• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Hamileysem hayatın sonu gibi geliyor

Ayy test yapamadan banlanacak yaa üff😒😒
Kolay kalmam diyorsunuz? Ee ilki kaç ayda olmuştu? genelde bu doğurganlık işleri nasıl başlarsa öyle gider diye biliyorum.yani ilk aylardan tutanın hep ilk aylardan tutuyor, çok uzun süreler olmayanın yine çok uzun süreler olmuyor diye bilgi edindim ben okuduklarımdan, duyduklarımdan. Ki kendimden de biliyorum.2 seneye yakın anca oluyor.o yüzden bu tarz bir şey aklımda bile kalmazdı yani.
Herkes niye bu kadar olayi kişisel mesele haline getirdi yahu? Ertesi gün hapı denen sey mucize degil ki içince hop her sey çözülsün. Yumurtlamayi ertelemek suretiyle hamileliğe engel olan bir mekanizma oldugu için yumurtlama oluştu ise etkisi olmuyor. E zaten sıkıntılı dönem bu yumurtlama dönemi oldugu için biraz şansa kalmış gibi bir şey. Hatta belli kilo üstünde etkisi de azalıyormuş. Prezervatif de 10 sene 20 sene yırtılmaz hop birden başa gelir yani her gün olan bir şey değil. Burada prezervatif içinden taşıp hamile kalan gördü bu gözler yani 😂
Test yapınca haber verin herkes merak etti. Hayırlısı olsun
Hamileyim kızlar

Hiç korkmayın. Vardır bir hayır. Ben hamile olduğunuzu düşünmüyorum. Zatenengesiz oluyormuş regl tarihleriniz. Ama velevki hamilesiniz büyümüş zaten çocuk. Doğana kadar neredeyse 2 yaş olur. Bir de 2. Çocuk da daha rahat oluyor. İlk çocukta şok oluyor insan bu kadar zor olduğunu bilemiyor. Ama 2 de temkinli oluyor. Nerden biliyorum kendimden 🤪
Benim ilk doğumum da çok travmatikti. Ona rağmen spiral taktırdım çok kolaydı. Eğer hamile değilseniz hemen taktırın kontrollerine de gidin.
Hamileyim

Maalesef böyle insanlar toplumda çok Instagramda da yorumlarda görüyorum yani yetişkin insanlar bunlarla zor baş ediyorken çocuklar okullarda neler yaşıyor kimbilir dediğim gibi mümkünse doğurmamaları bizim özenle yetiştirdiğimiz çocuklarımızı bu kalitesizlik bozmamalı
Kendini yetistirememis insanlar ve çocuklarıyla uğraşıyoruz maalesef

Y
Hayırlısı olsun. Aldırmayı düşünmediğine göre dünyaya getireceksin değil mi? Hiç çocuğum yok, nasıl olur bilmiyorum ama korkma hiç üstesinden gelirsin 😌
Yok inancim geregi aldiramam da kıyamam da zaten doguma turkiyeye gideceğim orada ki evim anneme yakin rabbim gönderiyor sa vardır bildiği

konunun 2 sayfasını okudum gerisinde ne oldu bilmiyorum ama evet bazı üyeler biraz kaba yorumlar yapmış gibi duruyor. ben de ilk okuyunca katıldım kibar yorum yapın diyenlere.
ama şunu farkettim sonra kadının diğer konularına bakılmış ve daha iki ay önce 2. çocuk konusu açmış, mesela ben bunu öğrendikten sonra neden burada tepkili yorum yazanları anladım aslında.
çünkü burada yalandan sırf vakit doldurmak için konu açanlar da oluyordur muhtemelen, ve yorum yapanlar zamanla iyi niyetli yorumlarının suistimal edildiğini gördükten sonra bu tutuma girmiş olabilirler ki bu çok normal.
yani hakaret olmadıktan sonra açıkça düşüncesini ifade ederek yorum yapanlara da birşey söylemek doğru değil, diğer türlü etrafından dürüstçe alamadığın yorumu buradan almayı beklemen anlamsız olur.
sonuçta neden etrafımıza anlatamadıklarımızı buraya yazıyoruz, birincisi anonim olduğu için, ama ikincisi ve bu da çok önemli etrafımızdakilerin yüzümüze söyleyemeyeceği şeyleri dürüstçe bizi tanımayan insanlardan duymak için bence.
yani kimin nasıl yorum yaptığına takılmak anlamsız.
Kimin nasil yorum yaptığına takilmak anlamsiz mi kadin saldirdi resmen bana pardon??? Şu tarz insanlari destekleyip cesaretlendirmeyin lütfen sonra bunlarin coluklari çocukları sokakta masumların sebepleri oluyor

Nasıl üreme sistemleriniz var o kadar kıskanıyorum ki.2 senedir korunmuyorum 2 günde bir ilişkiye giriyorum tık yok.şöyle ağız tadıyla bir hamile kalma stresi bile yaşayamıyorum.şöyle bir korunma derdim bile olmadı normal kadınlar gibi.birlikte oluğum erkekler bile ümidi kesti artik.midem bulanıyor, tansiyonun düşünüyor diyorum hamile misin diyen bile yok.çocuk istemiyorsan böyle dert mi olur demeyin insan kendini kadın gibi hissetmiyor artık.🥺🥺

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun konu sahibi olan olmuş bu saatten sonra kendinizi zorluklara hazırlayın illaki zorluk olur . Eşiniz ne tepki verdi
Esim zaten çocukları cok sever ev islerinde ve yemekte cocukta yardim eder ilk bebegimiz de de cok destek oldu sevindi saglikli hayırlı evlat olsun kizimiz küçük ama idare edecegiz o da evladimiz dedi

Back
X