- Konu Sahibi */*/*
evlilikte ya da değil, bence çok kötü bir olay, katlanılamaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tecavüz evlilik te olurmu diyenler çıkıcak mutlaka...bence olur...ben çok yeni evliyim...şükür ne ben nede çevremden birinden duydum...ama tahmin ediyorumki çok kötü bir duygudur.....
nasıl olura gelirsek...bence....
eşlerin kavgali olduğu bir zamanda yada kadının çok kırılmış olduğu kocasından beynen ve kalben uzaklaştığını hissettiği zamanlarda,kısaca evliliğini beyninde bitirmiş fakat belli nedenlerden dolayı aynı evde yaşamak zorunda olan bir kadınla eşinin bunu umursamayıp hiçbişey yokmuş gibi ilişkiye girmeye çalışıp sonundada istediğine ulaşmasıdır....kadının isteği yada istemediği onun hiç umrumda değildir...işi biter döner tekrar kendi hayatına bakar..
düşünmesi bile kötü..allah kimseye yaşatmasın...insanın yüzünü görmeye tahammül edemediği,elini tutmaktan bile nefret ettiği bir adamla bunları yaşaması emininki psikolojik tedavi görmesini gerektirir...
bence eşler arasında tecavüz böyle birşeydir heralde diyorum....
soz konusu esım olursa iş degısır...yapmaz ama yaparsa bı sozle cevap vereyım;:1closedeyes:tecavuz kacınılmazsa zevk almaasını bıl:roflol::roflol:
kadın asansöre biriyle binmiş adam bıçağını çekmiş soyundemiş sevişeceğiz yoksa öldüreceğim seni eşi e sonra ne oldu demiş kadında hayattayım işte demiş yani o an öyle birşey olursa eşinle tabiki zevk almak en güzeli
ya ben bu tecavuz olayina cok guluyorum.insan esinle sevdigi icin birlikte oturur;sevmiyorsa ceker gider yani bu kadar basit.sevdigi insanin bu tur isteklerini de reddetmez.bence bu esini sevmeyenlerle ilgili evli kalmasin onlarda kardesim isine gelmedi git yani...askin sonu beraberliktir diyor Freud abimiz...
kadin istemeden zorla iliskiye tecavüz denmezmi? bu evli olsanda deyismez..
sizlere aynen katılıyorum arkadaşlar söz konusu eş olunca aşkta herşey mübahtır::))