- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Evlilik öncesi cinsel ilişki istememesi çok normal, evet ülkemiz için bir güvenlik belgesi gibi birşey.Haklısınız ama evleniyorlarmış aileler engel oluyormuş. Konu sahibi sonra ekledi adamın evi var vs aileler arıza çıkartıyor diye. Kadın veya erkek ikisinin de birbirini arzulaması gerekirdi. Çoğu erkek sadece cinsel ilişki için evleniyor çoğu da sevmediği kadınlarla , kadınlar da evlendim koca buldum diyebilmek için. Ülkenin tüm gerçeklerini ortaya koymaya lüzum yok.Kk da neler okuyoruz siz de biliyorsunuz. Adam 2 sene beklemiş evet kadını cinsel nesne olarak görüyor ya aşktan görüyordur ya basitlikten bilemem. Şimdi beklemek istemiyorum dedi diye niye suçlu ? oral vs demesi bekaretten yani yine kuzen cinsel ilişki istemediği için. bakın muhafazakar aileler evlilik işini hızlıca hallederler, arayı uzun tutmazlar yine bu sebepten. isteyen 10 yıl nişanlı kalır sevişir de bu da kimseyi ilgilendirmez. ama evlilik öncesi sevişemem, ee anam istemiyor evlenenemem sen cinsellik istersen de tacizci bir sapıksın. bence de kuzen ilişkiyi bitirmeli. sevgi yok sevginin getireceği cinsel arzu yok, saçmasapan bir ilişki.Burda kimse "evlilik oncesi cinsellik yasamak istemeyen" birine aaaaaa haftanin 3 gunu yapmiyorsaniz sevmiyorsunuz, mutlaka yapmak zorundasiniz dedigini gormedim ben. Akli başinda biri de boyle bir şey soylemez.
Ornek verdiginiz tavsiyeyi evli yahut hali hazirda cinsellik yasayan insanlara veriyorlar.
Bazen nerede yasadiginizi unutuyorsunuz diye dusunuyorum. Cinsellik toplumumuzda hala bir tabu ve evlilik öncesi cinselliği kadinlar istemeyebilir bunun bir çok sebebi var.
Beyefendinin ihtiyaçlari için yapmak istemedigi biseyi yapmak zorunda değil kadin.
Karsisindaki erkek bunun sorunlu bir davraniş oldugunu dusunuyorsa ilişkiyi kendisi bitirebilir ama kadina boyle bir zorunluluk yuklenemez şu durumda
O zaten Aralarındaki ilişki evliliğe gelene kadar da hödükmüştür bence . Ama kız anlayamadıysa onu bilemem. Çok kaba konuşmuş tabii onun haklılık payı yok.evet zaten burada sıkıntı olan konuşma şekli. 1 sene daha beklemek istemiyorum seninle sevişmek istiyorum artık birlikte olalım istiyorum vs diyerek kızı arzuladığını söylemek yerine oral yap birşeyler yap ihtiyaçlarım var diyen bir hödük.
Kızlar canım biraz sıkkın. Mayısta sevdiğim bir kuzenimin düğünü vardı. Malum virüs yüzünden işler çok karıştı. Salon mayıs haziran ayında düğün yapmayacağız demiş. Ki olmayacağı da belli gibi yasaklar var. Onlar da sadece nikah yapalım dediler ama teyzem de karşı taraf da istemiyor. Tek çocuk ikisi de diye razı olmuyorlar. Yengem 1 yıl ertelensin ne olacak düşüncesinde ki zaten işsizler, ev tutulmadı. Bunların yanında adam demiş ki bu yıl evlenelim ya da cinsel anlamda benle artık yakınlaş. 1 yıl daha böyle bekleyemem, ihtiyaçlarım var vs. En azından oral deneyelim, çıplak uyuyalım sen hiçbir şey yapmıyorsun filan diye sızlanmış açıkçası. 2 yıldır beraberler. Kuzenim bu cümlelerden rahatsız olmuş durumda. Cinsellik için evleniyormuş hissine kapıldım dedi. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Olumsuz konuşunca üzülüyor, olumlu konuşmak da benim içimden gelmedi. Adam da haksız değil diyorum bir yerde insan arzuluyor. Ortada kaldık
ne demek ısrarla anlamıyorsunuz ? sizin kadar zeki değilim demek ki kıtım. kaç defa neyi anlattınız da anlamıyorum. fikir teatrisi yapıyoruz, fikirlerimiz başka hepsi bu. adamın üslubundan bana ne benim kocam mı ? onu kuzene sorun bu öküzü nereden buldun diye ? üslup ilişkiden ilişkiye değişir, kimisi gel bana oral yap der kimisi süsler püsler öyle söyler, ben onların ilişki dinamiğini nereden bileyim? kaldı ki bana oral yap diyebildiğine göre kuzen de bazı şeyler yapabilmiş öncesinde. lütfen öğretici bağlayıcı baskılayıcı yazmayın, konuşuyoruz tartışıyoruz.Israrla anlamıyorsunuz.Kimse adama ''cinsellik istiyor'' diye kızmıyor.Üslubu felaket,''oral yap bana yeter'' nedir yani ? Arzudan bahsediyorsunuz,bunu bir kadına söyleyince ortada ne arzu kalır ne bir şey,adamda tutku sıfır.Cinselliği ''benim memnun olmam gerek'' olarak görüyor,işini bitirip totosunu dönüp uyuyan tiplerden olacağının sinyalini vermiş.
İlla bir şeyler yaşamak istiyorsa bunu söylemenin binbir türlü yolu var,hatta göstermenin.Ne bu böyle ''şunu yap bunu yap yeter ben bekleyemem'' şımarık çocuk gibi,gönlünü yapmak için mi yaşayacak bu kadın her şeyi ? Bir erkek bana ''nelerden hoşlanırsın'' diye sorsa farklı,''oral yap'' dese farklı düşünürüm,birinde benim de fikrim soruluyor çünkü,seksin 2 kişilik olduğu bilincine varılmış.
ne demek ısrarla anlamıyorsunuz ? sizin kadar zeki değilim demek ki kıtım. kaç defa neyi anlattınız da anlamıyorum. fikir teatrisi yapıyoruz, fikirlerimiz başka hepsi bu. adamın üslubundan bana ne benim kocam mı ? onu kuzene sorun bu öküzü nereden buldun diye ? üslup ilişkiden ilişkiye değişir, kimisi gel bana oral yap der kimisi süsler püsler öyle söyler, ben onların ilişki dinamiğini nereden bileyim? kaldı ki bana oral yap diyebildiğine göre kuzen de bazı şeyler yapabilmiş öncesinde. lütfen öğretici bağlayıcı baskılayıcı yazmayın, konuşuyoruz tartışıyoruz.
Ben yazmadım kuzenim yazmış.Kızlar canım biraz sıkkın. Mayısta sevdiğim bir kuzenimin düğünü vardı. Malum virüs yüzünden işler çok karıştı. Salon mayıs haziran ayında düğün yapmayacağız demiş. Ki olmayacağı da belli gibi yasaklar var. Onlar da sadece nikah yapalım dediler ama teyzem de karşı taraf da istemiyor. Tek çocuk ikisi de diye razı olmuyorlar. Yengem 1 yıl ertelensin ne olacak düşüncesinde ki zaten işsizler, ev tutulmadı. Bunların yanında adam demiş ki bu yıl evlenelim ya da cinsel anlamda benle artık yakınlaş. 1 yıl daha böyle bekleyemem, ihtiyaçlarım var vs. En azından oral deneyelim, çıplak uyuyalım sen hiçbir şey yapmıyorsun filan diye sızlanmış açıkçası. 2 yıldır beraberler. Kuzenim bu cümlelerden rahatsız olmuş durumda. Cinsellik için evleniyormuş hissine kapıldım dedi. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Olumsuz konuşunca üzülüyor, olumlu konuşmak da benim içimden gelmedi. Adam da haksız değil diyorum bir yerde insan arzuluyor. Ortada kaldık
Tamam da erkekler neden evleniyor ki bu ülkede, özgürce cinsellik yaşamak için, izin belgesi gibi birşey. bu arkadaşların izin belgesi ötelenmiş adam da diyor ki evlenelim. yok evlenmiyorsan sen bakireliğe önem veriyorsun ona zarar vermeyeliö ona göre takılalım. herkes demiş ki işte çıplak fotoğralarını çekece birlikte olacak kapıya koyacak yok sapık yok tecavüz edecek . o kadar komik ki birine çıplak yatalım diyebiliyorsanız yeterince ilerlemişsinizdir zaten, bir noktaya gelmiştir. adamın üslubunu savunmuyorum beni de ilgilendirmiyor. kuzen sevmiş evlenmeye karar vermiş öküz falan demek ki bir iyi tarafı var. bencil olan cinsellikte de bencildir sosyal hayatta da bencildir. benim rahatsız olduğum kk da ki iki yüzlülük ne kadınları üzdüler burada cinsellik olmazsa evlilik yürümez kadın erkek ilişkisini diğer ilişkilerden ayıran cinselliktir diye. şimdi gelmiş herkes vayyy sapık duvarı delsin de oraya yapsın. yahu hani önemliydi cinsellik eşlerine ne diyor bu insanlar birlikte olmak istediklerinde, duvarı del mi diyorlar ? herkesin kocası romantik prens garanti veriyorum kk nın yarısı şiddet ile birlikte oluyor eşiyle öyle bir ülke burası. valla yazdıklarımdan utandım ama yazdım yani. adam neden tecavüzcü sapık ve şantajcı oldu anlamadım ? evlenmek istiyor evlenemiyor sevişmek istiyor sevişemiyor, üslup berbat ama o da kadına denktir . kadın da öyle bir kadın demek ki ...Adamı cinsellik istedi diye yargıladığımızı yazıyorsunuz çünkü mesajlarınızda.''Cinsellik isteyen pis sapık'',ne alakası var ? Tam tersine cinsellik istemesini gayet normal bulanlar var,biri de benim.Ama bu üslupla değil.Adamın üslubundan banane demişsiniz,benim için banane değil,benim için bu bir işaret cinselliğe bakışıyla ilgili,siz önemsemiyor olabilirsiniz ben kadının iyiliği için yazıyorum,çünkü mutsuz cinsel birliktelik demek mutsuz bir hayat demek.Bu adam açık açık ''ben kendi işime bakarım'' demiş.
Hayır tabiki. Evlilik gibi ciddi sorumluluk gerektiren bir şey cinsellik yaşamak için yapılmamalı. Cinsel ihtiyaçlarım var demek evlilik için yeterli değil. Cinsel dürtüleri var o zaman evlensin demek büyük bir hataNikahsız birlikte olunca aşk tavan mi yapiyo zaten evlenecek bunlar ne diyelim sevişin nikahsiz mi diyelim işine gelen istediğini yapsın
Konu sahibi de garip taksit taksit yazıyor, hem evi var durumu iyi diye okudum hem işsiz güçsüz mü yazmış ?
Evlilik öncesi cinsel ilişki istememesi çok normal, evet ülkemiz için bir güvenlik belgesi gibi birşey.Haklısınız ama evleniyorlarmış aileler engel oluyormuş. Konu sahibi sonra ekledi adamın evi var vs aileler arıza çıkartıyor diye. Kadın veya erkek ikisinin de birbirini arzulaması gerekirdi. Çoğu erkek sadece cinsel ilişki için evleniyor çoğu da sevmediği kadınlarla , kadınlar da evlendim koca buldum diyebilmek için. Ülkenin tüm gerçeklerini ortaya koymaya lüzum yok.Kk da neler okuyoruz siz de biliyorsunuz. Adam 2 sene beklemiş evet kadını cinsel nesne olarak görüyor ya aşktan görüyordur ya basitlikten bilemem. Şimdi beklemek istemiyorum dedi diye niye suçlu ? oral vs demesi bekaretten yani yine kuzen cinsel ilişki istemediği için. bakın muhafazakar aileler evlilik işini hızlıca hallederler, arayı uzun tutmazlar yine bu sebepten. isteyen 10 yıl nişanlı kalır sevişir de bu da kimseyi ilgilendirmez. ama evlilik öncesi sevişemem, ee anam istemiyor evlenenemem sen cinsellik istersen de tacizci bir sapıksın. bence de kuzen ilişkiyi bitirmeli. sevgi yok sevginin getireceği cinsel arzu yok, saçmasapan bir ilişki.
Eşim bu gün bu şekilde yaklassa benim bile sekse karşı hiçbir hevesim olmazAdamın isteği normal. Ben olsam ben de beklemem kimseyi 3 sene.
Ama üslubu leş. Bunu ifade etmenin bin çeşit yolu varken "oral yap bir şey yap, ihtiyaçlarım var" diyen adam mükemmel bir evlilik ve mükemmel bir cinsel hayat vaat etmiyor tabii ki.
Alt metin şu: maksimum 5 dkda işimi bitirir, döner kçımı uyurum.
Eline fırsat geçmişken kuzeniniz bir daha düşünsün bu evliliği.
Kusura bakmayin, sizi kirmak istemem ama bana da evlenecek kadar yakin oldugunuz bir insanla yaptiginiz bu cok ozel konusmalari baskasina anlatmak hic normal gelmiyor.Sizin ilişkileriniz kötüyse ve kimseyle dertleşmiyorsanız sizin probleminiz.
Dunyada bunca hirsizlik, cinayet, savas, kiyim vs vs varken bu mu buyuk ADDEDILEN gunah? Bu bir saldiri degil, sadece aklim, mantigim, vicdanim iki kisiyi ilgilendiren ve baglayan bir olayin buyuk gunah sayilmasini kabul etmiyor. O yuzden yorumunuz sadece sizin inanisiniza gore sizi baglar.Şimdi saldıranlar olacak ama yazayım. Dünyaca yaşadığımız şu gazap, azap, bela vs her neyse işte, tüm bunlara rağmen kendimizi düzeltmek yerine hala İlahi sınırları çiğnemeye devam ediyoruz ya... Üstelik bu adamın talebi büyük adledilen günahlardan.
Geçmişteki insanların da büyük uyarılara rağmen kulak tıkaması bana çok şaşırtıcı gelirdi, bizim devrimizin de farkı yok.
Kusura bakmayin, sizi kirmak istemem ama bana da evlenecek kadar yakin oldugunuz bir insanla yaptiginiz bu cok ozel konusmalari baskasina anlatmak hic normal gelmiyor.
Cinsellik de evliligin bir parcasi. Sadece cinsellik icin evlenilmez tabi ki ama adam da haksiz degil, uslubu kotu olsa da. Kuzeniniz de cinsellige uzaydan gelen bir seymis gibi bakiyor gibi geldi bana buradan. Evlense de vajinimus gibi sikintilari olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?