konunun 2 sayfasını okudum gerisinde ne oldu bilmiyorum ama evet bazı üyeler biraz kaba yorumlar yapmış gibi duruyor. ben de ilk okuyunca katıldım kibar yorum yapın diyenlere.
ama şunu farkettim sonra kadının diğer konularına bakılmış ve daha iki ay önce 2. çocuk konusu açmış, mesela ben bunu öğrendikten sonra neden burada tepkili yorum yazanları anladım aslında.
çünkü burada yalandan sırf vakit doldurmak için konu açanlar da oluyordur muhtemelen, ve yorum yapanlar zamanla iyi niyetli yorumlarının suistimal edildiğini gördükten sonra bu tutuma girmiş olabilirler ki bu çok normal.
yani hakaret olmadıktan sonra açıkça düşüncesini ifade ederek yorum yapanlara da birşey söylemek doğru değil, diğer türlü etrafından dürüstçe alamadığın yorumu buradan almayı beklemen anlamsız olur.
sonuçta neden etrafımıza anlatamadıklarımızı buraya yazıyoruz, birincisi anonim olduğu için, ama ikincisi ve bu da çok önemli etrafımızdakilerin yüzümüze söyleyemeyeceği şeyleri dürüstçe bizi tanımayan insanlardan duymak için bence.
yani kimin nasıl yorum yaptığına takılmak anlamsız.