- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Yok canım tabiki de geri çekilme değil:)Korunma yöntemi geri çekilme değilse :) değilsindir. Test yaptın mı canım ? Stresten de olabilir .
Ben başka ilaçlı bir tedavi gördüğüm icin hap kullanamıyorum eşim korunuyorNasıl korunuyorsunuz?
Arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuz
Hem evliliğim oturmadığı için hem bir ilaç kullandığım için hamilelik planım yoktu şimdilik
Ama bu ay adetim 3 gün geçti
Kendi ailem biraz sıkıntılı zaman geçiriyor bilmiyorum belki bu yüzden olmadım
Bu konularda pek fikrimde yok aslında 3 gün gecikmesi stresten olur mu?
Korunuyoruz biz yaaa
Bir korku sardı beni(
Biliyorum burada hamile kalmak için çabalayan bir çok arkadaş var onlar kusuru ma bakmasın olur mu
Şuan düşünmediğim için tedirginim sadece...
İnşallah öyledir yaaaMevsimseldir . Hemen her kadının regl döngüsü yılın belli zamanlarında 3-5 gün değişir .
Yok eşim korunuyorErtesi gün hapı aldıysan bi kazadan sonra cok güvenme. Hamile kalınıyor.
Hayır tabiki deStresten adet gecikmesi olur tabi ki.
Lady Strawberry ın da dediği gibi geri çekilmeyle değil de gerçekten yöntem olan bir yöntemi doğru uyguladıysan ihtimal düşük.
Ben başka ilaçlı bir tedavi gördüğüm icin hap kullanamıyorum eşim korunuyor
Eşin korunuyor ise zor ihtimal çünkü kondomlar bir çok testten geçiyor. Uzun zaman önce bilindik bir markanın ilk zamanlardaki üretimlerinde kaza ile hamile kalan bir kadının mahkemeye verdiğini biliyorum şimdi öyle sıkı tutuyorlar ki bu guvenligi, zor gibi... Havalardan stresten ay dönemlerinden vs herşeyden gecikme olabiliyor.Yok canım tabiki de geri çekilme değil:)
Ben ilaç kullanamadığım için eşim korunuyor
Aslında bugün olurum yarın olacağım diye erteledim
Bugün alacağım test
Bugün iş çıkışı alacağımStres adet gecikmesinde çok büyük bir etkendir . Ama emin olmak icin eczaneden test alın. 3 gün gecikmeyle belli olur. korunurken hamile kalmak çok ama çok ufak bir ihtimal
Doğru kullanmaktan kastınız ne meselaHmm prezervatifte de doğru kullanılsa bile küçük de olsa riskler var ki çoğu insan doğru da kullanmayabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?