Ya hic bebegim olmazsa!

evet hem saglik hem güzellik icin gerekli, cünkü fazla kilolarla gebelige girersen, daha fazla kiloyla cikiyorsun, ve bunlari vermek gercekten cok zor

günde 4 sigara cok iyi canim, masallah ,bende 4 e düsürebilirim insallah,
Rabbim hayirlisini versin canim sali günü icin, insallah duygulu ilgili doktorun olur canim

bunu ben kendim bile yapamiyorum, malesef, karsimdakindende bekleyemem, ara sira böyle ayriliklar iyi geliyor. zaten evliliklerde bu tarz monotonluk cok normal, aksi halde insan ilk zamanlardaki heyecana dayanamaz )
doğru canım bebiş olsa hiç monotonluk olmaz:)) onunla ilgilenmekten
esim gelsin, bizde hemen sperm testi yaptiracagiz. sonrasi Allah kerim

inşallah sonuçları iyi çıkar canım şimdiki aklım olsa hiçbeklemz şbat ayından sperm testi yaptırırdım ama doktora uyduk zmaan geçirdik işte...

evet hem saglik hem güzellik icin gerekli, cünkü fazla kilolarla gebelige girersen, daha fazla kiloyla cikiyorsun, ve bunlari vermek gercekten cok zor
valla 70 kilo oldum hamiş kalırsam 100 olurum herhalde:))
günde 4 sigara cok iyi canim, masallah ,bende 4 e düsürebilirim insallah,
Rabbim hayirlisini versin canim sali günü icin, insallah duygulu ilgili doktorun olur canim
inşallah bu sefer ümitliyim güzel şeyler yazmışlar...
uyyyy benim cok uykum geldi..

sen yat canım iyi geceler sana öpüyorum çokk...benım için durdun bu kadar saol..olumunekankayizsmile

böyle deme yasin cok genc, hem üstelik bunda senin göremedigin bir hayir vardir canim,

bebisler evin senligi bereketi, cennnet kokusu canim, Rabbim cümlemize hayirli saglikli evlatlar versin, bizleride hayirli anne eylesin

bende ilk hamileligimde 29 kilo almistim, suan 67 kiloyum, ve 10 kilo fazlaligim var ) yaneeee, ama ortalama 14/15 kilo aliniyoo

bende inaniyorum canim, güzel seyler güzel seyleri ceker , ümitli olmak cok güzel, morel cok önemli

bende seni öptüm canim, sohbet icin tesekkür ederim, insallah görüsmek üzere... sende yat uyu canim.. iyi geceler..

kızlar bakıyorumda hepimiz sigaradan ve şu 10 kg dan şikayetçiyiz bende şu sıralar günde en fazla 7/8 tüketiyorum iyi bir şey olsa yanına yaklaşmam heralde. 66 kg yım ama sanki bütün kilolar göbeğimde toplanmış geçen teyzenin biri hayırlı olsun sonunda becerdin galiba dedi neyi dedim 3 aylık var heralde saklama kızım sevindim dedi gülermisin ağlarmısın. bu arada en erkenci benim kimse açık değil hadi işi gücü bitirinde gelin.

valla haklısın canım benımde komple göbüşte kilolar azda gıdık var:)))delikafadulden

selam kızlarrr bu akşam geciktim takı işine merak salınca zamanın farkına varamadım konuları okudum benimde 10 kg fazlam var şuan diytteyim ve yürüyüş yapıyorum 2 kilo verebildim şu yaşıma kadar olmadığım kiloya ulaştım terazinin yavaş yavaş eksildiğini görünce moralim yerine gelmeye başladım:lepi: bu arada şu sigara illetini sanırım benim kadar tüketmiyorsunuz günde 1 paket içiyorum malesef kötükedihüso

kzlar beyaz show da bi doktor var sabah iki bardak su için içine bal atın metabolizmanız hızlanacak dior

yaf kızlar bu aydan çok ümitliydim çünki yaklaşık 5 aydır gittiğim doktorumun son fikri erken kayıptı, son gidişimde aşılamaydı niyetim fakat yumurta takibinde adetin 7. günü 16mm idi yumurtam solda 2 gün soraya gün verdi gittim kaybo lmuş çatlamış yani. 2 seferdir böyle oluyor.yinede erken kaybı önlemek için belki hamilesindir diye bu kez folic plus ve progestan vermişti daha progestan bitmeden adete 11 gün kala kanamam başlamış biraz önce çok üzüldüm görünce başım döndü yığıldım kaldım kendime gelemedim bi süre. acep progestanı son 2 gün düzenli saatinde alamadım öğünün 1 ini atladım ondanmı içim içimi yiyor.

gemiş olsun canım o kadar doktor eskittim kimsede bana sigara kullanıyorsan hiç konuşmayayım demedi sadece günde kaçtane içtiğimi soruyorlardı gerçektende sinir bozucu baştan oyunu kaybetmişsin gibi bir ifade takınmış. millet uyuşturucunun siğaranın alkolün anasını ağlatıyo takır takır gebe kalıp topaç gibi doğuruyor. bence herşey kısmet iyiki değiştirmişsin o doktoru.

hadi bakalım hayırlısı ya benim geçen gece kanlı akıntı şeklinde geldi hayı tohumu içtiğim için bu tür şeyler yapıormuş ama dün normal bugün tam anlamıyla adet oldum ben soğanı bgn yapmadım illaki 1. gün mü başlamak gerekyordu bi de beyaz soğan derken hani dış kabuğuda beyaz soğanlar varya onlardan değil yemeklik beyaz soğan dimi valla ne içeceğimi şaşırdım artık bal tarçın ç.otu- beyaz soğan kürü- tayıt tohumu hepsi birarada olunca inş. kötü bişi olmaz

bu ay çok erken geldi 21 gün arayla adet gördüm offfff ne halt edecem ben yaaaa

aynen canım benmkide 3ünde başlamıştı ne yapalım böyle olması gerekiyormuş her işte bir hayır var bu kadar üzme kendini tatlım. bak ben yarım saat ayıldım bayıldım geçti guclubacismile. gel beraber başlayalım şu küre pazartesi belki işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…