Ya hic bebegim olmazsa!

allahım sen yardım et eyvahedigeldismile

anunaki doğru söylüyor kişiden kişiye değişiyordur kimisi çok sert canlı oluyor,ben endoskopi olmuştum birkeresinde hiç sesim çıkmadı kımıldamadım bile benden sonra giren kız yırttı ortalığı ama ne inlemek sanırsın içerde işkence var iyiki dedim onun arkasından girmemişim yoksa hayatta yaptırmazdım :)))

neyse öyle yada böyle bu film çekilmez orunda olabilecek bebişim için herşeye katlanırımguclubacismile

hmm sen bilirsin canım sonuçta tanede tozda aynı etkiyi yapıyordur ne farkeder sen nezaman başlıcaksın küre??

yeni geldi daha halam. pazartesi 2. günü oluyor o zaman sabahtan aç karnına başlarım. bakalım bu sefer yumurtlamam düzgün olursa yeniden aşılama istiyorum pazartesi doktorada gidicem belki bukarışım hayırlara vesile olur. :Saruboceq:

hsg den sonra birde ofis istiyorlar esra sen yaptırdınmı hiç?

ben hsg de çektirmedimki daha doktor tahlil istemişti sonra temız dedi bişi yokmuş kocişten spre testi istedi onu yaptırmadık daha,yaptırcaz...

daha önce yazmış olmalısın bunu kusura bakma bende balık hafızası var. ama tedaviye başlamadan tahlilden ziyade hsg ve ofisi yaptırmak lazım. kaç yıllık evlisin?

daha önce yazmış olmalısın bunu kusura bakma bende balık hafızası var. ama tedaviye başlamadan tahlilden ziyade hsg ve ofisi yaptırmak lazım. kaç yıllık evlisin?

2 sene 4ay oldu canım..ama biz bu sene korunmayı bıraktık ocak ayından beri çocuk düşünüyoruz...

ben ofis olarak biliyorum ismini öyle söylemişlerdi hastahanede. kamerayla tüplere bakıyorlar bir su eşliğinde açıkmı kapalım bir sorun varmı diye.basit bir şey acısız.

hatta tüplere baktırmadan klomen kullanmayın diyorlar...

2 sene 4ay oldu canım..ama biz bu sene korunmayı bıraktık ocak ayından beri çocuk düşünüyoruz...

eşindede sorun çıkmaz sendede inşallah canım. basit bir sorun varsa tahlillerden sonra verilen ilaçlarla çabucak gebe kalınabiliyor. ama kalamazsan muhakkak vakit kaybetmeden hsg ve ofisi iste çünki tahliller normal olupta rahimde ve ya tüplerde sorun olabiliyor vakit kaybetmiş olmazsınız.

amin canım evet bakalım salı günü gidicem yenı doktorumada bir görüneyim:)))

iyi de hsg de tüplerin açık olup olmadığı belli olmuyor mu zaten niye bi de bunu yaptırıyorlar ki

haklısın canım ama kesin emin olunmuyor demekki bunu istiyorlar. benim hsg biraz karışık çıkmıştı çeken doktor çift rahim, ayrıca ters falan demişti sonra ankarada ki doktorum normal bir sorun yok dedi. eğer hsg ile tam emin olsalar bunu istemezlerdi. ayrıca o doktorum çok iyiydi ona devam etmek isterdim fakat geçen sene taşındım ara çok uzaklaştı hem sadece böyle mugallakta kalan hsglerde değil herkesten istenmesi gerekiyor biliyorum.

amin canım evet bakalım salı günü gidicem yenı doktorumada bir görüneyim:)))

hadi bakalım hayırlısı inşalah anladığım kadarıyla sende benim gibi aynı dertten muzdarip olmuşsun bakalım inşallah bende yeni doktora başlıcam hsg den sonra boşuna geçen zaman kaybı oldu ama allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…