Ya hamileysem çok tedirginim

Nasıl deneyeceğiz ki
Kullanmadan önce su doldurarak mi:KK66:

Ya o delik çıkma cidden çok çok küçük bir risk. Bilinen markalarda özellikle. Testler yapıldığı konusunda sana katılıyorum. Bir de şöyle bir şey buldum:

http://www.livescience.com/18661-14-common-condom-errors.html

1. Geç takmak
2. Erken takmak
3. Tamamen açıp öyle takmaya çalışmak
4. Ucunda boşluk bırakmamak
5. Ucundaki havayı boşaltmamak
6. Ters takmak geri düze çevirmek
7. Tamamen açmamak (unroll tam çeviremedim)
8. Sivri objelere maruz bırakmak (Ahahaha http://howstuffworks.tumblr.com/post/99365537048/10-completely-wrong-ways-to-use-a-condom-ok-so)
9. hasar kontrolü yapmamak (ki işte nası yapıcaz onu da anlamadım)
10. kayganlaştırıcı olmaması
11. yanlış kayganlaştırıcı olması
12. yanlış çıkarmak
13. yeniden kullanmak
14. yanlış saklama koşulları

Millet cikarinca da sıkıp akari deligi yirtigi var mi diye bakiyormus, bizde dogru çöpe gidiyor :KK70: gerci yaklasik 16 yildir bu yontemle korunup hic kaza yasamamis bir insan olarak fazla endise etmis olabilirim ama regl oncesi hormonlar tavan...
Akar gider varsa iş bittikten sonra baksak ne bakmasak ne
Eğer olursa o milyonda ki bir ihtimal ben olurum galiba

Hamile olacağını sanmıyorum, korkmana gerek yok.. Eğer hamileysen de, şimdiden tebrik ediyorum..

Test alacağım bilmiyorum
Öyle birşey varsa ne tepki veririm onuda bilemiyorum çok garip bir hal içindeyim
Biraz klasik olacak ama, çocuk sahibi olmak isteyen bir çok bayan; aylarca, hatta yıllarca korunmasız ilişki yaşamalarına rağmen hamile kalamıyorlar.. O iş o kadar da kolay değil. Oldu ki siz zaten korunuyormuş sunuz.. Hamile olma ihtimaliniz var mı? Evet var ama çok düşük bir ihtimal..
Eğer bu düşük ihtimale rağmen hamile kalabiliyorsanız,( bu çok zor bir ihtimal ) demek ki; bu çocuğun olması gerekiyormuş.. Zaten çalışan, kendi ayaklarının üstüne basan bir bayansın.. Eşin olmadan da, kendine ve çocuğa bakabilecek durumdasın.

Bu ay benim de 4 gün gecikti, benim de eşim korunuyor aynı korkuyu ben de yaşadım. Az bir ihtimal de olsa, insanı endişelendirmeye yetiyor. ( kızım 2 yaşında, bu yüzden düşünmüyoruz şu an)

Ama stres ve mevsimsel sıcaklıklar çok etkiliyor, bence büyük ihtimalle hamilelik yoktur canım.

Küçücük bir ihtimalle varsa ; bebiş sahibi olmak güzeldir yani :)

Biraz klasik olacak ama, çocuk sahibi olmak isteyen bir çok bayan; aylarca, hatta yıllarca korunmasız ilişki yaşamalarına rağmen hamile kalamıyorlar.. O iş o kadar da kolay değil. Oldu ki siz zaten korunuyormuş sunuz.. Hamile olma ihtimaliniz var mı? Evet var ama çok düşük bir ihtimal..
Eğer bu düşük ihtimale rağmen hamile kalabiliyorsanız,( bu çok zor bir ihtimal ) demek ki; bu çocuğun olması gerekiyormuş.. Zaten çalışan, kendi ayaklarının üstüne basan bir bayansın.. Eşin olmadan da, kendine ve çocuğa bakabilecek durumdasın.
Şunu da unutmamak gerekli ki ilk gecesinde hamile kalan bayanlar çokta az değil
Evet düşük bir ihtimal ama bu duruma alışkın olmadığım için bugün bir korku sardı beni
İmkanım var çalışıyorum evet belki bu kadar korkmamam gerek ama
Ben hep böyle bir insanim biraz korkağım aslinda

Arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuz
Hem evliliğim oturmadığı için hem bir ilaç kullandığım için hamilelik planım yoktu şimdilik
Ama bu ay adetim 3 gün geçti

Kendi ailem biraz sıkıntılı zaman geçiriyor bilmiyorum belki bu yüzden olmadım
Bu konularda pek fikrimde yok aslında 3 gün gecikmesi stresten olur mu?
Korunuyoruz biz yaaa
Bir korku sardı beni :KK43:(
Biliyorum burada hamile kalmak için çabalayan bir çok arkadaş var onlar kusuru ma bakmasın olur mu :KK43:
Şuan düşünmediğim için tedirginim sadece...
Suanda ezcaneden alacağın testlerde de cıkmayabilir sonuc. Kan testı yaptır yada bıarz daha bekle. 10-15 gun gecıken var stresten, havadan. Ama olursa da uzulme. Bereketiyle, uguruyla gelir inşallah. Ne diyeyim.

Bu ay benim de 4 gün gecikti, benim de eşim korunuyor aynı korkuyu ben de yaşadım. Az bir ihtimal de olsa, insanı endişelendirmeye yetiyor. ( kızım 2 yaşında, bu yüzden düşünmüyoruz şu an)

Ama stres ve mevsimsel sıcaklıklar çok etkiliyor, bence büyük ihtimalle hamilelik yoktur canım.

Küçücük bir ihtimalle varsa ; bebiş sahibi olmak güzeldir yani :)
Evet belkide bunlar beni etkiledi
Zaten havalar çok sıcak bide stres üstüne
2 gündür rahattım aklıma gelmiyordu ama bugün tedirgin oldum biraz

Şunu da unutmamak gerekli ki ilk gecesinde hamile kalan bayanlar çokta az değil
Evet düşük bir ihtimal ama bu duruma alışkın olmadığım için bugün bir korku sardı beni
İmkanım var çalışıyorum evet belki bu kadar korkmamam gerek ama
Ben hep böyle bir insanim biraz korkağım aslinda

Ben senin korkak olduğunu düşünmüyorum, sadece ince düşünüyorsun..
Korkman da çok normal.. daha önce tatmadığın bir duygu. Sorumluluklar, ne yapacağını bilememek.. İnan seni çok iyi anlıyorum..İlk geceden de hamile kalanların büyük bir bölümü, acemilikten ve bilinçsizlikten hamile kalıyorlar.

Bir an önce test yap da, sonucu hep birlikte öğrenelim.. Ama dediğim gibi ben senin hamile olacağını düşünmüyorum..

Sıcak hava etkiliyor ayrıca stres de ... Merak etme gecikme olabilir , test de sanırım hemen yapılmıyor onu bir araştır kan testi hemen çıkmıyormus diye biliyorum ama test çubuğunun da bir süresi var yanlış bilmiyorsam eğer ha bir de adet söktüren bir çay var ondan da içebilirsin civan percemi yada akbasli olarak bilinir bir dene derim :)

Hamile kalmadan önceki bir kaç ay adetim üç gün Bazen beş gün geciktigi olmuştu. Gecikme olması normal diye düşünüyorum. Ama prezervatif le hamile kalan üç tane tanıdığım var. Hem de yeni yani olabiliyor yani

Hamile kalmadan önceki bir kaç ay adetim üç gün Bazen beş gün geciktigi olmuştu. Gecikme olması normal diye düşünüyorum. Ama prezervatif le hamile kalan üç tane tanıdığım var. Hem de yeni yani olabiliyor yani
Dogru kullanır boyuna gore alir çıkartırken de doğru cikarma yaparsa hamile kalacağını düşünemiyorum . Ayrıca en baştan da takmasi şart. O iste başka bişey var arkadaşım

Ben senin korkak olduğunu düşünmüyorum, sadece ince düşünüyorsun..
Korkman da çok normal.. daha önce tatmadığın bir duygu. Sorumluluklar, ne yapacağını bilememek.. İnan seni çok iyi anlıyorum..İlk geceden de hamile kalanların büyük bir bölümü, acemilikten ve bilinçsizlikten hamile kalıyorlar.

Bir an önce test yap da, sonucu hep birlikte öğrenelim.. Ama dediğim gibi ben senin hamile olacağını düşünmüyorum..
Bakalım sonuç ne çıkacak bende
Acayip meraktayım
Bencede hamile değilim yani
Öyle hissediyorum

Sıcak hava etkiliyor ayrıca stres de ... Merak etme gecikme olabilir , test de sanırım hemen yapılmıyor onu bir araştır kan testi hemen çıkmıyormus diye biliyorum ama test çubuğunun da bir süresi var yanlış bilmiyorsam eğer ha bir de adet söktüren bir çay var ondan da içebilirsin civan percemi yada akbasli olarak bilinir bir dene derim :)
Testi bir araştırayım
Bende öyle düşünüyorum ama aklımın
Bir köşesini tedirgin etmiyorda değil hani

Back
X