selammm..........................
ya ben böyle bişey görmedim aslında ben henüz tedaviye başlayamadım ama 1 yıldır korunmuyorum ve adet düzensizliğim var yumurtlama dönemi olmadan bebiş olmuyor 3. aydan sonra dr a gittim lh hormonun yüksek çıktı işte smear testi falan filan sonra bi sonraki dönemde ki lh değerlerine bakıcaz dedi o ay çok steresli olduğumdan mıdır nedir öncekinden yüksek çıktı dr bana yapabileceğim bişey kalmadı tüp bebek merkezine git dedi hsg çekmeyecek misin dedim için rahat edecekse çektir dedi bana hiçbi tedavi uygulamadan bunları söyledi bildiğim kadarıyla tüm tedavileri denersin en son çaredir tüp bebek neyse o gün inanılmaz çöktüm yıkıldım resmen eşim hemen tatile götürdü yeni geldim hsg filmi için gerekli olan zamanı da kaçırdım şimdi yeni dr buldum şimdilik iyi hsg ye göre tedaviye başlıcaz ne diyim ben bu doktorlara para veriyoruz tedavi etmesinler diyeklava:
Efkarlandım bebiş koktu ortalık yine burnumun direği sızladı. sen nasılsın.nasilsiniz bakem gecenin bu saatinde?
sağol canım zaten benm Allaha havale etmekten başka yapacağım bir şey olamaz. hep sınandığımı düşünerek kendime teselli veriyorum. bu tarz daha bir sürü kasıtlı yapılmış kabalıklar çok bana karşı. üzülmüyorum artık onlara. sadece bazan nerde yanlış yaptım diyorum. ESRASALİH 19. günümdeyim tahlil yapmadım hiç bir belirti yok daha önce hamile kaldığım için sanki hep aynı belirtiler olacakmış gibi geliyor.
Efkarlandım bebiş koktu ortalık yine burnumun direği sızladı. sen nasılsın.
sagol canim, bende iyiyim, ve bende gecekusuyum, ... misafirlerim vardi, demin gittiler... bende bir dolasayim dedim kk de.. umutx in yazzisini okudum.. ... simdide burdayim iste)
demek isten ayrildin.. bende ayrilali cok oluyor, 5 ay falan, artiken bende gündüzleri tin tin gezmekten hicbirsey zaman bulamiyorum..saglik olsun..
birde esim izinde, yani damizligim yok, bu ay cooooook ama cooook bosum yani
ya ben böyle bişey görmedim aslında ben henüz tedaviye başlayamadım ama 1 yıldır korunmuyorum ve adet düzensizliğim var yumurtlama dönemi olmadan bebiş olmuyor 3. aydan sonra dr a gittim lh hormonun yüksek çıktı işte smear testi falan filan sonra bi sonraki dönemde ki lh değerlerine bakıcaz dedi o ay çok steresli olduğumdan mıdır nedir öncekinden yüksek çıktı dr bana yapabileceğim bişey kalmadı tüp bebek merkezine git dedi hsg çekmeyecek misin dedim için rahat edecekse çektir dedi bana hiçbi tedavi uygulamadan bunları söyledi bildiğim kadarıyla tüm tedavileri denersin en son çaredir tüp bebek neyse o gün inanılmaz çöktüm yıkıldım resmen eşim hemen tatile götürdü yeni geldim hsg filmi için gerekli olan zamanı da kaçırdım şimdi yeni dr buldum şimdilik iyi hsg ye göre tedaviye başlıcaz ne diyim ben bu doktorlara para veriyoruz tedavi etmesinler diyeklava:
canım geçmiş olsun. çok doktor değiştirdim çok paralarım gitti birtek ankarada utku özcan var onun tedavisiyle hamile kaldım ondada hiperstümüle oldum 9.4 ken kürtaj oldum ayrıca keselerde boştu. bence hiç ilaç tedavisiyle uğraşmasın kimse. iyi bir doktor bulsun ve aşılama için müsayitse aşılama yaptırsınlar. zaten devlet 3 aşılamaya kadar yardımcı oluyor bir külfeti olmuyor.kardeşiminde sennkine benzer sorunları vardı ayrıca pkosu, 5 ay sürekli soğan suyu içti şu an 15 haftalık hamiişş. sende bir dene istersen soğan suyunu .
eylül ayinda yumos takibi yapildi, esim bu yüzden iznini erteledi, sonra gitti, sonra benim kirmizilar geldi.. bu ay tadilat falan yok, dr tüp olacak demisti, ama hicbir tahlil falan yapilmadi, burdakiler tuhaf biraz, bende de tahlil yapilmadi diyebilirim, .. bizide yasimizdan dolayi direk tüp bebek merkezine göndereceklermis
ben daha hiçbişey bilmiyormuşum meğer şimdi anlatıyorsunuzda pek anlam veremiyorum dedim ya ilk seferinde öyle birine çattım ki neyse allah onu bildii gibi yapsın eğer memnun kalmadıysan hemen değiştir boşa giden zaman oluyoreylül ayinda yumos takibi yapildi, esim bu yüzden iznini erteledi, sonra gitti, sonra benim kirmizilar geldi.. bu ay tadilat falan yok, dr tüp olacak demisti, ama hicbir tahlil falan yapilmadi, burdakiler tuhaf biraz, bende de tahlil yapilmadi diyebilirim, .. bizide yasimizdan dolayi direk tüp bebek merkezine göndereceklermis
bencede canım bak cidden farklı bir konuya yoğunlaşmanı öneririm çok işe yarıyor ya kitaptakileri kafanda canlandırarak kitap oku yada örgü ör...:)) ne kadar çok düşünürsen okadar stres oluyor insan ve bebişte gelmiyor malesef...ben bu ay hiç düşünmeme kararı aldım ve düşünmüyorum ...
bence başka doktora da git bu ne yaa neden çokmu yaşlısın hem yaşı geç olanların olmuyormu??pko olan senmıydın canım??
bencede canım bak cidden farklı bir konuya yoğunlaşmanı öneririm çok işe yarıyor ya kitaptakileri kafanda canlandırarak kitap oku yada örgü ör...:)) ne kadar çok düşünürsen okadar stres oluyor insan ve bebişte gelmiyor malesef...ben bu ay hiç düşünmeme kararı aldım ve düşünmüyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?