Ya hic bebegim olmazsa!

ewet herkes erkek drlar için daha ii diyorlar kadından ne hayır gördük ki bi de erkek dr deneyelim rahat olma konusunda ilk muayeneyi atlatsam bi daha o kadar utanmam sanırım evet sonuçta ilk bizde görmüyorlarda biz eşimiz haricinde öleee belden aşağı çıplak kalıyoruz problem bizde kaydirigubbakcemile3

kızlar hasretlim dünde girmemiş sanırım...nasıl acaba????
hasretlimle hiç karşılaşmadım o günden beri. dgyng.... kim? ever canım ya bende 28 im 30 olmadan bir bebişim olsaydı. bu arada sen habire bir şeyler istetiyorsun nefsime varya sarma dedin açlık krizine girdim önce azbiraz çikolata götürdüm şimdide önüme akşamdan taze bamyam vardı çok severim onu koydumda köreltiyorum nefiscazımı sarmamız yok ama nörelim artık 2 kaşık almadan cigara çektirdin şimdide ne maymun iştahlı kadınım benya. şimdi yine bi şey söyle acep bu sefer ne ister canım odun falan kemirmem inş.

canım benim afiyet olsun walla seni hamile kalınca düşünem,yorum adam sana azık taşımaktan eve giremez herhalde

kaydirigubbakcemile3:roflol:kızz güldürdün beni hee üzüldüm bak şimdi keşke söylemeseydim ne bileyım birsüre gelemıcem topiğe diye işte( o zaman size intten araştırmalarım sonucunda zayıflamak için yemekten önce 1tatlı kaşığı çörek otunu çiğneyerek yemenızı tavsiye edıyorum kilo verenler olmuş çok kişide:)) kilo almak isteyende yemekten sonra yicekmiş birde mutlaka çiğnenecekmiş miğde öğütmüyormuş diye okudum....

haklısın valla canım ben eşimin yanında hala aydınlıkta kalamam mesela öyle utanıyorum ki aşk evliliği yaptık genelde görücü usulü olanlar öyle diyorlar:))

haklısın valla canım ben eşimin yanında hala aydınlıkta kalamam mesela öyle utanıyorum ki aşk evliliği yaptık genelde görücü usulü olanlar öyle diyorlar:))

ilerde vücudun değişmeye başlayınca keşke o zamanlar rahat olsaydım manken gibi kızdım diyeceksin garanti veriyorum dostum benm geçmiş doktorlarım hep erkekti ama Allah biliyoya erkek olmasını hiç istemedim hep ilk günki gibi utandım muayene sırasında. şu anki doktorum bayan öyle rahatımki birde çok güler yüzlü sanki arkadaşımmışcasına herşeyi çekinmeden carcar soruyorum uzunuzun cevaplıyor

benim en yakın arkadaşım 82 li d.kontrol hapını 2 gün unuttu hatun hemen hamile kaldı hemide ikizzz şimdi 4 yaşına girdiler maşallah hatuna eşi ceket değil gömlek atsa hamiş kalıyor ya

kızlar ben hocayada gittim allah gunah yazmasın ilk ve son oldu zaten bana kızın olacak dedi ama rahimle ilgili bir problem yaşıcaksın birsüre sonra olacak dedi..kıldönmesi çıktı sonra ameliyat oldum arkasından lazer epilasyondan başka bir şekilde temızlık olmaz dedi doktor onuda yaptırdım hallettım ama hala bebiş yok:))) allah zamanını bilir...çok aratmasın rabbım kimseyede..

walla aydınlık karanlık gibi bi problemim yokda ne bileyim ya valla hsg den çok o adama nasıl muayene olucam diye düşünüyorum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…