aynen canım benmkide 3ünde başlamıştı ne yapalım böyle olması gerekiyormuş her işte bir hayır var bu kadar üzme kendini tatlım. bak ben yarım saat ayıldım bayıldım geçti guclubacismile. gel beraber başlayalım şu küre pazartesi belki işe yarar.
valla var bi enteresanlık baksana taamam canım başlayalım illaki 1. günü başlamak gerekmiyor dimi
adet bitsin hemen radyomara gidicem hsg yi çektirip dr a gidicem bakalım ne olacak
hadi bakalım hayırlısı ya benim geçen gece kanlı akıntı şeklinde geldi hayı tohumu içtiğim için bu tür şeyler yapıormuş ama dün normal bugün tam anlamıyla adet oldum ben soğanı bgn yapmadım illaki 1. gün mü başlamak gerekyordu bi de beyaz soğan derken hani dış kabuğuda beyaz soğanlar varya onlardan değil yemeklik beyaz soğan dimi valla ne içeceğimi şaşırdım artık bal tarçın ç.otu- beyaz soğan kürü- tayıt tohumu hepsi birarada olunca inş. kötü bişi olmaz
hmm tamam başlayalım o zamn yok çektirmedim zormuş anlatılanlara göre anestezisiz çektiricem adamla telde görüştm kendilerine çok güveniyorlar anesteziye ihtiyac duymadan yapılmasını tavsiye ederim dedi hayırlısı
selam kızzzzllaaaaarrrrr..........
canım azaltmaya çalış bence ciğerlerim az içmeme rağmen çok kötü öksürük kesilmiyor bir türlüselam kızlarrr bu akşam geciktim takı işine merak salınca zamanın farkına varamadımkonuları okudum benimde 10 kg fazlam var şuan diytteyim ve yürüyüş yapıyorum 2 kilo verebildim şu yaşıma kadar olmadığım kiloya ulaştım terazinin yavaş yavaş eksildiğini görünce moralim yerine gelmeye başladım:lepi: bu arada şu sigara illetini sanırım benim kadar tüketmiyorsunuz günde 1 paket içiyorum malesef kötükedihüso
tatlım progestan ilacını bir arkadaşımdan duymuştum birkaç kez aşılama yaptırmış olmasına rağmen tanıdıklarının bebeği olmamış progestan vermiş başka bir doktor ama ovul gununde içirtmiş birkaç gün hamile kalmışlar doktora gidince onu sorucam kullanma talimatını yanlış verdiyse düşüğe bile sebep oluyormuş o ilaçyaf kızlar bu aydan çok ümitliydim çünki yaklaşık 5 aydır gittiğim doktorumun son fikri erken kayıptı, son gidişimde aşılamaydı niyetim fakat yumurta takibinde adetin 7. günü 16mm idi yumurtam solda 2 gün soraya gün verdi gittim kaybo lmuş çatlamış yani. 2 seferdir böyle oluyor.yinede erken kaybı önlemek için belki hamilesindir diye bu kez folic plus ve progestan vermişti daha progestan bitmeden adete 11 gün kala kanamam başlamış biraz önce çok üzüldüm görünce başım döndü yığıldım kaldım kendime gelemedim bi süre. acep progestanı son 2 gün düzenli saatinde alamadım öğünün 1 ini atladım ondanmı içim içimi yiyor.
gemiş olsun canım o kadar doktor eskittim kimsede bana sigara kullanıyorsan hiç konuşmayayım demedi sadece günde kaçtane içtiğimi soruyorlardı gerçektende sinir bozucu baştan oyunu kaybetmişsin gibi bir ifade takınmış. millet uyuşturucunun siğaranın alkolün anasını ağlatıyo takır takır gebe kalıp topaç gibi doğuruyor. bence herşey kısmet iyiki değiştirmişsin o doktoru.
nihayet diğer topiği bırakıp gelebildin iyi akşamlar canım hoş geldin.
valla var bi enteresanlık baksana taamam canım başlayalım illaki 1. günü başlamak gerekmiyor dimi
adet bitsin hemen radyomara gidicem hsg yi çektirip dr a gidicem bakalım ne olacak
iğğğğ evet berbat bi tad yahu bal tarçın çotu karışımı sonra yaparım
hoşbulduk canım dun geldin selam verdim o kadar çörek otu aldınmı yazdım ama bişi yazmadan çıktın görmedinmi??
yok be tatlım tarçın güzelleştiriyor tadını asıl kötü yapan polen( onuda koyuyorsunuz içine...
dur bulayım da yazayım sana çörek otunu neden toz yaptın acı yapmazmı tane koysaydın ya...çiğnerdin..
anestezisiz çok zor oluyor 2 iğne birden aldım o bile yetmedi bana ciyyak ciyyak bağırdığımı biliyorum çekim sırasında. ama bakarsan başkaları hiçte acı olmadığını söylüyor kişiden kişiyemi değişiyor ne bu acı hissi.
tadına baktım acı değildi. biraz bakındımda çekilmiş çörek otu yazıyordu bazı yerlerde o yüzden değirmenim yok ezdim bende. arama boş ver.
3350.sayfada sana yazdıgım iki yazı var canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?