• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya çocuğumuz olmazsa :(

Halden Anlamayanlar yorum yazmasın lütfen.
Nasıl olur? Ne yapsam çocuğum olur? mu yazıyor orda?? Yoksa takıntı yaptım yardım edin mi yazıyor?
Yazmayın bişey ya. Konu da silinmiyormuş zaten!
Yazmayın bişey. Yok senin olmaz daha çok konu açarsın falan. Sağol şekerim eyvallah. Nasıl iyi geldi yorumun anlatamam.

Takıntılısınız. Üstelik anlayışsız ve agresifsiniz.
Zannediyor musunuz ki çocuk olduktan sonrası daha kolay?
Su sağlıksız ruh halinizle kolik ve gece saatlerce ağlayan bir bebeğiniz olsa ne yapacaksınız?
Uykusuzluk, çaresizlik, ağır sorumluluk hissi ile nasıl basetmeyi planlıyorsunuz?

O yüzden, hayırlısı canım.
Önce iyileş, sakinleş. 1.5 yıl ağlayacak kadar takıntı haline getireceğine, hayatını güzelleştirmek için, çocugun olsa iyi bir gelecek sağlamak için neler yapabilirsin onlara bak.

Ama tabi sen Bunları da biliyorsun ama görüldüğü kadarıyla yapmıyorsun

Merhaba, 2.5 yıldır çocuğumuz olmuyor ikimizde de hiçbir sorun yok. Ben ilk 1- 1.5 yıl aşırı stresliydim her gün ağlıyordum olmayacak diye ama sonra sorun da olmadığını görünce sakinleştim, sakindim etrafa da istemiyoruz dedik.
Geçenlerde biriyle karşılaştık, eşimin uzaktan akrabasının birinin çocuğu olmamış 20 yıl falan olmuş evleneli, çocuğu olmayan kadının kaynanası söyledi. ben de neden olmamış diye sordum sorun yokmuş dediler ne kadını tanırım ne adamı... Belki sorun vardı millete söylemediler. Kafamda öyle derin yer etti ki, sorun yokmuş da neden olmamış? Ya benim de olmazsa diye her an düşünür oldum kafamdan atamıyorum, rahatlayamıyorum yardım edin :KK43: :KK43:
Lütfen nasip, kısmet vs demeyin ben de biliyorum nasip olduğunu. Ama sorun yoksa olması lazım değil mi?
Benim gözlemlediğim bir şey var. Yaşım elliüç, tecrübemi yabana atma! Bir şey isterken, bu evlilik olur, araba olur, çocuk :emir_bebek:, ev olur, eşya olur. Artık ne ise.... hırsla, büyük bir sabırsızlıkla, beklemeye tahammülsüz bir şekilde, arsızlık! Derecesinde mızmızlanarak arzulanıyorsa, :KK57: bu Allahın gücüne gidiyor ve olacaksa da oldurmuyor. Evine bir misafir çağırsan aklı sadece ikram edeceğin yiyeceklerde olsa. Sürekli yutkunup dursa. İştahla pırtlatmış gözlerini mutfağın kapısından ayırmasa. evinle, muhabbetinle, saksıdaki çiçeğinle yeni ördüğün koltuk örtüsüyle ilgilenmese. Ağzında salyalar akıyor vaziyette yiyecek beklese ona bir zırnık ikram etmek ister misin? :KK43: Elinden gelse mutfağa saldıracak diye düşünürsün. Evinden çıkıp gitmesini istersin ve bir daha da çağırmasın onu. Anladın mı anlatmak istediğimi. Bu şekilde ifade ettiğim için kırılma. :110:

Hayatınızı bebek üzerine kurmayın Allah aşkına. Biz nerden bilelim eğer bir sorun yoksa nasıl olmaz diye? Ben her zaman Allahtan hayırlı sağlıklı evlatlar istedim. Hayırlısıysa olsun yoksa olmasın dedim ve akışına bıraktım. Hiçbir sorun olmadığı halde 5 yıl olmadı benim de. Şükür şimdi gebeyim. Bir güne bir gün neden demedim. Nasip kısmet demeyin diyorsunuz ama sadece Allah’ın elinde olan bir şeyi istiyorsunuz. Yani Allah size nasip ederse olur, gayrısı yok.
Burda konu açıyorsunuz insanlara da güzel yazın, zira sağlıklı bir bebek için sağlıklı ebeveyn olmanız gerekiyor. Bu halde de olamazsınız üzgünüm.

Merhaba, 2.5 yıldır çocuğumuz olmuyor ikimizde de hiçbir sorun yok. Ben ilk 1- 1.5 yıl aşırı stresliydim her gün ağlıyordum olmayacak diye ama sonra sorun da olmadığını görünce sakinleştim, sakindim etrafa da istemiyoruz dedik.
Geçenlerde biriyle karşılaştık, eşimin uzaktan akrabasının birinin çocuğu olmamış 20 yıl falan olmuş evleneli, çocuğu olmayan kadının kaynanası söyledi. ben de neden olmamış diye sordum sorun yokmuş dediler ne kadını tanırım ne adamı... Belki sorun vardı millete söylemediler. Kafamda öyle derin yer etti ki, sorun yokmuş da neden olmamış? Ya benim de olmazsa diye her an düşünür oldum kafamdan atamıyorum, rahatlayamıyorum yardım edin :KK43: :KK43:
Lütfen nasip, kısmet vs demeyin ben de biliyorum nasip olduğunu. Ama sorun yoksa olması lazım değil mi?
Yaşın kaç?
Rahim filmi cekindin mi?
Regl ikinci günü ultrasonla muayene oldun mu?

Back
X