Ya evlenelim ya da bir şeyler yaşayalım

kimseye dini dayatmamayı öğrendiğiniz zaman dünyadaki gazap,azap,bela vs sona ericek

Çok doğru konuşmuşsunuz. Adamın uslubunu eleştirmişler de kadının hiç cinsellik konuşmamasına bi şey dememiş hiçkimse. Kadının konuşmaması bence adamın böyle konuşmasında daha sıkıntı. Evlendikten sonra belki de libido seviyeleri uyuşmayacak. En çok cinsel sorun çıkan ülkelerden biriyiz. Eşi olacak insana isteklerini Açık açık söylemeyecek de kime söyleyecek.

Bi de cinsellik için evleniyor demeleri saçma. Amacı sadece cinsellik olan bir erkeğin bunu karşılaması zor değil. Bunun için evlenecek erkek de çok azdır. Demek ki karşı tarafı gerçekten sevip arzuluyor ki evlenmeyi de istiyor. Tahminimce erkek tarafı, 2 sene içinde de bu konulara giriş yapmıştır kibarca ama kadın tarafı sert durduysa her seferinde erkeğin bu şekilde tepki vermesi de normal.
Erkek tarafının uslubuna bakarak cinselliği önemsemiyor demişler herhalde dirty talk yapanlar için de cinsellik öcü falan diye düşünüyor olabilirler...

Erkek tarafının uslubuna bakarak cinselliği önemsemiyor demişler herhalde dirty talk yapanlar için de cinsellik öcü falan diye düşünüyor olabilirler...
dirty talk mı tövbeler olsun adamı ipe asarlar. şey diyecek sevgili nişanlım organlarımız birleşebilir mi olmaz ise başka yerlere yerleştirebilir miyim ? sizin için uygun mudur ? aile sosyal politikalar bakanlığı havaleli dilekçem ekte sunulmuştur

Ben de biraz takılıyorum oraya. Neden hoşlanırsın nasıl diyecek zaten tecübesiz insan neye göre cevap verebilir ki. Ben de 2 sene el ele. duramam mesela ondan da adamın 1 yıl daha beklemek istememesini anlayabilirim. Yaş ilerledikçe kendi kendini tatmin etmek istemiyorsun bile.

Yengem de istemiyor ki tek taraflı değil.

Kuzenin de nişanlısına desin ki önce iş güç bul evi dizelim. Bakalım bunları yapabilecek mi? Kızla cinsellik için evlenmek istiyor demek ki. Ayrıca durumu yoksa o evi nasıl döndürecek merak ediyorum

Adamın bi evi var merkeze uzak. Geliri de var 3 3.5 falan. Sanırım onlara güveniyor. Ailelerin derdi çalgı çengi olmaması.

Ben olsam derdim ki Bi sene daha bekleyemeyeceksen işin gücün rast gelsin

Evliliğin temeli zaten cinsellik ama ben de eskiden daha romantik bakıyordum olaylara. Hatta kızıyordum ama öyle değilmiş.

Yani aslında cinselliğe çok uzakmış gibi geldi bana. Kendi ilişkimde 2 3 yıl yakınlaşmalarım, isteklerim olmuştu. Neden ve nasıl hiç olmamış acaba diye düşünüyorum. El ele nereye kadar gidebilir. Tabii herkesin kendi hayatı.

Adam 2 yıl için beklemiş ama korona birden çıktı tabii. Ben de cinsellik olmadan ilişki yürütemezdim zor. Öyle biriyle de yapamazdım. Bu gözünü kapatmak değil belki yakınlaşma gündem olana dek sevdiler ve beklediler. Şimdi de işler kötüye gitti. Seks robotu istediğini sanmıyorum oral istemek bana anormal gelmiyor yine. Ben cinsellik isterim deyip oral istemeyi robotlaşmak olarak görmeniz de garip geldi.

Bunu evlenince yaşamak istiyor kuzen ondan sanırım ön çalışma teklif ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…