doğru canım bebiş olsa hiç monotonluk olmaz:)) onunla ilgilenmektenbunu ben kendim bile yapamiyorum, malesef, karsimdakindende bekleyemem, ara sira böyle ayriliklar iyi geliyor. zaten evliliklerde bu tarz monotonluk cok normal, aksi halde insan ilk zamanlardaki heyecana dayanamaz)
esim gelsin, bizde hemen sperm testi yaptiracagiz. sonrasi Allah kerim
valla 70 kilo oldum hamiş kalırsam 100 olurum herhalde:))evet hem saglik hem güzellik icin gerekli, cünkü fazla kilolarla gebelige girersen, daha fazla kiloyla cikiyorsun, ve bunlari vermek gercekten cok zor
inşallah bu sefer ümitliyim güzel şeyler yazmışlar...günde 4 sigara cok iyi canim, masallah ,bende 4 e düsürebilirim insallah,
Rabbim hayirlisini versin canim sali günü icin, insallah duygulu ilgili doktorun olur canim
uyyyy benim cok uykum geldi..
doğru canım bebiş olsa hiç monotonluk olmaz:)) onunla ilgilenmekten
inşallah sonuçları iyi çıkar canım şimdiki aklım olsa hiçbeklemz şbat ayından sperm testi yaptırırdım ama doktora uyduk zmaan geçirdik işte...
bende seni öptüm canim, sohbet icin tesekkür ederim, insallah görüsmek üzere... sende yat uyu canim.. iyi geceler..
kızlar bakıyorumda hepimiz sigaradan ve şu 10 kg dan şikayetçiyiz bende şu sıralar günde en fazla 7/8 tüketiyorum iyi bir şey olsa yanına yaklaşmam heralde. 66 kg yım ama sanki bütün kilolar göbeğimde toplanmış geçen teyzenin biri hayırlı olsun sonunda becerdin galiba dedi neyi dedim 3 aylık var heralde saklama kızım sevindim dedi gülermisin ağlarmısın. bu arada en erkenci benim kimse açık değil hadi işi gücü bitirinde gelin.
hayır canım biz ocak ayında bıraktık korunmayı şubatta doktora gittim tahlıllerım temız çıktı doktor 6ay deneyın olmassa sperm testi yaptırın gelin dedi henuz gitmedik doktorumu değiştirdim salı yenı doktora gidicem eski doktorumu begenmedım gittiğim gibi sigara kullanıyorsanız hiç konuşmayım ben kilo vermen lazım yoksa çok zor dedi moralım bozuldu 10 kilo fazlam var( ama obez gıbı gözükmüyorum sonuçta...
iyi akşamlarrr bende adet gördüm mafoldumben
bu ay çok erken geldi 21 gün arayla adet gördüm offfff ne halt edecem ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?