- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi Pink_Women
idrar testi neden yapmıyorsun ilk etapta?Testi bir araştırayım
Bende öyle düşünüyorum ama aklımın
Bir köşesini tedirgin etmiyorda değil hani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idrar testi neden yapmıyorsun ilk etapta?Testi bir araştırayım
İşteyim ve şuan gidemiyorum hastaneye bu yüzdenidrar testi neden yapmıyorsun ilk etapta?
Kusura bakmayın yaa anlardın yazmışsınız
Ben anlardım diye okudum onu![]()
Valla yine ihtimal var öyle demeyin. İlkimde geri çejilmeydi oldu:) ikinci gebeliğimde prezervatife kurban gittik. Bunu istiyerk yaptk ama![]()
Test yapacağım bakalım ne çıkacak sonucuBen gebelik olduğunu düşünmüyorum düşük bir ihtimal.
Stres yapma daha da gecikmesin.
Varsa zaten çıkar ben hamile olduğumu adetim 2 gün geçince öğrendim idrar testinde.
Dediğim gibi düşük ihtimal
Demekki doğru kullanmamislar . Üç farklı kişiden duydum çünküDogru kullanır boyuna gore alir çıkartırken de doğru cikarma yaparsa hamile kalacağını düşünemiyorum . Ayrıca en baştan da takmasi şart. O iste başka bişey var arkadaşım
Doğrudur canım bilemem ama cidden zor ihtimal yani. Açık açık yazamiyorm ama kullanım ve çıkarmada çok dikkat edilmeli.Demekki doğru kullanmamislar . Üç farklı kişiden duydum çünkü
Umarım düşünmüyorum şimdilik çünküsanmıyorum bence değilsinizdir.
stresten gecikmiş olabilir. yinede test yapın içiniz rahatlasın.
Bize de haber etUmarım düşünmüyorum şimdilik çünkü
Test yapacağım akşam
En azından kafam meşgul olmaz sürekli
Bende iki gündür ha oldum ha olacağım diye geziniyorum ama yok birşey artık bugün test yapacağım bakalım
Ne var ne yok
PekiBize de haber et![]()
testi yaptırıp negatifi görünce regl oldum stresten gecikmişim demek ki
şu anda da hormonlu spiral topiklerini okuyorum sanırım hem spiral hem prezervatifle devam edeceğim artık...
Mesai bitimi hemen test alıp yapacağımHayatım stresten olmuştur bence dert etme eğer çok kafana takıyorsan kesinlike doktora git. Buradan sana ne desek yardımcı olamayız :)
Testi bir araştırayım
Bence stresten. Benim de bu ay 2 gün gecikti, sıcaklara bağladım sebebini. Şimdi stres yapıyorsunuz ya daha da gecikirMesai bitimi hemen test alıp yapacağım
Aslında beni korkutan şey bide şu biz yaklaşık 2 yıllık evliyiz fakat hiç bu kadar hareketli olmamıştı cinsel hayatımız ama bir aydır felan maşallah diyeyim hani hiç alışkın olmadığım için bu duruma ya olduysa diyorum
O kadar tedirgin olma olacağı varsa da olur yani bende senin gibi dusunenlerdenim ama olursa da olur napalim :) herşey planladığın gibi gitmiyor hayatta Allah çizmiştir bir yol ama bugün yarın gelir sen kafana takip da stres yapma rahat ol ki gelsin :)
Bence stresten. Benim de bu ay 2 gün gecikti, sıcaklara bağladım sebebini. Şimdi stres yapıyorsunuz ya daha da gecikir