor galiba.Konu sahibi birdaha böyle derse o da bize katılır de bakayım ağzını yokla.Niyeti varsa ayrıl gitsin sapık adamdan.
Hah iste bende aynen öyle düşündüm cidden o sekilde sordu sanki
Keske öyle yapsa en azından içim rahatlar vallaniyetini siz anlarsınız ama bizim direk bişey dememiz yanlış olur.
sevgilinizin tavrı
aranızda ki muhabbet
söylerken ses tonu tavrı v.v.s
yani gerçekten " ya arkadaşın bizi o durumda görürse" diye bir endişe de olabilir.
tam tersi de olabilir.
onu tanıyan sizsiniz.ama içinize böyle kuşku düştüyse yeterince tanımamış yada tam olarak tanımış da olabilirsiniz.
iki kişi arasındaki diyolog dışardan çok saçma bir hal alabilir bazen.
niyetini çözmemiz mümkün değil.
ay ben olsam zarf atmayada korkardım.
ya adam siz sapık mısınız deyip seni terkederse
Adam zaten bin kere Elif bizi basarsa diyerek terkedilmeyi haketti çoktanya adam siz sapık mısınız deyip seni terkederse
o zaman zarf atın en iyisi.Keske öyle yapsa en azından içim rahatlar valla
Benimde çağırma amacımın yüzde ellisi o midemin bulanma sebebi arkadasımla ilgili yaptığı muhabbet
ayy ben çok safım galiba.Adam zaten bin kere Elif bizi basarsa diyerek terkedilmeyi haketti çoktan
pardon sen arkadaşın adına üzüldün..taman şimdi daha farklı düşünmeye başladım..Ya cinselliği bende normal olarak görüyorum bende o konuda espri yaparım ama burda arkadasımla ilgili bi iması var gibi geldi
Öncelikle kusura bakmayın utanarak açıyorum bu konuyu ama aklıma çok takıldı fikirlerinizi almam gerekiyor..Yaklaşık 1 yıldır sevgilim var uzak iliski yasıyoruz. Ben farklı bi şehirde üniversite okuyorum bu sene çok yakın bi arkadaşımla eve çıktık Elif diyim adına. Sevgilim de bu sene yanıma gelip bi kaç gün kalıcak bende. Daha gelmesine var ama telefonda konuşuyodyk gelmesi konusunu söyle yaparız şuraya götürürüm seni gibi. Birden aşkım elif nerde olcak ya bizi duyarsa dedi. Saçmalama ya falan dedim markete göndeririz onu dedi güldü. Ben sinir oldum baya konuyu değiştirdim sonra bu yine aşkım elif bizi basıyormuş bide dedi güldü. Biraz soğuk konuştum değişti sonra konu. Çok rahatsız oldum çok midem bulandı bu neydi şimdi ya. Bi kez daha sormuştu duyarsa diye çok ciddiye almadım ama bu sefer işkillendim. Hani zaten arkadasım evdeyken öyle bi konu olmucağını biliyo beni tanıyo bende onu tanıdığımı sanıyodum ama çok şaşırdım neden nasıl bi cevap bekleyerek sordu bilmiyorum ama ayrılmayı düşünüyorum o derece rahatsız oldum. Asla evime çağırmıycam bu muhabbetten sonra bitek bundan eminim. Siz ne düşünürdünüz?
GÜNCELLEME: herkes yanlış anlamış Benim rahatsız olduğum konu cinsellik ima etmesi değil arkadaşım için basarsa derken buny istiyormuş gibi sorması.
adam sevişecez de sevişecez ev arkadaşında bizi basacak oooooh fantaziye gel modunda ,sen de bir senelik ilişkide buna müsaade edeceksin rahatsızlık duyacağın şey adamın yanına sadece seks yapmak için gelişi değil fantazisi olacak ...İLGİNÇÖncelikle kusura bakmayın utanarak açıyorum bu konuyu ama aklıma çok takıldı fikirlerinizi almam gerekiyor..Yaklaşık 1 yıldır sevgilim var uzak iliski yasıyoruz. Ben farklı bi şehirde üniversite okuyorum bu sene çok yakın bi arkadaşımla eve çıktık Elif diyim adına. Sevgilim de bu sene yanıma gelip bi kaç gün kalıcak bende. Daha gelmesine var ama telefonda konuşuyodyk gelmesi konusunu söyle yaparız şuraya götürürüm seni gibi. Birden aşkım elif nerde olcak ya bizi duyarsa dedi. Saçmalama ya falan dedim markete göndeririz onu dedi güldü. Ben sinir oldum baya konuyu değiştirdim sonra bu yine aşkım elif bizi basıyormuş bide dedi güldü. Biraz soğuk konuştum değişti sonra konu. Çok rahatsız oldum çok midem bulandı bu neydi şimdi ya. Bi kez daha sormuştu duyarsa diye çok ciddiye almadım ama bu sefer işkillendim. Hani zaten arkadasım evdeyken öyle bi konu olmucağını biliyo beni tanıyo bende onu tanıdığımı sanıyodum ama çok şaşırdım neden nasıl bi cevap bekleyerek sordu bilmiyorum ama ayrılmayı düşünüyorum o derece rahatsız oldum. Asla evime çağırmıycam bu muhabbetten sonra bitek bundan eminim. Siz ne düşünürdünüz?
GÜNCELLEME: herkes yanlış anlamış Benim rahatsız olduğum konu cinsellik ima etmesi değil arkadaşım için basarsa derken buny istiyormuş gibi sorması.
dirty talk ta girer bu sıralamaya bunlardaKimilerinde basılma fantezisi var, public sex falan sevenler oluyor genelde bunlar. Belki erkek arkadaşınız bu tarz fantezilere sahiptir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?