- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Muhtemelen başka kişiler ile görüşüyordu şimdi virüs olaylarından kimse dışarı çıkmıyor malum , birden ihtiyaçları aklına gelmiş. Üslubu kabul edilemeyecek derecede çirkin seçenek sunmuş şunu yap o olmazsa bu olsun mide bulandırıcı
Benim aklıma da fuckbuddy ya da hayat kadınlarıyla görüşüyormuşta Corona yüzünden onlarla buluşamamış tek seçenek kuzeniniz kalmış gibi geldi
Yaşam limon veriyorsa limonata yapın diye bir söz vardır.
Kuzeniniz istemediği şeyleri yapmak zorunda hiç değil. Düğünü bence Mayıs-Haziran yerine Ağustos-Eylüle kaydırsınlar ancak gelen kişi sayısını azaltsınlar. Buna da hayır derse yol belli.
Ay ay ay bence bu adam ihtiyacını başkaları ile görüyordu eskort falan şimdi tek seçenek kuzen kalınca çıldırdı
Zaten siz karışmayın bence. İyi olursa allahtan kötü olursa kuldan bilinir. Uyarın, çekilin kenara.İnsan şüpheleniyor ama bilemem ki
Sevişmek için düğünü beklemek
Nikah yapsınlar
Sonra elalem için düğün yaoarlar
Vala elalem için evleniyoruz ha
Adam sevişmek için milletin halayına takısına ihtiyacı var
"çıplak uyuyalım" da çok komikmiş..
çocuk kandırır gibi..
"bir filmde bir silah görünüyorsa mutlaka patlar" demişler
Benim en takildigim nokta size bunu nasil anlatmis.yok oral istiyormus yok ciplak yatalim demis.dusunuyorum ben cocukluk arkadasim nerdeyse 25 yildir yakiniz hic ayrilmadik ben ona bile bunu anlatmam.sakin o kuzen siz olmayasanizSizin ilişkileriniz kötüyse ve kimseyle dertleşmiyorsanız sizin probleminiz.
Bu adam evlenince de işini görür döner popişini yatar bence.
Benim en takildigim nokta size bunu nasil anlatmis.yok oral istiyormus yok ciplak yatalim demis.dusunuyorum ben cocukluk arkadasim nerdeyse 25 yildir yakiniz hic ayrilmadik ben ona bile bunu anlatmam.sakin o kuzen siz olmayasaniz
O tarihlerde bitecek mi ki acaba? 2022ye dek dikkat edin bu yıl düğün vs. yok diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?