- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Benim ki 24 günBenim normal adet dongum 27 gun, bugun 31. Gun oldu hala bisey yok, regl belirtilerinin hepsi var ama tertemizim akinti bile yok
Dun gece bikac konu okudum sinirlerim bozuldu agladim o yuzden esim sabaha karsi kalkip nobetci eczaneden test aldi geldi. Hemen yapmasam bugun gecmezdi. Darisi başına.
İş çıkışı alacağım hemen
Aslında bu durumu hiç yaşamadığım için
2 gündür hiç üstüne durmamıştim
Bugün stres kapladı beni
Valla bilemiyorm ki cnm. Bebeği kaybettiktn sonra tekrar taktm bir yıl sonra çıkardm bu defa istedik diye 7-8 ay olmadı:)Canım Yengem de spirali çıkardığı ay adet gormeden hamile kaldığını öğrendi su an kızı 8 yaşında. Sanırım spiral sonrası hamilelik oluşabiliyor artık nasıl oluyorsa :s bazıları da artislik olsun diye enine boyuna göre almıyor sonra aaaaa bebis olmuş
Bugün iş çıkışı alacağım
Acaba korktuğum içinde mi olmuyor bilmiyorum
Bütün belirtileri var kendi yok
Arada sancı geliyor ohh oldum diyorum
Bir bakıyorum ki yok
Mesai bitiminde ancak test alabilirimDaha da strese sokmadan kendini kosss git test al kiz bende merak ettim :))
Su an istiyor musunuz yoksa hala korumaya devam mı ?Valla bilemiyorm ki cnm. Bebeği kaybettiktn sonra tekrar taktm bir yıl sonra çıkardm bu defa istedik diye 7-8 ay olmadı:)
Böyle stres olursan zor olursun bi kafanı rahatlat önce. Çay falan al kendine rahatla.. 3 gün iyi beklemessin :)Mesai bitiminde ancak test alabilirim
Ama o zamana kadar belki adet olurum
Yani inşallah
Şuan düşünmüyoruzSu an istiyor musunuz yoksa hala korumaya devam mı ?
Ya dedim ya ailevi sıkıntılar vardı ondan dolayı stresten diye dedim ama bugün korkmaya başladımBöyle stres olursan zor olursun bi kafanı rahatlat önce. Çay falan al kendine rahatla.. 3 gün iyi beklemessin :)
Strestendir oYa dedim ya ailevi sıkıntılar vardı ondan dolayı stresten diye dedim ama bugün korkmaya başladım
Acep bizde mi yanlış kullanıyodukAy çok açık olacak sanırım ama bunlar yuvarlak ya. Bir tarafından açarak takman gerekiyor. Ters taraftan başlıyorlar. Sonra ters olduğunu görünce çevirip öbür taraftan takıyorlar. Ama işte onu atmak gerekiyormuş.
canim en azindan hamile kalimde aldiririm nsl olsa diye dusunmuyosun; hamile kalmamak icin caba gosteriyosunArkadaşlar çoğunuz biliyorsunuz
Hem evliliğim oturmadığı için hem bir ilaç kullandığım için hamilelik planım yoktu şimdilik
Ama bu ay adetim 3 gün geçti
Kendi ailem biraz sıkıntılı zaman geçiriyor bilmiyorum belki bu yüzden olmadım
Bu konularda pek fikrimde yok aslında 3 gün gecikmesi stresten olur mu?
Korunuyoruz biz yaaa
Bir korku sardı beni(
Biliyorum burada hamile kalmak için çabalayan bir çok arkadaş var onlar kusuru ma bakmasın olur mu
Şuan düşünmediğim için tedirginim sadece...
Yok canm yedi sekiz ay olamdı ama sonra bebişim geldi şu an sekiz aylık bekliyorz doğumunu öyle işteSu an istiyor musunuz yoksa hala korumaya devam mı ?
Acep bizde mi yanlış kullanıyodukama hiç ters çevirmedk yani yuvarlayark takarkn açıyorsn değilmi (afedersnz şaşırdm kb yın yanlış biliyorsm öğreneyim diye)
Benim ki 24 gün
Ve bugün 27 gün şaşkınım yaa
Hayırlısı olsun
Aaa takvimi gormemisim kusura bakmaYok canm yedi sekiz ay olamdı ama sonra bebişim geldi şu an sekiz aylık bekliyorz doğumunu öyle işte
Bu konu şişirip deneyin'e kadar gidecek gibime geliyorAcep bizde mi yanlış kullanıyodukama hiç ters çevirmedk yani yuvarlayark takarkn açıyorsn değilmi (afedersnz şaşırdm kb yın yanlış biliyorsm öğreneyim diye)
ay kusura bakmayin kizlar konuyla hic bi alakasi yok ama senin nick cok guzel hosuma gittiAaa takvimi gormemisim kusura bakmaay hadi inşallah hayırlısı ile alın kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?