Ya hamileysem çok tedirginim

Benim ki 24 gün
Ve bugün 27 gün şaşkınım yaa
Hayırlısı olsun
 
Valla bilemiyorm ki cnm. Bebeği kaybettiktn sonra tekrar taktm bir yıl sonra çıkardm bu defa istedik diye 7-8 ay olmadı:)
 
Bugün iş çıkışı alacağım
Acaba korktuğum içinde mi olmuyor bilmiyorum
Bütün belirtileri var kendi yok
Arada sancı geliyor ohh oldum diyorum
Bir bakıyorum ki yok

Kafaya taktığın için de gecikiyor olabilirsin . Çünkü stres direk olarak etkiler adeti. Test alip negatifi görünce bikac saat icinde adet olursun bence. Pozitif olma ihtimaline de ufak bir ihtimal bile olsa alistir kendini de sonra yap testini derim ben. Hayırlısı olsun
 
Acep bizde mi yanlış kullanıyodukama hiç ters çevirmedk yani yuvarlayark takarkn açıyorsn değilmi (afedersnz şaşırdm kb yın yanlış biliyorsm öğreneyim diye)
 
canim en azindan hamile kalimde aldiririm nsl olsa diye dusunmuyosun; hamile kalmamak icin caba gosteriyosun
test yapsan henuz cikmaz ama kan testinde belli olur
eczane testi icin 2gun daha beklemelisin
 
Acep bizde mi yanlış kullanıyodukama hiç ters çevirmedk yani yuvarlayark takarkn açıyorsn değilmi (afedersnz şaşırdm kb yın yanlış biliyorsm öğreneyim diye)

Evet öyle. Ben de merak etmiştim baya baya korunaklı bir şey nasıl oluyor da hamile kalınıyor falan diye. Eşim söylemişti. Ama gene de küçük küçük ihtimaller bunlar. Hani evliyken ya da hamile kalırsam kürtaj olurum diyecek kadar olaya katı bakmazken riske atılabilir sanki.
 
Benim ki 24 gün
Ve bugün 27 gün şaşkınım yaa
Hayırlısı olsun

Bikac yerde prezervatifle hamile kalanlari okudum delik falan cikiyormus hic kontrol etmek aklima gelmemisti, onlari okuyunca beni bi panik kapladi agladim pek duygusalim ama milyonda birdir herhalde ya.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…