Ya hic bebegim olmazsa!

hani varya 9 hanili sayilar oyunu , bilmece gibi birsey
sanada tavsiye ederim, o sayilari hesaplarken acayip uyku basiyooo )

canim benim icin fark etmez, arkadasim seni yanliz birakirmiyim hecc? istersen yazisabiliriz yani

hani varya 9 hanili sayilar oyunu , bilmece gibi birsey
sanada tavsiye ederim, o sayilari hesaplarken acayip uyku basiyooo )

he heee ,oynamadım ama taşla oynayanları izlemiştim:)))olabılır aslında..müzik eşliğinde kitap okumayada bayılırım ben...

canim benim icin fark etmez, arkadasim seni yanliz birakirmiyim hecc? istersen yazisabiliriz yani

ayyy sağol valla canım ama senı uykusuz bırakmayım erken kalkıyorsan ruh gıbı olma sonra kulaklarım çınlamasın:)) ben 11den önce kalkmıyorum...

ben gecen aylarda cok okudum, suan hic okuyasim yok. ama bende bayilirim buna, birde hep sabahlari kitaplarla uyanirim esim hep der bunlara sarilacagina bana saril diye

ben gecen aylarda cok okudum, suan hic okuyasim yok. ama bende bayilirim buna, birde hep sabahlari kitaplarla uyanirim esim hep der bunlara sarilacagina bana saril diye

ayyy ne güzell maşallah maşallah kocana sarıl tabii madem bunu talep ediyor..şanslısın

yok canim merak etme, esimde yok zaten, uyanninca kalkarim ben, bazen iki olur, bazen on )

evet sigara kullaniyorum :kedi:

dimi, cok sükür kocisim iyidir yaa, özledim onuda, böyle yanliz yanliz hergün olmuyoo, insan eve gelince bir insan ariyoo, zaten bütün tembelligimde ortada suan, o yok diye evi bile toplamiyorum )

gelecegine yakin düzene sokarim nasilsa diye

bende 7/8 e düsürdüm, kendimi zorlamiyorum, böyle daha kolay, illa icmek istiyorsam yasaklamaiyorum kendime, yoksa ters tepki yapiyor

amann yalnızsan ne yapıcaksın boşver ev işi bitmiyor ki,doğru arada özlemek iyi olur ilişkiniz içinde araya hasret girmesi iyi:)))

herhangi bir tedavi görüyormusun canim, bebekle ilgili ?

hayır canım biz ocak ayında bıraktık korunmayı şubatta doktora gittim tahlıllerım temız çıktı doktor 6ay deneyın olmassa sperm testi yaptırın gelin dedi henuz gitmedik doktorumu değiştirdim salı yenı doktora gidicem eski doktorumu begenmedım gittiğim gibi sigara kullanıyorsanız hiç konuşmayım ben kilo vermen lazım yoksa çok zor dedi moralım bozuldu 10 kilo fazlam var( ama obez gıbı gözükmüyorum sonuçta...

takma kafana canim, iyi etmissinde degistirmissin, obez degilsin 10 kiloyla, ama sigarayi 6/7/8 en fazla icmeye calis, bendede 10 kilo fazlalik var, diyet basladim ama dayanamadim

ben arastirdim, ve gercekten fazla kilolu bayanlar daha zor hamile kaliyormus, ve sigaranin etkileride asikar. bence biraz spor hareket yap, saglikli beslen, ve sigarayi azaltmaya calis. ama yinede 10 kilo cok fazla degil, yani obez olmak icin 20/30 kilo fazlalik olmasi lazim

özlem girince doğrudur :)) halbukı özlemekmi gerek dimi yanında oluncada hasretlik çeker gibi davranabilseler((

bunu ben kendim bile yapamiyorum, malesef, karsimdakindende bekleyemem, ara sira böyle ayriliklar iyi geliyor. zaten evliliklerde bu tarz monotonluk cok normal, aksi halde insan ilk zamanlardaki heyecana dayanamaz )

evet bende günde 4e indirdim inş.bırakırım...kilo vermem gerek kesinlikle başarıcam inşallah bebiş istiyorsak bunuda yapmak zorundayız hem sağlık içinde gerekli sonuçta:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…