- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Korunuyor evetEşin korunuyor ise zor ihtimal çünkü kondomlar bir çok testten geçiyor. Uzun zaman önce bilindik bir markanın ilk zamanlardaki üretimlerinde kaza ile hamile kalan bir kadının mahkemeye verdiğini biliyorum şimdi öyle sıkı tutuyorlar ki bu guvenligi, zor gibi... Havalardan stresten ay dönemlerinden vs herşeyden gecikme olabiliyor.
Benim için iyi bir yorum olmasa daValla yine ihtimal var öyle demeyin. İlkimde geri çejilmeydi oldu:) ikinci gebeliğimde prezervatife kurban gittik. Bunu istiyerk yaptk ama
Olacağı varsa olur zaten canım sen yine de bi test al içini rahat ettir. Ben yok diyorum ama :)Korunuyor evet
Umarim sakata gelmeyiz bizde
Hemen panik yapma..bazen 1 hafta geciktigi oluyor..stresten ..test alırsın. .zaten hemen belli olur..
Akşam iş çıkışı test alacağım hemen%5 de olsa korunurken hamile kalma riski varmış arkadaşım bu şekilde kaldı büyük şok yaşamıştı en garantisi test alıp rahatlamak
Ay valla cnm yinede aksilk oluyor. Ben iki sene önce spirali bir aylığına çıkardm tedavi görüp tekrar taktıracktm o bir ayda comdm kullanırz dedik. Ama hiç adet görmedm hamile kaldm. Çook şaşırmştk. Sonra tabi bebeğimi kaybettiktn sonra tekrar spiral taktm bence en güvenlisi o yaEşin korunuyor ise zor ihtimal çünkü kondomlar bir çok testten geçiyor. Uzun zaman önce bilindik bir markanın ilk zamanlardaki üretimlerinde kaza ile hamile kalan bir kadının mahkemeye verdiğini biliyorum şimdi öyle sıkı tutuyorlar ki bu guvenligi, zor gibi... Havalardan stresten ay dönemlerinden vs herşeyden gecikme olabiliyor.
Bende iki gündür ha oldum ha olacağım diye geziniyorum ama yok birşey artık bugün test yapacağım bakalımBu ay ben de 3 gun geciktim hayatimda ilk defa... korunuyoruz ama korktum yine de bu sabah test yaptim her sey yolunda :)
Bir test alip netlestirsene sen de, ben dun korundugumuz halde butun gunu kendime zehir ettim. Bu kaygiyla gun gecmez.
Doğru kullanmaktan kastınız ne mesela
Allah razı olsn cnm. Şu an bir kızım var kardeş geliyor o kadarBenim için iyi bir yorum olmasa da
Allah evlatlarınizi size sizi evlatlariniza bagislasin inşallah
Bide bazı yorumlarda biz buradan bilemeyiz diyorlarOlacağı varsa olur zaten canım sen yine de bi test al içini rahat ettir. Ben yok diyorum ama :)
Bende iki gündür ha oldum ha olacağım diye geziniyorum ama yok birşey artık bugün test yapacağım bakalım
Ne var ne yok
Canım Yengem de spirali çıkardığı ay adet gormeden hamile kaldığını öğrendi su an kızı 8 yaşında. Sanırım spiral sonrası hamilelik oluşabiliyor artık nasıl oluyorsa :s bazıları da artislik olsun diye enine boyuna göre almıyor sonra aaaaa bebis olmuşAy valla cnm yinede aksilk oluyor. Ben iki sene önce spirali bir aylığına çıkardm tedavi görüp tekrar taktıracktm o bir ayda comdm kullanırz dedik. Ama hiç adet görmedm hamile kaldm. Çook şaşırmştk. Sonra tabi bebeğimi kaybettiktn sonra tekrar spiral taktm bence en güvenlisi o ya
Yok yahuHmm bir kere ilişkinin en başından itibaren takılı olması gerekiyor. Bazı insanlar son anda takıyor ama precum dediğimiz olayın da hamileliğe sebep olduğunu bilmiyor. Önerilen her ilişkide bir tane kullanılması ama bazen bir tanesi ile üst üste iki ilişki yaşayan oluyor. Bunun riski az sanırım ama. Bir de ters takmaya başlayınca onu direk atmak gerekiyor ama insanlar düzeltip yeniden takıyor. Bu da yine precumdan gebelik riski oluşturuyor. Bunlar benim bildiklerim ama belki dahası da vardır.
Daha da strese sokmadan kendini kosss git test al kiz bende merak ettim :))Bide bazı yorumlarda biz buradan bilemeyiz diyorlar
Bak gördünüz mü siz bildiniz
Bende şimdilik olmaması nı hissediyorum
Bide hiç ilgilenmediğim konular telaş yaptım bugün artık
Bende iki gündür ha oldum ha olacağım diye geziniyorum ama yok birşey artık bugün test yapacağım bakalım
Ne var ne yok
Cnm kb bişey sorcam. Nasıl insanlar düzeltip yeniden takıyor tersHmm bir kere ilişkinin en başından itibaren takılı olması gerekiyor. Bazı insanlar son anda takıyor ama precum dediğimiz olayın da hamileliğe sebep olduğunu bilmiyor. Önerilen her ilişkide bir tane kullanılması ama bazen bir tanesi ile üst üste iki ilişki yaşayan oluyor. Bunun riski az sanırım ama. Bir de ters takmaya başlayınca onu direk atmak gerekiyor ama insanlar düzeltip yeniden takıyor. Bu da yine precumdan gebelik riski oluşturuyor. Bunlar benim bildiklerim ama belki dahası da vardır.
İş çıkışı alacağım hemenBu şekilde daha da stres yapıp daha da gecikmesine sebep olursunuz ve sonuç extra stres.
Bi tane teste bakar rahatlamanız halbuki.
Cnm kb bişey sorcam. Nasıl insanlar düzeltip yeniden takıyor ters
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?