• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya çocuğumuz olmazsa :(

gozdesultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
203
140
103
Merhaba, 2.5 yıldır çocuğumuz olmuyor ikimizde de hiçbir sorun yok. Ben ilk 1- 1.5 yıl aşırı stresliydim her gün ağlıyordum olmayacak diye ama sonra sorun da olmadığını görünce sakinleştim, sakindim etrafa da istemiyoruz dedik.
Geçenlerde biriyle karşılaştık, eşimin uzaktan akrabasının birinin çocuğu olmamış 20 yıl falan olmuş evleneli, çocuğu olmayan kadının kaynanası söyledi. ben de neden olmamış diye sordum sorun yokmuş dediler ne kadını tanırım ne adamı... Belki sorun vardı millete söylemediler. Kafamda öyle derin yer etti ki, sorun yokmuş da neden olmamış? Ya benim de olmazsa diye her an düşünür oldum kafamdan atamıyorum, rahatlayamıyorum yardım edin :( :(
Lütfen nasip, kısmet vs demeyin ben de biliyorum nasip olduğunu. Ama sorun yoksa olması lazım değil mi?

Ciftler de sorun olmasa bile bazen hamile kalinamiyor malesef.
Bu durumda tup bebek oneriliyor.
Yasiniz gencse bekleyin ama.

Bilmiyodum. Sağolun :KK70:
Sizce bunu bilmiyor olabilir miyim??!!
Yani hanımefendi size kötü/olumsuz bişey yazmamiski. Ilk mesajınız direk bu şekilde olunca kim ne yazsın size şimdi.
Olur inşallah çocuğunuz ne diyelim.

Tamamen psikolojik bir arkadaşım var bir kızları var ikinciyi deli gibi istiyor ve sekiz yıldır olmuyo karı Koca hiç bir sorun yok rahim filmi tahliller hepsini yaptılar nedensiz kısırlık ...ya çocuğum olmazsa diye düşünme süpriz olur belki

Halden Anlamayanlar yorum yazmasın lütfen.
Nasıl olur? Ne yapsam çocuğum olur? mu yazıyor orda?? Yoksa takıntı yaptım yardım edin mi yazıyor?
Yazmayın bişey ya. Konu da silinmiyormuş zaten!
Yazmayın bişey. Yok senin olmaz daha çok konu açarsın falan. Sağol şekerim eyvallah. Nasıl iyi geldi yorumun anlatamam.

Nasıl olur? Ne yapsam çocuğum olur? mu yazıyor orda?? Yoksa takıntı yaptım yardım edin mi yazıyor?
Yazmayın bişey. Yok senin olmaz daha çok konu açarsın falan. Sağol şekerim eyvallah. Nasıl iyi geldi yorumun anlatamam.
Ne kadar çirkin bir üslubunuz var. konu açmışsınız, insanlar yardımcı olmaya çalışmışlar ama sizin gibi birine yardımcı olmak hata. Siz herhalde bir tek aa evet takıntı yapıyorsun olur olur denmesini beklediniz ama böyle bir durum yok.

Merhaba, 2.5 yıldır çocuğumuz olmuyor ikimizde de hiçbir sorun yok. Ben ilk 1- 1.5 yıl aşırı stresliydim her gün ağlıyordum olmayacak diye ama sonra sorun da olmadığını görünce sakinleştim, sakindim etrafa da istemiyoruz dedik.
Geçenlerde biriyle karşılaştık, eşimin uzaktan akrabasının birinin çocuğu olmamış 20 yıl falan olmuş evleneli, çocuğu olmayan kadının kaynanası söyledi. ben de neden olmamış diye sordum sorun yokmuş dediler ne kadını tanırım ne adamı... Belki sorun vardı millete söylemediler. Kafamda öyle derin yer etti ki, sorun yokmuş da neden olmamış? Ya benim de olmazsa diye her an düşünür oldum kafamdan atamıyorum, rahatlayamıyorum yardım edin :KK43: :KK43:
Lütfen nasip, kısmet vs demeyin ben de biliyorum nasip olduğunu. Ama sorun yoksa olması lazım değil mi?

Kilonuz-beslenmeniz nasıl? Eşiniz ve siz sigara içki kullanıyor musunuz? İkinizden biri Hastalık geçirdi mi ? Doktor ikinize de ayrıntılı test yaptı mı ? Eşinizle birlikte Başka doktora gittiniz mi ?

siteye üye olurken babanın kız kardeşinden farklı sorular sorulmalı bence. "insanlar insanlarla nasıl konuşmalı? sağlıklı iletişim nedir?" gibi. Yazık.

Back
X