inanın tam bir yıldır bu konuda bni ezio piskolojm bozuldu muhtacsın ayrılmazsn die yapmdqnı bırakmadı bnde onn gözünde kötü olmayım die hr deidğini yaptım ama o bnm sewqimi haketmedi
inanın tam bir yıldır bu konuda bni ezio piskolojm bozuldu muhtacsın ayrılmazsn die yapmdqnı bırakmadı bnde onn gözünde kötü olmayım die hr deidğini yaptım ama o bnm sewqimi haketmedi
Konu fakemi arkadaslar?
Bu kadar manyak bir olay yasamadim dogrusu.
Daha 19 yasinda bu insan ya?
Aklim ermiyor....Tanrim iyiki cocugum yok...
aileler yastan dolayı istemiyo.okul var askerlik var isiniz düzenli değil die kendisi acık lise okuo kuaförde çalısıyo bn oklum bitti ünw.hzırlanıyorum bana okula gidersin ancak nisan olursa dedi aileler yok dio bn ortada kaldım o zmnda kac dio.
evet takıldığım konuda bu ayrılınca ne olcak?düsünebiliyomusunuz bana bn senden ayrı kalıyım uzun sürü bi dha kbul edmem kmle olursun km blir dio kendi yaptığı sei kbul edmiyo bide bi baskasıyla olblceğimi düsünüyo
ben meslek lisesi mezunuyum onunla evlenmek için 2 yıllığa gitcektim oda oraya ipini koparan erkek gelir diye önce gitmicen dedi sonradan kabul etti.simdide ya nisan ya okul dedi bn de aileler istemiyookuldan vazgecmem dedim ayrıldı.neymis 4 yıllığa gitseymisim ben resme hayatımı ona yönelik yasıyodum.
bu kadar şey olurken annen neredeydi anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?