Ya hic bebegim olmazsa!

bence başka doktora da git bu ne yaa neden çokmu yaşlısın hem yaşı geç olanların olmuyormu??pko olan senmıydın canım??

baska doktora gitsem ne yazar, onlarda sonucta sigortalarin talimatlarini uyguluyorlar, yani onlarda suc yok. yasim 38 esimde 39.

ben pkolu degilim canim

canım benım gerçekten o kadar çok örnekler varki önumde bunun en büyük nedenı aklından çıkaramamak bir arkadaşımın 3sene olmadı oda takıyordu diğerinin 2 sene kimi hiç düşünmediği bir an hamıle oldugunu öğrendi..nasıl başarırız bilemıyorum tabıı ama allahtan şimdi meşgul olacagım başka bişi çıktı başıma onu düşünüyorum ev alıcaz kısmetse onun heyecanı var içimde eşime miras kalmıştı hak sahipleri fazla ama bakalım kafamı ona yoruyorum şimdi:))inş..bebişte bekletmez bizi:))

Evet Allaha havale et canim, insallah cümlemizde bundan sonra hep hayirli doktorlarla karsilasiriz

bu kürü bidahaki regline bırak ozaman zaten adetın geçmiş önemli olan adet oldugunda başlayıp ovul gunune kadar yemen:)))

yarın başlamayı düşünüyordum ama haklısın gelecek aya kalsın bak hevesim kursağımda kaldı benki sabaha kadar çörek otu ayıklamayı kafaya koymuştum:roflol:

28 yaşına kasımda giricem yaşlı da değilim çıtır da kaydirigubbakcemile3
oooo gençsin daha canım benım:)))

kesinlikle katılıyorum bu ay hiç düşünmüyorum ama benım adetım çok geç oldu salı doktora gidicem doktorumu değiştirdim 38.gün kırmızılar geldi ..bakalım ne çıkacak ama hiç düşünmüyorum akışına bıraktım:))

yarın başlamayı düşünüyordum ama haklısın gelecek aya kalsın bak hevesim kursağımda kaldı benki sabaha kadar çörek otu ayıklamayı kafaya koymuştum:roflol:

ben adetin ilk gunu başladım ama elifim ikinci günü diye yazmış sen başla adetinde ovul gününe kadar ye fazlada devam etme :))

senin yasin kac canim, .. sormamim sebebi. belli bir yastan sonra yumurtaliklar yavasliyormus.. bende mesela , önceleri 30/32 günde adet olurdum, simdi 36/ 37 oldu, yani son düsükten sonra

geçmiş olsun canım allahım inşallah sanada nasip eder. nasıl oluyor bu soğan suyu

sağol canım 1tane orta boy soğanı soyup 4 e bölüyorsun 1kg ye yakın suda haşlayıp o suyu sabah öyle akşam 1 er bardak tüketiyosun olaybu.

Rabbim mirasinizi hakkinizda hayirli eylesin canim, güle güle kullanin .. insallah evinizde olur

sağol canım 1tane orta boy soğanı soyup 4 e bölüyorsun 1kg ye yakın suda haşlayıp o suyu sabah öyle akşam 1 er bardak tüketiyosun olaybu.

hayır canım lmaz:

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.

Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

her içişte yeni taze hazırlanacak:))) ve soğan mutlaka kahverengi olacak beyaz yada mor soğanla olmayacak...

belirli bi zamanı var mı kür için işte adetin ... sonrası gibi

kısmet tatlım inşallah mirastan güzel bir pay düşer size. amin canım inşallah bekletmez sıpoşlar. herkesin bir bebek sahibi olma hikayesi var bakalım dediğin gibi ummadığımız düşünmediğimiz bir anda olsa ne güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…