allahım sen yardım et eyvahedigeldismile
allahım sen yardım et eyvahedigeldismile
evet datlım gördüm pek kimseyi tanımadığım için yazamadım ama yazdıkları görseydim dalardım.
hmm sen bilirsin canım sonuçta tanede tozda aynı etkiyi yapıyordur ne farkeder sen nezaman başlıcaksın küre??
hsg den sonra birde ofis istiyorlar esra sen yaptırdınmı hiç?
hsg den sonra birde ofis istiyorlar esra sen yaptırdınmı hiç?
ben hsg de çektirmedimki daha doktor tahlil istemişti sonra temız dedi bişi yokmuş kocişten spre testi istedi onu yaptırmadık daha,yaptırcaz...
daha önce yazmış olmalısın bunu kusura bakma bende balık hafızası var. ama tedaviye başlamadan tahlilden ziyade hsg ve ofisi yaptırmak lazım. kaç yıllık evlisin?
ofis ? o ne kızz:bbo:
daha önce yazmış olmalısın bunu kusura bakma bende balık hafızası var. ama tedaviye başlamadan tahlilden ziyade hsg ve ofisi yaptırmak lazım. kaç yıllık evlisin?
ben ofis olarak biliyorum ismini öyle söylemişlerdi hastahanede. kamerayla tüplere bakıyorlar bir su eşliğinde açıkmı kapalım bir sorun varmı diye.basit bir şey acısız.
ben ofis olarak biliyorum ismini öyle söylemişlerdi hastahanede. kamerayla tüplere bakıyorlar bir su eşliğinde açıkmı kapalım bir sorun varmı diye.basit bir şey acısız.
2 sene 4ay oldu canım..ama biz bu sene korunmayı bıraktık ocak ayından beri çocuk düşünüyoruz...
eşindede sorun çıkmaz sendede inşallah canım. basit bir sorun varsa tahlillerden sonra verilen ilaçlarla çabucak gebe kalınabiliyor. ama kalamazsan muhakkak vakit kaybetmeden hsg ve ofisi iste çünki tahliller normal olupta rahimde ve ya tüplerde sorun olabiliyor vakit kaybetmiş olmazsınız.
iyi de hsg de tüplerin açık olup olmadığı belli olmuyor mu zaten niye bi de bunu yaptırıyorlar ki
2 sene 4ay oldu canım..ama biz bu sene korunmayı bıraktık ocak ayından beri çocuk düşünüyoruz...
amin canım evet bakalım salı günü gidicem yenı doktorumada bir görüneyim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?