Ya Einiz tecavz ederse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi */*/*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kadın sadece erkek istiyor diye ilişkiye evet demeli mi?

• Evet eşim her istediğinde ben oan istemesemde yaparım

OY: 2 11,8%
  • Hayır kadın o an istemiyorsa olmamalı zorbalıkla olmaz

OY: 14 82,4%
  • olabilir erkektir.

OY: 1 5,9%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
tecavüz evlilik te olurmu diyenler çıkıcak mutlaka...bence olur...ben çok yeni evliyim...şükür ne ben nede çevremden birinden duydum...ama tahmin ediyorumki çok kötü bir duygudur.....

nasıl olura gelirsek...bence....
eşlerin kavgali olduğu bir zamanda yada kadının çok kırılmış olduğu kocasından beynen ve kalben uzaklaştığını hissettiği zamanlarda,kısaca evliliğini beyninde bitirmiş fakat belli nedenlerden dolayı aynı evde yaşamak zorunda olan bir kadınla eşinin bunu umursamayıp hiçbişey yokmuş gibi ilişkiye girmeye çalışıp sonundada istediğine ulaşmasıdır....kadının isteği yada istemediği onun hiç umrumda değildir...işi biter döner tekrar kendi hayatına bakar..

düşünmesi bile kötü..allah kimseye yaşatmasın...insanın yüzünü görmeye tahammül edemediği,elini tutmaktan bile nefret ettiği bir adamla bunları yaşaması emininki psikolojik tedavi görmesini gerektirir...

bence eşler arasında tecavüz böyle birşeydir heralde diyorum....

aynı fikirdeyim Kötü Kazen

Evlilik kadının kafasında bitmişse erkeğin kadını zorlaması tabii ki tecavüz sayılabilir (ama tecavüz kelimesi evlilikle bağdaşmıyor gibi geliyor bana yaa) Ama küsken ya da bi tartışma sonrasında eşin zorlaması tecavüz değildir gönül almaya çalışma olur ve daha da bi tatlı oluyor bence!!

kadın asansöre biriyle binmiş adam bıçağını çekmiş soyundemiş sevişeceğiz yoksa öldüreceğim seni eşi e sonra ne oldu demiş kadında hayattayım işte demiş yani o an öyle birşey olursa eşinle tabiki zevk almak en güzeli

ahhh aşkım yapsında ne yaparsa yapsın o ne yapsa yeridir Şeniz:utangac::utangac:

ya ben bu tecavuz olayina cok guluyorum.insan esinle sevdigi icin birlikte oturur;sevmiyorsa ceker gider yani bu kadar basit.sevdigi insanin bu tur isteklerini de reddetmez.bence bu esini sevmeyenlerle ilgili evli kalmasin onlarda kardesim isine gelmedi git yani...askin sonu beraberliktir diyor Freud abimiz...

tecavüz mü :):):) yani istediği zaman elinden kurtulmak mümkün olmuyor ama bir şekilde kendini istetiyor :CüvCüv:

kadın asansöre biriyle binmiş adam bıçağını çekmiş soyundemiş sevişeceğiz yoksa öldüreceğim seni eşi e sonra ne oldu demiş kadında hayattayım işte demiş yani o an öyle birşey olursa eşinle tabiki zevk almak en güzeli

süpersin yaaa :sm_cool::sm_cool::dance:

ya ben bu tecavuz olayina cok guluyorum.insan esinle sevdigi icin birlikte oturur;sevmiyorsa ceker gider yani bu kadar basit.sevdigi insanin bu tur isteklerini de reddetmez.bence bu esini sevmeyenlerle ilgili evli kalmasin onlarda kardesim isine gelmedi git yani...askin sonu beraberliktir diyor Freud abimiz...

sevdam iyi söylemişin güzel söylemişinde canım keşke kolay olsa bu dediğin çocuklar var ve belkide yüzünü hiç göremeyeceğin bir durum söz konusu olabilir.

eşten eşe degişir, cok ısteklı degılsenız adam bınbır ıstekle sızı razı edıp yatıyorsa ozaman tecavuz berbat olabılır.
ama zaten dunden razıysanız ooh ooh yatalım dıye göbek atıyosanız yıne bıle tecavuz nedır cok yanlıs allah koru yarabbı tum kadınlarımızı

Benimküde yapmaz :1closedeyes: ama yaparsa da eşim olduğu için ''tecavüz kaçınılmazda zevk almaya bakacaksın.. :1closedeyes:

yahu 69 osmanlı vesayre gibi buda bir seks tipi bence ben bazen tecavüz edilir sekilde ilişkiye girmekte istiyorum sonucta bu haz meselesi ben zorla olmasından da hoslanabilirim bu illa öcü bişi degildir benim erkek arkadasım yapmaz ama ben zorla yapmasını isterim :)

sizlere aynen katılıyorum arkadaşlar söz konusu eş olunca aşkta herşey mübahtır::))

sizlere aynen katılıyorum arkadaşlar söz konusu eş olunca aşkta herşey mübahtır::))

aynen katiliyorum es ile arasinda sinir felan olmat ayrica fenerbahceli olmanada katiliyorum:hooray:

Back
X