Ya evlenelim ya da bir şeyler yaşayalım

Yengem de istemiyor ki tek taraflı değil.

onu okudum evet. ama kuzeniniz açısından bu konuda sorun yok ki.
boşalma ihtiyacı hisseden nişanlısı o vakit önce kendi ailesine evlenme isteğini kabul ettirmesi gereken o.
ama kıza oral yap demek daha kolay demek ki.

Oral yap bana dememiş ki oral deneyelim demek niye tek taraflı algılandı anlamadım ben. Sen hiçbir adım atmıyorsun, sen hiçbir şey yapmak istemiyorsum benle evlenince ne olacak falan demiş kuzenime. Yine de anlamaya çalışıyorum bu olayda neye göre bakacağımı bilemedim.

iyide sevişme eylemi değil çocuğun istediği.. sevişirken gelen bir talepten bahsetmiyorsunuz.
boşaltıma yönelik bir talep..
cinselliği özgürce yaşamak demek erkeğin rahatlamasını sağlamak demek değil.

Kaç yaşında bu adamcağız, bilmem kaç senedir elizabeth devam edebiliyormuş da son bir senede eline zeval mi gelmiş? Ayıp şu teklif. "Beni rahatlat" odaklı tek tarafın ihtiyacı(!) teklifler, oldu, üzerine Thai masajı yapıp buzlu badem de ikram etsin beye. Şu çok rahat tokat sebebi.

yuh yani kafayı yemiş ki herkesin içinde özel şeyleri konuşmuş bu evlendiğindede memnun kalmazsa her yerde yatak odasında olanları anlatır gibi çünkü yaptığı normal değil hadi başbaşa konuşurken dese anlıcamda onunda bi adabı var böyle hanzoca değil yani..

2 yıl için beklemiş ne demek? Daha fazla olsaydı beklemeyip ayrılacak mıydı?
Kuzeninizin evlilik öncesi cinsellik yaşamak istememesinin nedenini bilmiyorum önemli olan sadece zar mı? Oral seks olsun, birlikte çıplak uyuyalım ama zara zeval gelmesin kafasını hiç anlamayacağım.
Nişanlı tamamen kendi tatmini üzerine talepte bulunmuş birde, isteğinin hiç doğru yanı yok.

Iki aile de evlilik kararina bu kadar karisamamali bence ya, yaslari 30a yakin diyorsunuz. Biz evlenicez deyip evlenemiyorlar mi bu kisiler.

Adamin istegi bana normal geldi, 1 yil daha bekleyemem demis kisaca, bence gayet acik ve net. Valla karsimdaki insan oyle cok rahat evliligi bir yil erteleriz diyorsan ben asil ona uyuz olurum.

Ama su da var adam once kendi ailesinin ikna etmeli tabiki.

Oral deneyelim demek niye bencillik ben de onu anlamadım. Evet bu ülkede var bir sıkıntı. Ben adamı savunmuyorum da evlenemiyorsun sevişemiyorsun sonra evlenince ağlıyorsun sevişmiyor kocam diye.

Herkesin böyle konuları açtığı biri oluyor işte. Herkesin cinsel terapisti, ilişki terapisti yok ki ülkede. Anlamaya çalışıyorsun mecbur. Siz paylaşmazsanız tabii size kalmış.

Ya yanlış anlamasın kimse ama adam herkesin beynınde olan bir gerçeği sesli dile getırmış
Size sorarım evlilikle sevgilik arasındaki temel fark nedir?

arada sevgılınıze de gittiğinizi var sayıyorum eee cinsellik tabiki
İmza çocuk yapılması ve cinselliğin yaşanmasını meşru kılıyor bazılarına göre

ben buna alınmazdım ama ben bana saygı duymadığı için alınırdım
Baştan beri olan çizgimi bozmamı istediği için
Cinsellik kesınlıkle ihtiyactır bu arada

ayrıca daha buyuk sorun var işsizler nereye evlenıyorlar merak edıyorum çocuk oyuncagı mı bu?
Kendilerine ait paraları yoksa kendilerine ait hayatları da olamaz
Parayı veren her şeye karar verir
Sığıntı gibi mi yaşayacaklar

Adamın evi var normaldeki işine uzak diye istemiyor oraya yerleşmek. Elinde nakit var, geliri de var 3, 3.5 idare eder yani. Aileler razı değil.

Bence burda tek suçlu aileler. Adamda suç yok. Kocaman insanlar bırakın nikah yapsınlar geçsinler evlerine ne olcak? İlla süslenip püslenip dünya para harcayıp o salon tutulacak, ele hava atılıp göbek atılacak. Bunun için bir yıl beklenmez ya.

Işsiz güçsüz 30lu yaşlarda iki insanın evlenmelerine mi şaşırsam yoksa ten uyumu var mı yok mu bilmemelerine mi ? Liseli gibi sırf el ele tutusarakta bir yere kadar yani cinsellik yüzünden evliliklerin bir çoğu bitiyor. Üslubu tartışılır ama 1 sene daha el ele tutuşarak yürümekte cidden bayar belli bir yastan sonra insanı.
Ama bence öncelikleri iş güç para olmalı.

Ee bana soruldu zaten o yüzden beni ilgilendiriyor. Madem rahatsızsınız okumayın ya da yorum yapmayın. Size ne dediğiniz konuyu açıp açmamak brnim kararım. Sizi ilgilendirmez.

Sevişme olmayınca o anda nasıl talep gelecek ki ben de bilemiyorum. Öpüşürsün, ileri gidersin ve o an dersin. Senaryo yazıyorum ama kuzenimde hiçbiri yok. El ele oturuyor işte adam da ondan yakınlaşalım artık, oral deneyelim falan demiş. Adamın niyeti cinsellikse 2 yıl diyorum neden bekledi oturmuyor bende. Sapık, aldatır vs abartı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…