ya intihar ederim ya kaçarım..

nası basardın umursamamayı

nası basardın umursamamayı

canım , bu yaşadıklarımdan sonra tek isteğim tek hedefim bi anestezi uzmanı olmak ... onun için derslerime yoğunluk veriyorum .. kendimi motive ediyorum .. böyle kızlık zarı gibi küçük şeylere takılmak yerine kariyerime odaklanıyorum sende yapabilirsin..

canım erkek arkadaşında nasıl bir karakter yaa kaç kişinin günahına girmiş öyle çok üzüldüm okuyunca bilerek seni oyuna getirmiş ki elinde koz olarak sürekli onun istediğini yap diye bir yandan ondan kopamayacağını diğer yandanda istediğini yapacağı bir durum ortaya getirmiş ... ne desem bilemiyorumm :26:

benim cekcek cilemde bu napiyim

ya deli deli konuşma kendine gel, topla gücünü. 19 yaşındasın bak bebek değilsin, önce şu yılgınlığı bir at üzerinden. sonra düşün sakin kafayla iyice. çocuğa resti çek bitir ilişkiyi, sırf bekaretin gitti diye ona muhtaç olduğunu düşünsen ne olacak? o manyakla mı evleneceksin? ee sonra da berbat bir hayatın olacak. bunu mu istiyorsun? akıllı olgun kızsın bak kendine gel yakma hayatını. çocuktan kurtul, bekaret meselesini de unut gitsin takma. ileride ne olacağı belli olmaz, biri çıkar karşına tüm bunları unutursun.

anlıyorum seni zor şeyler bunlar ama mecbursun kafanı toplamaya, okulunla uğraş kendini bırakma

iyiki bu siteyi bulmusm resmen terapi sitesi.bu konusmalariniz olmasa ben napardim bir yildir bu dertle tek basima ugrastim.bu sóylediklerinizin farkindayim sadece bu yasadiklaqim zoruma gidiyo

olabilir aynı hatayı sen degil bi çok kişi yapıyorr namus iki bacak arasında degill beyindee birini sevdinn saf temiz duygularlaa birşeyler yasadıysann ona kendini adadıysann ve yasındanda kaynaklı olarak birazz gelecegi düsünmeden böyle bişey yasadıysann bu bi suç degill burda asıl namussuzluk asıl degersiz asıl hata yapan kişi kusra bakma ama senn erkek arkadasın bu olayı sana karsı kullanıyorsa ve seni kısıtlıyor egitim hakkından etmeye çalısıyorsa bu yuzdende bu durumu kullanıyorsa asıl kötü olan kisi karsındaki kişi güzelim.Bosver bırak gitsnn üniversiteye basla ekmegini eline al iş güç sahibi ol böyle bi adamla evlenip hayatnı zindan etmee sen ayaklarınn üstüne saglam bastıgında bakirelik mevzusu hiç bi sorun olmuyucak zaten senn için ay bakire deglm ilerde bu cocukla evlenmessem beni kim alır kim eder düsüncelernden çık lütfen bırak ayrılsın defolsun gtsn sen onla çocukca bi hata yaptn duygularına askına yenik düstün ve bişeyler yasayp kızlgıını kaybettn diyee muhtaç degilsnn okuluuna bak calıss bitir sonra güzel bi iş sahibi ol böyle seni bişey ler yasadın diye ezen adamdan zaten hayır gelmez bu yasta evlenp bunun kahrınımı çekicen gencligini yasa seni ezmesne sakın izin verme sehir dısında oku mümkünse kurtul o çocuktan zatn o mert bi insan olsaydı seni ezmez sözünü yemezdi resmen kukla gibi oynatmaya çalısıyor bakire deglsm deglm beni böyle kabul edicek bi ton insan var bakireligini kaybetms olablrsn ama önemli olan adamlıgı kaybetmemek çok kızma lütfn ama erkek arkdsn adamlıgnı kaybetmss seni bu yuzden ezerek bunu kullanarak

Sadece ilk sayfayı okudum ve senin adına hem çok üzüldüm hem de sana kızdım .
Öncelikle akrabanla ilişkin olmuş herkesin bakış açısı farklı bu konuya tabi ama bana çok ters .
Sonra o erkeğim diye ortalarda dolaşan şahıs bekaretini bozmuş !
Birde sen bana mecbursun ayaklarında !!
Şunu bilmelisin ki sen kimseye mecbur falan değilsin .
Namus bekarette değil beyinde biter !
Ne kızlar var bekareti yerinde olup her haltı yiyen .
Bence hiç uzatmadan ayrıl gitsin şu çocuk'tan .
Böyle birisini çekmek zorunda değilsin , sana güvenmeyen , kendisine muhtaç olduğunu bariz söyleyen birisiyle zorlasan da olmaz zaten .
Sevgi , aşk önemli canım evet ama güven meselesi var ki her şeyden kat kat önemli ..
Konu başlığına gelirsek ; intihar etmek ???? kaçmak ?????
Yapma kardeşim bak benden 1 yaş küçüksün daha ne güzel günlerin olacak
Bu yaşta evlenmekte ne demek zaten daha küçücüksün .
Böyle birisi için hayatını zehir etmeye değmez !
Git okulunu oku , bitir sürekli kendini geliştir .
Görsün bakalım sonra beyefendi(!) kim kime muhtaç oluyormuş ! ...

Ayrıca şunu da ek olarak söyleyeyim biz kadınlar esasında çok güçlüyüz
Sadece bazen bunu göremiyoruz şekil a 'da gördüğümüz gibi .
Silkelen ve kendine gel canım
Hayatını en güzel dereceye getirmeye çalış
Asla birisinin sana hükmetmesine izin verme .

ben yasadiklarimi nasil unutmaya calscam attgim adim herseim o olmustu

Her şeyin olmuştu ""
Geçmiş zaman eki .
İnsanlar kaç yıllık eşlerinden ayrılıpta unutuyor
Sen mi unutamayacaksın ?
Hem unutmakla da en doğrusunu yapmış olacaksın .
Umutsuzluğa kapılma .
Umutsuz olursan hiçbir şey yapamazsın .

Son düzenleme:
ona bu yaptigi hatayi bildirmek istyorum yani burda herkes ayni seyi sóyledi ondan ayrl mhtac degilsin seni ezemez ws.ben bu gercekleri góstermek istyorum ama nasil

Sen bugünden itibaren sadece kendini düsün, git bir banyo yap, kendine zaman ayir, sonra oturup masa basina dersini, okulunu takip et.
Bak bakalim o zaman hayat nasilda degisiyor.
Kendini sev ve kendine önem ver, sen degerlisin, bak sagliklisin bunun icin Allah`a sükür et, senin gibi yasayamayan insanlarinda oldugunu düsün.
Ekmek parasini bulamayan insanlar var, senin yedigin önünde yemedigin arkanda. Yürüyebiliyorsun, görüebiliyorsun. Allah akil vermis onu kendine kullan, okuluna, gelecegine, ve gel görki zamani geldiginde seni cok seven bir insan illaki cikacaktir.
Daha cok kücüksün, kendinden büyük islere simdiden baslarsan bas edemezsin.
Yasina göre davran ailenle vakit gecir, bugün varlar yarin yoklar cünkü.
Kardeslerinle ilgilen, hayatda sirf sen degilsin, ailene, topluma yararli bir insan olmaya calis, mutluluk bunlarin icinde gizli. Erkek meraklisi olma, erkekleri odak noktasi yapma. Kendini gelistir.
Kurnaz ol, kendini düsün. Anladinmi canim?

ya buna inanamam amaaaaaaaaa

kelimelerin içindeki sesli harfleri yazmadığınız için konuyu okumadım ama yorumlardan anladım az çok.
madem ya intihar ederim ya kaçarım diyorsunuz bence intihar edin.

Ya aynı yaştayız . nasıl oluyorda hala unutamam onu diyebiliyosun hangi akla hizmet ?
adam sana deger vermıyo senin hayatını elınden alıyor sen hala aşk acısı diyorsun bence ne dediğini bilmiyorsun
oku kendıni geliştir uni. bitir senin başka ne amacın olabilir zaten kısmetin seni bulur zara gelince yapmışsın bir hata ona
asla muhtaç değilsin olabilir aşık olmuşsun kanmışsın bunun için operasyonlarda var hadi o olmasa bile boyle kabul edıcek olan
sana deli gibi aşık olan bir erkek te çıkar karşına ama once sen kendını kurtar

peki oldu ya tamam zamanı gelince evlenelim oku diye benim sözümü kabul ederse ne yapıyım

ve sana bunu diyen birine kaçmayı mı düşünüyorsun? aklını başına topla, mantıklı hareket et..tamam yapmışsın bi hata ama dünyanın sonu değil.. sen üniversiteni oku, mesleğini eline al.. ondan sonra düşün evlenmeyi.. ama bu kişiyle değil.. sana bunları yapan, söyleyen biriyle değil şimdi, seni beklese bile sakın evlilik düşünme.. ne zannediyorsun ki, evlenince rahat edeceğini mi? şimdiden böyle diyen sana ömür boyu evlenmeden benmle birlikte oldun diye yüzüne vuracak belli ki.. böyle sevgi filan olmaz.. akıllı olun biraz yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…