Ya hic bebegim olmazsa!

valla var bi enteresanlık baksana taamam canım başlayalım illaki 1. günü başlamak gerekmiyor dimi
adet bitsin hemen radyomara gidicem hsg yi çektirip dr a gidicem bakalım ne olacak

valla var bi enteresanlık baksana taamam canım başlayalım illaki 1. günü başlamak gerekmiyor dimi
adet bitsin hemen radyomara gidicem hsg yi çektirip dr a gidicem bakalım ne olacak

zaten 2. gün başlanıp 10 gün devam ediliyormuş. umarım sonuçların güzel çıkar bende merak ettim şimdi. daha önce hiç hsg çektirmişmiydin?

hmm tamam başlayalım o zamn yok çektirmedim zormuş anlatılanlara göre anestezisiz çektiricem adamla telde görüştm kendilerine çok güveniyorlar anesteziye ihtiyac duymadan yapılmasını tavsiye ederim dedi hayırlısı

evet canım yemeklik hani kabuk kısmı kahverengi olan soğanı kullanmak lazım. hepsini bir arada tabiki yapma ne olur ne olmaz. ben geçen sene hayıt tohumu suynu 15 gün yapmıştım 1 ay sora aşılama oldum tuttu bilmem ondanmı fakat hiç böyle kanama gibi sorunlarım olmadı hatta kilo verdirdi tadı iğrenç içtikten sora iştahımı kapatıyordu.

anestezisiz çok zor oluyor 2 iğne birden aldım o bile yetmedi bana ciyyak ciyyak bağırdığımı biliyorum çekim sırasında. ama bakarsan başkaları hiçte acı olmadığını söylüyor kişiden kişiyemi değişiyor ne bu acı hissi.

canım azaltmaya çalış bence ciğerlerim az içmeme rağmen çok kötü öksürük kesilmiyor bir türlü(
tatlım progestan ilacını bir arkadaşımdan duymuştum birkaç kez aşılama yaptırmış olmasına rağmen tanıdıklarının bebeği olmamış progestan vermiş başka bir doktor ama ovul gununde içirtmiş birkaç gün hamile kalmışlar doktora gidince onu sorucam kullanma talimatını yanlış verdiyse düşüğe bile sebep oluyormuş o ilaç(

bencede canım ne sigara alkol kullananların bebeği oluyor zaten boşu boşuna ocaktan beri bekliyorum keşke daha önce başka doktora gitseymişim...

adetinin 2.günü başlayıp 10 gun kullanman daha iyi ama ovul geç oluyorsa sende geç başlayabilirsin yumoş zamanına kadar yemen gerekiyor canım:)))

hoşbulduk canım dun geldin selam verdim o kadar çörek otu aldınmı yazdım ama bişi yazmadan çıktın görmedinmi??

aaaaa hayır gerçekten hiç görmedim hani kaçıncı sayfada. bende kimseyi göremeyince çıkmıştım. aldım aldım çörek otunu bir güzel ezdim iki tatlı kaşığı karışımı yapıp kaldırdım rafa yarında başlıycam kısmetse. nasılsın?

dur bulayım da yazayım sana çörek otunu neden toz yaptın acı yapmazmı tane koysaydın ya...çiğnerdin..

dur bulayım da yazayım sana çörek otunu neden toz yaptın acı yapmazmı tane koysaydın ya...çiğnerdin..

tadına baktım acı değildi. biraz bakındımda çekilmiş çörek otu yazıyordu bazı yerlerde o yüzden değirmenim yok ezdim bende. arama boş ver.

allahım sen yardım et eyvahedigeldismile

tadına baktım acı değildi. biraz bakındımda çekilmiş çörek otu yazıyordu bazı yerlerde o yüzden değirmenim yok ezdim bende. arama boş ver.

hmm sen bilirsin canım sonuçta tanede tozda aynı etkiyi yapıyordur ne farkeder sen nezaman başlıcaksın küre??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…