- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
kimseye dini dayatmamayı öğrendiğiniz zaman dünyadaki gazap,azap,bela vs sona ericekŞimdi saldıranlar olacak ama yazayım. Dünyaca yaşadığımız şu gazap, azap, bela vs her neyse işte, tüm bunlara rağmen kendimizi düzeltmek yerine hala İlahi sınırları çiğnemeye devam ediyoruz ya... Üstelik bu adamın talebi büyük adledilen günahlardan.
Geçmişteki insanların da büyük uyarılara rağmen kulak tıkaması bana çok şaşırtıcı gelirdi, bizim devrimizin de farkı yok.
Tamam da erkekler neden evleniyor ki bu ülkede, özgürce cinsellik yaşamak için, izin belgesi gibi birşey. bu arkadaşların izin belgesi ötelenmiş adam da diyor ki evlenelim. yok evlenmiyorsan sen bakireliğe önem veriyorsun ona zarar vermeyeliö ona göre takılalım. herkes demiş ki işte çıplak fotoğralarını çekece birlikte olacak kapıya koyacak yok sapık yok tecavüz edecek . o kadar komik ki birine çıplak yatalım diyebiliyorsanız yeterince ilerlemişsinizdir zaten, bir noktaya gelmiştir. adamın üslubunu savunmuyorum beni de ilgilendirmiyor. kuzen sevmiş evlenmeye karar vermiş öküz falan demek ki bir iyi tarafı var. bencil olan cinsellikte de bencildir sosyal hayatta da bencildir. benim rahatsız olduğum kk da ki iki yüzlülük ne kadınları üzdüler burada cinsellik olmazsa evlilik yürümez kadın erkek ilişkisini diğer ilişkilerden ayıran cinselliktir diye. şimdi gelmiş herkes vayyy sapık duvarı delsin de oraya yapsın. yahu hani önemliydi cinsellik eşlerine ne diyor bu insanlar birlikte olmak istediklerinde, duvarı del mi diyorlar ? herkesin kocası romantik prens garanti veriyorum kk nın yarısı şiddet ile birlikte oluyor eşiyle öyle bir ülke burası. valla yazdıklarımdan utandım ama yazdım yani. adam neden tecavüzcü sapık ve şantajcı oldu anlamadım ? evlenmek istiyor evlenemiyor sevişmek istiyor sevişemiyor, üslup berbat ama o da kadına denktir . kadın da öyle bir kadın demek ki ...
dirty talk mı tövbeler olsunErkek tarafının uslubuna bakarak cinselliği önemsemiyor demişler herhalde dirty talk yapanlar için de cinsellik öcü falan diye düşünüyor olabilirler...
Soru sahibi yazmamış da olabilir. Ben bu konularda tek erkeğe yüklenilmesini saçma buluyorum. Soru sahibinin kuzeni sormuş mu peki erkeğe “nelerden hoşlanıyorsun?” vs diye. Ya da, kendisi cinselik istemiyormuş hiç mi merak etmemiş?
Kız tarafı kapalı bi kutu gibi davranınca, cinsellik de yaşamayınca adam zaten sorun etmemiş ki 2 senen boyunca cinsellik yaşamamışlar. Bence kuzen kısmı daha sıkıntılı. 2 sene boyunca hiç mi düşünmedi? Adamın da artık bir noktada pes edip cinsellik yaşamak istediğini söylemesi çok normal.
Adamın uslubunda hata var demişler de kadın tarafının da pek hatasız olduğu söylenemez.
Herkesin dürtüleri hormonları var ama söyleme sekli bumu yahu adam çok kaba ya. Ya evlenelim ya biseyler yasayalım ne demek. Bu zamana kadar ihtiyaçlarini nasil karşılıyormus ay nerden tutsam elimde kalıyor. Kuzeniniz için üzüldüm
oral yap birşeyler yap boşalt beni
eh ailem benim nikah isteğime saygı duymuyor onları ikna edemiyorum ben birey değilim ama erkeğim ihtiyaçlarım var.
anasına söylesin boşalmaya ihtiyacım var bu nikah kıyılacak diye madem.
yada kuzen şişme bebek hediye etsin..
Kuzenin de nişanlısına desin ki önce iş güç bul evi dizelim. Bakalım bunları yapabilecek mi? Kızla cinsellik için evlenmek istiyor demek ki. Ayrıca durumu yoksa o evi nasıl döndürecek merak ediyorum
sevişmezsek seni aldatırım demek istiyor
Ben olsam derdim ki Bi sene daha bekleyemeyeceksen işin gücün rast gelsinKızlar canım biraz sıkkın. Mayısta sevdiğim bir kuzenimin düğünü vardı. Malum virüs yüzünden işler çok karıştı. Salon mayıs haziran ayında düğün yapmayacağız demiş. Ki olmayacağı da belli gibi yasaklar var. Onlar da sadece nikah yapalım dediler ama teyzem de karşı taraf da istemiyor. Tek çocuk ikisi de diye razı olmuyorlar. Yengem 1 yıl ertelensin ne olacak düşüncesinde ki zaten işsizler, ev tutulmadı. Bunların yanında adam demiş ki bu yıl evlenelim ya da cinsel anlamda benle artık yakınlaş. 1 yıl daha böyle bekleyemem, ihtiyaçlarım var vs. En azından oral deneyelim, çıplak uyuyalım sen hiçbir şey yapmıyorsun filan diye sızlanmış açıkçası. 2 yıldır beraberler. Kuzenim bu cümlelerden rahatsız olmuş durumda. Cinsellik için evleniyormuş hissine kapıldım dedi. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Olumsuz konuşunca üzülüyor, olumlu konuşmak da benim içimden gelmedi. Adam da haksız değil diyorum bir yerde insan arzuluyor. Ortada kaldık
Söyleyiş tarzı aşırı kaba evet ama ben “cinsellik için evleniyor” kısmına takıldım. Şunu yazmadan geçemedim yani annesinin evinde bulamadığı tek şey bu zaten, neden herkes tu kaka demiş ki
Üslup cok önemli isteEvet konuşması kötü ama haksız da bulamıyorum.
Adam ne demiş ki anlamadım. Ne sapıklığı ne tecavüzcülüğü ne de şantajcılığı kalmış. Evlenelim ya da yakınlaşalım diyor.Cinsellikle ilgili konu açılınca aaa cinsellik olmadan olmaz. Haftada 3 defa yapmayan erkek sevmiyordur dr a gidin sorunları vardır diyorsunuz. Bu adam ergin yetişin cinsellik yaşamak istediğinde sapık oluyor. Kaldı ki evlilik yolunda virüs engel olmuş. Konuşma üslubu kadına göredir merak etmeyin. Herkesin konuşma tarzı kendi ilişkisine göredir. Biz duyunca kaba geliyor onların kendi aralarında çekici biişey bile olabilir. He kuzen bu kadar iğreniyor kaldıramıyorsa neden evlenecek bu adamla ? cinsel cazibesi yoksa evlenmenin manası nedir ?
İşte o yüzden sürekli yazıyoruz kendiniz gibi insanlarla birlikte olun diye.Eğer cinsellik sizin için önemliyse ve evliliğe kadar ertelemeyi anlamsız buluyorsanız o zaman öyle düşünen biriyle birlikte olun.Bu konunun ilk defa tartışıldığını düşünerek ( çünkü tepkiler öyle gibi ) erkek olan taraf madem bu kadar önem veriyordu keşke kendisi gibi biriyle birlikte olsaymış diyorum.Ha eğer daha önceden de konuşulduysa o zaman kız suçlu,adam böyle istekleri olan biri ve kendisi bu duruma karşı,keşke hiç uzatmasaymış.
Ayrıca kim neden cinselliği evlilikten sonraya erteliyor,açıkçası benim ya da bir başkasının tartışabileceği/yargılayabileceği bir konu değil bu.Dini olabilir,toplumsal olabilir,herkesin yaşam şekli aynı değil.
Ben cinselliğe önem veren biriyim,karşımdaki kişinin hassasiyeti olsa mesela aptala yatmam senelerce.O kişiyle birlikteliği sürdürmem.Anlaşamayız der yoluma bakarım.Yani cinselliğe düşkün ben bile karşımdaki insan böyle konuşsa ''hmm madem öyle yolun açık olsun'' der hayatıma bakarım.Hayat bu,depresyona girebilirsiniz,riskli bir hamilelik yaşayabilirsiniz,hayat arkadaşınız size ''sen de bir oral yap bir şeyler yap '' tarzı yaklaşsa o insana dokunmak size işkence gibi gelir.
Bu ilişkiden bir şey olmaz zaten.Karşıdaki adam seks robotu istiyor,kuzeniniz bu olaylara karşı.Evlensinler bir an önce diyeceğim ama demek istemiyorum,böyle bir adamla mutlu bir cinsellik yaşayabileceğini sanmıyorum çünkü,yazık olacak.
ben yaşayana da yaşamayana da saygı duyuyorum . Adam da saygı duymuş ki bişeyler yaşanmamış. Evliliğe engel çıkmış kız diyor ki evlenmeyelim 1 yıl bekleyelim . adam diyor ki evlenelim ya da tamam bekleyelim ama bişeyler yaşayalım. adama oral vs için kızıyorlar da orada da alt metin bekaret. ona zeval gelmesin. yani iki kişi kardeş kardeş yaşayacaksa neden evleniliyor ki, cinsellik yok arzu yok cinsellik isteyen pis sapıkherkes evinde dursun lise aşkı kıvamında flörtünü yaşasın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?