Ya hic bebegim olmazsa!

haklısın canım hepsi işini hakkıyla yapmıyor iyiki bir doktora daha gitmişsin,tüp bebek bildiğim kadarıyla en son aşamadır..inşallah bu doktor iyi gelir ve en kısa zmaanda bebişini alırsın kucağına:)):Saruboceq:

bu kürü bidahaki regline bırak ozaman zaten adetın geçmiş önemli olan adet oldugunda başlayıp ovul gunune kadar yemen:)))

sagol canim, bende iyiyim, ve bende gecekusuyum, ... misafirlerim vardi, demin gittiler... bende bir dolasayim dedim kk de.. umutx in yazzisini okudum.. ... simdide burdayim iste )

demek isten ayrildin.. bende ayrilali cok oluyor, 5 ay falan, artiken bende gündüzleri tin tin gezmekten hicbirsey zaman bulamiyorum.. saglik olsun..

birde esim izinde, yani damizligim yok, bu ay cooooook ama cooook bosum yani

Efkarlandım bebiş koktu ortalık yine burnumun direği sızladı. sen nasılsın.

bencede canım bak cidden farklı bir konuya yoğunlaşmanı öneririm çok işe yarıyor ya kitaptakileri kafanda canlandırarak kitap oku yada örgü ör...:)) ne kadar çok düşünürsen okadar stres oluyor insan ve bebişte gelmiyor malesef...ben bu ay hiç düşünmeme kararı aldım ve düşünmüyorum ...

yanında değilmi???eger değilse hiç üzülme en azından yanında olup varlıgını hissettirmeyen kocişlerden değil:)))
iş konusundada benım geçen hafta çarşamba gunu çok yenıyım daha biraz dinlenıp öyle başlıcamçalışmaya:))

canım geçmiş olsun. çok doktor değiştirdim çok paralarım gitti birtek ankarada utku özcan var onun tedavisiyle hamile kaldım ondada hiperstümüle oldum 9.4 ken kürtaj oldum ayrıca keselerde boştu. bence hiç ilaç tedavisiyle uğraşmasın kimse. iyi bir doktor bulsun ve aşılama için müsayitse aşılama yaptırsınlar. zaten devlet 3 aşılamaya kadar yardımcı oluyor bir külfeti olmuyor.kardeşiminde sennkine benzer sorunları vardı ayrıca pkosu, 5 ay sürekli soğan suyu içti şu an 15 haftalık hamiişş. sende bir dene istersen soğan suyunu .

eylül ayinda yumos takibi yapildi, esim bu yüzden iznini erteledi, sonra gitti, sonra benim kirmizilar geldi.. bu ay tadilat falan yok, dr tüp olacak demisti, ama hicbir tahlil falan yapilmadi, burdakiler tuhaf biraz, bende de tahlil yapilmadi diyebilirim, .. bizide yasimizdan dolayi direk tüp bebek merkezine göndereceklermis

geçmiş olsun canım allahım inşallah sanada nasip eder. nasıl oluyor bu soğan suyu

bence başka doktora da git bu ne yaa neden çokmu yaşlısın hem yaşı geç olanların olmuyormu??pko olan senmıydın canım??

ben daha hiçbişey bilmiyormuşum meğer şimdi anlatıyorsunuzda pek anlam veremiyorum dedim ya ilk seferinde öyle birine çattım ki neyse allah onu bildii gibi yapsın eğer memnun kalmadıysan hemen değiştir boşa giden zaman oluyor

sağol canım çok düşüncelisin haklısında ama söylediğin her şeyi yapıyorum ben boş duramayan biriyim önceleri böyle değildi farklı sorunlarımız vardı onları düşünmekten bebeğe fırsat pek gelmiyordu kendi adıma. ama şimdi hayatım dinginleşti şükür güzelleşti e böyle olunca muhakkak tek hayalim bebiş. çıkmıyor teyzesi aklımdan sizlerinde olacak benimde ama yaramazlar bekletiyolar.

kesinlikle katiliyorum arkadasim, stress en önemli faktör, n e kadar zor olsada rahat olmak, insanin elinde sonucta, takmama yöntemleri gelistirebilirsin kendine has yani. biraz olsa ise yariyor canim, ben stress yüzünden iki düsük yasadim canim. mutlaka kendine bir mesgale bul, hep mesgül ol, dua et ve gerisini Rabbime birak. Rabbim cümlemizin yardimcisi olsun..Amin

umutx gözün aydın canım Allah sağlıklı sıhatli hayırlıca tamamına erdirsin inşallah.

pko ya netten bakıyorum açıkcası ürküttü beni ben hala ne gruptaım inanki bilemiyorum önümdeki hsg den sonra ne olacaksa olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…