Saç Rengi ve Saç Boyama Ya Çokmu Zor Röfle Üstüne En iyi Boyayı Söylemek???????????*

röflemin üzerine koyu olmayan bir renk önerisi istiyorum turunculuk olmasından korkuyorum çokmu zor arkaaşlar ya yardım ediverin

çıldırmak da haklısın, ben de günlerdir cevap bekliyorum ama belli kişilerin konuları dışında ilgilenen pek olmuyor.

daha önce de yazmıştım senin konuna. yine paylaşayım yaptıklarımı. benim de saçlarımda röfle vardı. röfle üzerine loreal casting bal köpüğü boyadım. bu boya hem çabuk aktı hem de bal köpüğü rengini bir daha bulmak çok zorlaştı. genelde sadece koyu renkler kalmış oluyor. 2 kez lorealle boyadım ama pek tutmadı. ayrıca diplerden çıkan doğal saçı ve eğer varsa beyazları hiç kapatmıyor.

sonra ben de palette altın karamel ve fındık kabuğu arasında kararsız kalınca ikisini yarım yarım karıştırıp boyadım. güzel bir karamel çıktı ortaya. yıkadıkça alttan röfleler hafif hafif gözükmeye başlayınca daha da bir güzel oldu. sanki karamel boyatıp gölge yaptırmışsın gibi, yani doğal bir renk oluyor. öyle turunculuk falan yok. hatta ben kaşımı da boyadım.

şimdi altın karamelle sarı karıştırıp boyamayı düşünüyorum, daha açık bir karamel elde etmek için. konu açtım ama pek ilgilenen olmadı. eğer karar verir de boyarsam haber veririm yine, nasıl olduğu hakkında.

umarım biraz olsun yardımcı olmuşumdur. olumunekankayizsmile

röflemi kapattım bende,1 hafta oldu canım
bal köpüğü tonlarında düşünüyodum aslında
akacağı için kuaförüm çikolata kahvesi boyadı
epey aktı açıldı yani rengi daha da açılacak tabi
daha güzel olacakboshayallersmile

kolleston 9.3 altın sarısı
ya da
kollleston 9.0 sarı

bunlar gayet iyi olur diye düşünüyorum arkadaşımkaydirigubbakcemile5

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim çıldırdım artık ya soru sorup cevap alamamaktan zaten yanık saçlarım röfleden dolayı boyayıp turuncu gibi olursa tekrar boyamak var ve saçlarımı kaybedebilirim tekrar çok sağolunnnopuyorumnanaktan

küllü renkler hariç hepsinde turunculuk olur. yani bu çiğ ve yapay bir turuncu olmaz ama hiç olmasın deniyosa küllü tonlar...

ben röflemi kapamak için kumrala boyamıştımm iki 3 yıkama sonra hafifte röfeler alltta görünmüştü çok güzel duruyorduu..ama neyapsan turunculuk oluyor kötü bi turuncu deil tabi ama kuafördeki gibi de olmuyor hiç bi zman:)

ben röflemi kapamak için kumrala boyamıştımm iki 3 yıkama sonra hafifte röfeler alltta görünmüştü çok güzel duruyorduu..ama neyapsan turunculuk oluyor kötü bi turuncu deil tabi ama kuafördeki gibi de olmuyor hiç bi zman:)

kuaförler mahvediyor saçları aslında türkiyedeyken bir arkadaşım evde boyardı harika olurdu şimdi verdiğim paralara yazık birde istediğim renk olsa amenna ama ağlayası geliyor insanın en son burda 150dolara yaptırdım röflemi arada turunculuklar var ve bebek sarısı istemiştim bundan öncekilerde öyle geçen yaz türkiyedede boyattım o tam felaketti boncuk kaynak yaptırdım 475 tl verdim saçımın tutam tutam döküldü kel kalıcaktım artı bakım ürünlerine verdiğim para bundan sonra kuaföre falan gitmeyi düşünmüorum gitsemde kendi boyamı kendim götürücem

cnmcım şimci sen röfleni kapatmak istiyosan koyu tonlarda düşünmelisin ki en ideali bal köpüğü olur,
zaten röfle yapılmış bi saç rengi açılmıştır,bide açık veya küllü sarıların içinde açıcı var,röflenin rengi dahada açılacaktır,buda pek hoş olmaz bana göre,
ha ille açık bi renk olsun diyosan kumral tonlarda harika olur,mesela kolestonun 8.0 açık kumralı çok tatlı bi renk,röfleye pek yakışır,yinede sen bilirsin tabii:)

Son düzenleme:
küllü boyama sakınnnn.. benimde bakırdı saçlarım kullu bir renge boyadım ve yeşilimsi yansımalar yaptı...
bal köpüğü en iyi sonucu verir... fındık kabuğuda hafif küllü sadece fındık kabuğu dusunme... kullu renkler sarıdan geçiş için uygun bakır ustune sakın deneme...
kızlar ben hep koleston ya da loreal kullanıyordum.. ama şimdi saçımı kahve yapmaya karar verdim ve cuma gunu boyadım ve garnier satın aldım.. saçlarım eskiden plastik gibiydi boyayı akıttığım an daha şampuan ve bakım kremi uygulamadan saçlarım ipek gibi oldu tavsiye ederim garnier'i

Son düzenleme:
Back
X