hani varya 9 hanili sayilar oyunu , bilmece gibi birsey
sanada tavsiye ederim, o sayilari hesaplarken acayip uyku basiyooo)
canim benim icin fark etmez, arkadasim seni yanliz birakirmiyim hecc? istersen yazisabiliriz yani
ben gecen aylarda cok okudum, suan hic okuyasim yok. ama bende bayilirim buna, birde hep sabahlari kitaplarla uyanirimesim hep der bunlara sarilacagina bana saril diye
yok canim merak etme, esimde yok zaten, uyanninca kalkarim ben, bazen iki olur, bazen on)
evet sigara kullaniyorum :kedi:
dimi, cok sükür kocisim iyidir yaa, özledim onuda, böyle yanliz yanliz hergün olmuyoo, insan eve gelince bir insan ariyoo, zaten bütün tembelligimde ortada suan, o yok diye evi bile toplamiyorum)
gelecegine yakin düzene sokarim nasilsa diye
herhangi bir tedavi görüyormusun canim, bebekle ilgili ?
cok dogru, adam hal hatir sormaya basladi)
özlem girince doğrudur :)) halbukı özlemekmi gerek dimi yanında oluncada hasretlik çeker gibi davranabilseler((
takma kafana canim, iyi etmissinde degistirmissin, obez degilsin 10 kiloyla, ama sigarayi 6/7/8 en fazla icmeye calis, bendede 10 kilo fazlalik var, diyet basladim ama dayanamadim
ben arastirdim, ve gercekten fazla kilolu bayanlar daha zor hamile kaliyormus, ve sigaranin etkileride asikar. bence biraz spor hareket yap, saglikli beslen, ve sigarayi azaltmaya calis. ama yinede 10 kilo cok fazla degil, yani obez olmak icin 20/30 kilo fazlalik olmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?