esracım sen sarmaları götüre dur bende hayıt tohumunu çayımı içeyim :sinifsinif:
sende benım gıbısın kızkende yenı evliykende doktorum hep kadın oldu erkek doktora ilk defa gidicem ama daha iyi diyorlar erkekler için:)) rahat olmaya çalış canım sonuçta şunu düşün banada görümcem dedi günde kaç kişiye bakıyorlar ilk olmayacaksın:))
sen tarçınlı küre birdahaki aymı başlıcan hayıt tohumu içtiğine göre karıştırmaman lazım([/QUOTE
eylül 2 sinde adtim bitmişti o zmndan beri hayit tohumunu içiyorum işte bgn de hastalandım yan etk mi yatı ne erken geldi diğer karışıma bi dahaki ay başlarım pazartesidn itibaren de soğan olayına başlıyorum
hasretlimle hiç karşılaşmadım o günden beri. dgyng.... kim? ever canım ya bende 28 im 30 olmadan bir bebişim olsaydı. bu arada sen habire bir şeyler istetiyorsun nefsime varya sarma dedin açlık krizine girdim önce azbiraz çikolata götürdüm şimdide önüme akşamdan taze bamyam vardı çok severim onu koydumda köreltiyorum nefiscazımı sarmamız yok ama nörelim artık 2 kaşık almadan cigara çektirdin şimdide ne maymun iştahlı kadınım benya. şimdi yine bi şey söyle acep bu sefer ne ister canım odun falan kemirmem inş.kızlar hasretlim dünde girmemiş sanırım...nasıl acaba????
hasretlimle hiç karşılaşmadım o günden beri. dgyng.... kim? ever canım ya bende 28 im 30 olmadan bir bebişim olsaydı. bu arada sen habire bir şeyler istetiyorsun nefsime varya sarma dedin açlık krizine girdim önce azbiraz çikolata götürdüm şimdide önüme akşamdan taze bamyam vardı çok severim onu koydumda köreltiyorum nefiscazımı sarmamız yok ama nörelim artık 2 kaşık almadan cigara çektirdin şimdide ne maymun iştahlı kadınım benya. şimdi yine bi şey söyle acep bu sefer ne ister canım odun falan kemirmem inş.
sen tarçınlı küre birdahaki aymı başlıcan hayıt tohumu içtiğine göre karıştırmaman lazım([/QUOTE
eylül 2 sinde adtim bitmişti o zmndan beri hayit tohumunu içiyorum işte bgn de hastalandım yan etk mi yatı ne erken geldi diğer karışıma bi dahaki ay başlarım pazartesidn itibaren de soğan olayına başlıyorum
28 yaşındayım 8 yıllık evliyim hayıt 15 gün kullanılıyor 15 gün ara veriliyor biliyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :teytey::roflol:
28 yaşındayım 8 yıllık evliyim hayıt 15 gün kullanılıyor 15 gün ara veriliyor biliyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :teytey::roflol:[/QUO
demek ki ondan oldu bu erken gelmeCADIARZU
canım benim afiyet olsun walla seni hamile kalınca düşünem,yorum adam sana azık taşımaktan eve giremez herhalde
hasretlimle hiç karşılaşmadım o günden beri. dgyng.... kim? ever canım ya bende 28 im 30 olmadan bir bebişim olsaydı. bu arada sen habire bir şeyler istetiyorsun nefsime varya sarma dedin açlık krizine girdim önce azbiraz çikolata götürdüm şimdide önüme akşamdan taze bamyam vardı çok severim onu koydumda köreltiyorum nefiscazımı sarmamız yok ama nörelim artık 2 kaşık almadan cigara çektirdin şimdide ne maymun iştahlı kadınım benya. şimdi yine bi şey söyle acep bu sefer ne ister canım odun falan kemirmem inş.
ewet herkes erkek drlar için daha ii diyorlar kadından ne hayır gördük ki bi de erkek dr deneyelim rahat olma konusunda ilk muayeneyi atlatsam bi daha o kadar utanmam sanırım evet sonuçta ilk bizde görmüyorlarda biz eşimiz haricinde öleee belden aşağı çıplak kalıyoruz problem bizde kaydirigubbakcemile3
28 yaşındayım 8 yıllık evliyim hayıt 15 gün kullanılıyor 15 gün ara veriliyor biliyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :teytey::roflol:[/QUO
demek ki ondan oldu bu erken gelmeCADIARZU
82liyim bu 82 lilerde bir musibetmi var ne bir arkadaşım var 28 li oda benm gibi. hacıya hocayamı gitsek neyapsak CADIARZU
82liyim bu 82 lilerde bir musibetmi var ne bir arkadaşım var 28 li oda benm gibi. hacıya hocayamı gitsek neyapsak CADIARZU
valla canım yaa benımde 9arkadaşımın bebişi var içlerinden sadece 1i 82li diğerleri farklı tarihlere sahip 82li olupta hamiş kalamayanlar diye topicmi açsak ne yapsak:))
bilmiyorumkismile valla olabilir :)
haklısın valla canım ben eşimin yanında hala aydınlıkta kalamam mesela öyle utanıyorum ki aşk evliliği yaptık genelde görücü usulü olanlar öyle diyorlar:))
valla canım yaa benımde 9arkadaşımın bebişi var içlerinden sadece 1i 82li diğerleri farklı tarihlere sahip 82li olupta hamiş kalamayanlar diye topicmi açsak ne yapsak:))
kıs denesekmi acaba gırgırına sırnaşık şey
ilerde vücudun değişmeye başlayınca keşke o zamanlar rahat olsaydım manken gibi kızdım diyeceksin garanti veriyorum dostumbenm geçmiş doktorlarım hep erkekti ama Allah biliyoya erkek olmasını hiç istemedim hep ilk günki gibi utandım muayene sırasında. şu anki doktorum bayan öyle rahatımki birde çok güler yüzlü sanki arkadaşımmışcasına herşeyi çekinmeden carcar soruyorum uzunuzun cevaplıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?