Ya evlenelim ya da bir şeyler yaşayalım

Sizin ilişkileriniz kötüyse ve kimseyle dertleşmiyorsanız sizin probleminiz.
Bana anlatılan şeyleri buraya dökmemem ilişkilerimin kötü olduğunun veya kimseyle dertleşmediğimin kanıtı olamaz.
Bırakın insanlar kendi dertlerine kendileri çare bulsun.Size ne oluyor?Hem de böyle mahrem bir konuda.
 

Belki kuzeninin onayıyla bu konuyu açmıştır, bunu bilemeyiz ki.
 

İşte adamın da 2 senedir saygı duyduğunu düşünürsek o da kendince haklı. Konuşma şekli çirkin ama gerçekler de çirkin olabiliyor.
 

Canım tek sen yap demiyor ki ikisi de yapmış olacak.
 

Yani ben de normal görüyorum. Ki cinsel açlığı da yüksek insanım aynı şartlar altında olsam 1 yıl bana da uzak gelirdi. Belli yaştan sonra mast. yapmak da zevk vermiyor ki. Ruhsal açlığı doyuramıyorsun. Adam da 2 yıl eyvallah demiş beklemiş. Konuşması çirkin belki ama gerçek işte söyledikleri de. Ne diyeceksin.
 

İşte zaten 2 yıldır kuzenim konuşmuyor bunları. Neden hoşlanırsın dese ne diyecek ki kuzenim? Pozisyon mu diyecek orama burama dokun mu? Bir.şeyler tecrübeyle gelişiyor. Oral yapalım, çıplak uyuyalım da başlangıç gibi. Yani benim kafamda oturmadı.
 

Bu işler, ben bunu yapacağım sen şunu yapacaksın diyerek madde oluşturarak olmaz ki. Erkeğe yazıksa kuzeninize de yazık. Kuzeniniz tavrını bozmamış. Bence erkek çelişkili burda. 2 yıl saygı duymuş gibi görünmüş ama kafasına yatmamış belli ki. Kafasına yatmıyorsa niye saygı duyuyormuş gibi davranıyor? İçinde biriktirmiş patlamış. Her mevzuyu böyle konuşmayıp, biriktirip sonra patlayarak halletmeye çalışırsa kuzeniniz bocalayıp durur.
Kimsenin sabırsızlığını gidermek zorunda da değil.
 

Hiç konuşmayan birine ''hadi oral yapalım'' derseniz tam tersine soğutursunuz bence.
Ayrıca kuzeniniz konuşmasa bile kafasında vardır ne istediğine dair bir fikir,cinsellik yaşamamış olması arzu etmediği anlamına gelmiyor,kendince hassasiyetleri olabilir dini olarak veya başka şekilde.Karşıdaki kişi böyle uzaklaştırmak yerine güven verici şekilde konuşsaydı,şu an bir fikir paylaşıyor olabilirlerdi en azından bu konuda.
 
Size katiliyorum yazmak istediklerimi yazmışsınız adam iki sene beklemiş dahada bekle ,,hayırlı işler çok beklememeli zaten bu gidişle bu hastalıktan salgindan 3aydan önce kurtulamayiz gibime geliyor, bence bu durumda olanlar nikah kiysinlar evlerine geçsinler çok üzücü ama böyle ya erteleyeksin yada nikahla evleneceksin sonuç bu,yüzde yüz olmasa da adam hakli
 
Tamam da bu adamla bu kadın 2 yıldır birlikte. ne mal olduğunu biliyordur , konuşma tarzı nasıl yaklaşımı nasıl hiç ama hiç mi yakınlaşmadılar. adama göre kadın muhtemelen, denklik vardır orada da . yoksa kimse bana oral yap diyemez, parayla birlikte olduğu kadınlara davrandığı gibi davranamaz. ya siz çok naif birisiniz ya da her ilişkiyi kendi hayatınızdaki gibi sanıyorsunuz. hoyrat kabasaba saygısız kadınlar ve erkekler var. onlar böyle yaşıyor ilişkileri cinsel ilişkileri herkes mum ışığında şömine karşısında veya kumsalda yakamozda sevişmiyor. bunlar da böyle bir çift bana çok ilginç gelmedi. toplumu gözlemlerseniz size de normal gelecektir.
 

Konu sahibinin dediğine göre kuzeni iki yıldır bu konuları konuşmuyormuş erkek arkadaşı ile. Ki bu kadar şok olup danıştığına göre yeni bir şey bu.
Yani ne mal olduğunu yeni anlıyor olabilir.
 


Işsiz güçsüz adamın maşallah işe ihtiyacı yok ama başka her şeye var..
O kızı bırakır o işi bitince , kimsenin moral bozukluğuna neden olmadan bence olumsuz konuşun.
Evlenecek olgunlukta bir adamda olmaması gereken bir talep gibi geldi bana , bu adam nasıl ev çekip çevirecek anlamadim evlenemedigi için tek eksikliği cinsellik gibi duruyor ama bence çok eksikler var..
 
Konu sahibinin dediğine göre kuzeni iki yıldır bu konuları konuşmuyormuş erkek arkadaşı ile. Ki bu kadar şok olup danıştığına göre yeni bir şey bu.
Yani ne mal olduğunu yeni anlıyor olabilir.
o da anormal değil mi ? bir erkek var hayatınızda hiç bişey konuşmuyorsunuz. gerçekten kardeş gibisiniz 2 yıl bu da çok saçma, diyebilirsiniz ki dini sebepler vs . işte o kesimde de kimse 2 yıl flört etmez o da yasak çünkü.erkek istemese kadının aklına gelmez mi? insan sevdiği erkeği arzulamaz mı illa birlikte olacak olmak zorunda değil tercih meselesi. 2 yıl cinsellik konuşulmasa bu adamın tercihleri farklı mı der insan, niye beni arzulamıyor der. demez mi bende sorun var sanırım , eşimle 4 yıl flört sonucu evlendik biz.herşey yaşanmamıştı ama konuşulmuştu. neticede bu adamla bi ömür aynı yatağa gireceğim nedir ne değildir sapık mıdır manyak mıdır nedir yani ?
 
Usül esastan önce gelir.

Konudaki sorun esas değil.

Usül.

Bence çok basit.
 

Benim de böyle bir ilişkim vardı.Bahsettiğiniz filmlerdeki gibi aşklar yaşamıyor kimse.
Depresyonda olduğum dönem anlayışla karşılamak yerine tabiri caizse öküzlük etmiş beni her şeyden daha beter soğutmuştu.Zaten bir süre sonra dayanılmaz oluyor böyle şeyler,ben de kendisine fikrimi söyleyip ayrıldım.Ha ne oldu kavga üzerine kavga,bazı şeyler daha net görülmeye başlandı.Böyle insanlara tahammülüm yok benim.Size uygun değilse bazı şeyler karşıdakine dayatmak yerine kendi yolunuzu çizin.
 

Tamam orası öyle ama ya erkek?
Kadın bunları düşünmeliydi ama düşünmedi diyelim. O zaman bile burdaki anormallik iki kişide olur.
Erkeğin 2 yıl sergilediği davranış ile kafa yapısı birbirinden farklı. Bu durumda konuşma başlatabilir, kadını hazırlayabilirdi. Hadi diyelim korkusundan konuşmadı. Eğer kadın konuşulmayacak, çok sert tepki gösterecek bir karakterde olsa erkek şimdi de taleplerini söyleyemezdi ki.
Burda tıkanma noktası erkek. Anormallik ikisinde de var diyelim. Ama erkeğin tavrı kesinlikle süreci yönetme konusunda sıkıntı.
 
iki kişi sevgiliyken cinsellik yaşamıyorsa, zaten cinsellik ve cinselliğin gerektirdiği şeyler için evleniliyor demek değil mi? birlikte uyuyup uyanmaktır, çocuk sahibi olmaktır, bilmemnedir. ben adamın açıksözlü olmasını, kadının arkasından iş çevirmesine tercih ederim. kadın tarafının da bir cinsel çekimi vardır ki bu kişiyle evleniyor elbet. kendisinin içgüdülerini yeterince iyi bastırıp dile getirmiyor olması herkes aynı şeyi yapacak anlamına gelmiyor ki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…