- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Hayır aldırmak diye bir düşüncem yokcanim en azindan hamile kalimde aldiririm nsl olsa diye dusunmuyosun; hamile kalmamak icin caba gosteriyosun
test yapsan henuz cikmaz ama kan testinde belli olur
eczane testi icin 2gun daha beklemelisin
Aynen cnm haklısn. Bu şekilde riski kabullenebilirsn. Bunlara rağmen olduysada demek gerçekten geleceği varmış diyorsn. Tabi hazırlıklı olsa daha iyi:)Evet öyle. Ben de merak etmiştim baya baya korunaklı bir şey nasıl oluyor da hamile kalınıyor falan diye. Eşim söylemişti. Ama gene de küçük küçük ihtimaller bunlar. Hani evliyken ya da hamile kalırsam kürtaj olurum diyecek kadar olaya katı bakmazken riske atılabilir sanki.
Nasıl deneyeceğiz kiBikac yerde prezervatifle hamile kalanlari okudum delik falan cikiyormus hic kontrol etmek aklima gelmemisti, onlari okuyunca beni bi panik kapladi agladim pek duygusalimama milyonda birdir herhalde ya.
Vereyim sana :))) saka bi yana tsk ederim canım :)ay kusura bakmayin kizlar konuyla hic bi alakasi yok ama senin nick cok guzel hosuma gittiLady Strawberry
Saol cnm sizde inşallahAaa takvimi gormemisim kusura bakmaay hadi inşallah hayırlısı ile alın kucağınıza
stresten de olur havalardan daYok canım tabiki de geri çekilme değil:)
Ben ilaç kullanamadığım için eşim korunuyor
Aslında bugün olurum yarın olacağım diye erteledim
Bugün alacağım test
Nasıl deneyeceğiz ki
Kullanmadan önce su doldurarak mi
Bu konu şişirip deneyin'e kadar gidecek gibime geliyor
Nasıl deneyeceğiz ki
Kullanmadan önce su doldurarak mi
Aahahaha o da mantıklı aslındaPink_Women dediği şişirmektn dahamı iyi sanki:))
En azndn o kadar mide bunaltıcı değil:))Aahahaha o da mantıklı aslında
Yok canım tabiki de geri çekilme değil:)
Ben ilaç kullanamadığım için eşim korunuyor
Aslında bugün olurum yarın olacağım diye erteledim
Bugün alacağım test
Sabah sabah kızın konusunu yalan ediyoruzEn azndn o kadar mide bunaltıcı değil:))
Canım seni korkutmayım ama iki hamileliğimdede adetimin gelceği gün adet belirtileri yaşadım.ha oldum ha olcam tuvalete taşındım durdum.ama hamileymişim.Bugün iş çıkışı alacağım
Acaba korktuğum içinde mi olmuyor bilmiyorum
Bütün belirtileri var kendi yok
Arada sancı geliyor ohh oldum diyorum
Bir bakıyorum ki yok
Ay hiç farketmemişim:)) uyarmasn akşama kadar giderim böyleSabah sabah kızın konusunu yalan ediyoruzkonunun buraya geleceğini tahmin etmiştim : D
anladim canim senin icin demiyorum zaten, gecen gun baska bi topikde kocasiyla cok sorunlari olan adamin bu kadini istemeyen bi bayan hamile kalmis (kesin kazadirHayır aldırmak diye bir düşüncem yok
Bende isterim bir evladım olsun ama
Şuan hiç uygun bir zaman değil benim için
hahaha bana bi cilekli sakiz lutfenVereyim sana :))) saka bi yana tsk ederim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?