Ya evlenelim ya da bir şeyler yaşayalım

İşsiz olma sebebi virüs şu an ikisinin de çalışıyorlardı meslekleri var 30 a yakın yaşları.

2 yıl içinde evleneceklerini konuşan kendileri. Ondan dedim 2 yıldır bekliyor diye. Baştan öyle konuşmuşlar. Zar olsaydı yakınlaşırdı bence. Oralı da tek taraflı demiyor niye öyle algılandı anlamadım.

Etrafımdaki çoğu insan böyle ya. Türkiyede evliliğe karışmayan aile çok az. Ya baskı yapıyorlar ya da küsüp kırılıyorlar. Öyle masaya elini vur olmuyor. Sırt dönülmüyor maalesef çat diye.

Yok adamın merkeze uzak evi ve 3.5 falan geliri var başka yerden. Onlara güveniyor ama iş olursa o ev olmuyor kiraya çıkmaları lazım. Diğer konuda da evet kesinlikle ihtiyaç. Herkes cinsellik yaşamayı meşru hale getiriyor evlenerek. Sabah kalk kahvaltı hazırla, sabah kalk yüzünü gör hikaye biraz.. Evliliğin temeli cinsellik. Yaş ilerledikçe de zevk vermiyor izlemek ya da kendi kendine tatmin. Adamı sapık olarak göremedim.

Evet ama kabul görmüyor. Altın hesabı yapılıyor..

Kendi evine çağırdı yemek yemeye gece de burada kal dedi. Gitmedi kuzenim
En doğrusunu yapmış, evet birşeyler yaşamak isteyebilir ama yolu yordamı var her şeyin insanlara baskı yaparak istediğini yaptıramaz düşüncesiz biri bari şunu yap bari bunu yap diye şart koşması da ayrıca iğrenç bencil bir insan olduğunu belli etmiş karşı taraf

Daha önce de kalıyordu onda şimdi istemiyor zorlayacak diye korkuyormuş gündem oldu diye sanırım

Bana da hiç masum gelmedi zaten bu adam.
Muhtemelen başka kişiler ile görüşüyordu şimdi virüs olaylarından kimse dışarı çıkmıyor malum , birden ihtiyaçları aklına gelmiş. Üslubu kabul edilemeyecek derecede çirkin seçenek sunmuş şunu yap o olmazsa bu olsun mide bulandırıcı

Yaşam limon veriyorsa limonata yapın diye bir söz vardır.

Kuzeniniz istemediği şeyleri yapmak zorunda hiç değil. Düğünü bence Mayıs-Haziran yerine Ağustos-Eylüle kaydırsınlar ancak gelen kişi sayısını azaltsınlar. Buna da hayır derse yol belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…