ya intihar ederim ya kaçarım..

Canim benim, cocugum, yavrum sen daha dötünü silmeyi bilmez iken ne islere karismissin öyle.

Okulunu yap, kendini okuluna odakla daha cocuk yastasin sen ve öteki cocukda.

Anneni ve babani dinle, sakin ha sakin onlarin sözünden cikma.

Azmis deli danalar gibi etrafda dolasma, ailene, okuluna ve derslerine odaklan.

Kizlik mizlik kafaya takam sen simdi, bosver Türkiye`de 50% kizligi yok evlendiginde.

Derslerine odaklan, okuluna kendini ver güzel bir meslek sahibi olki, gelecekte güclü, kendi ayaklari üzerinde duran bir birey ol.

Birde yazi yazarken dogru dürüst yaz, ayip öyle bir üniversite okumayi düsünüyormussun, peki bu kafaylami okuyacaksin sen?

inanın tam bir yıldır bu konuda bni ezio piskolojm bozuldu muhtacsın ayrılmazsn die yapmdqnı bırakmadı bnde onn gözünde kötü olmayım die hr deidğini yaptım ama o bnm sewqimi haketmedi

inanın tam bir yıldır bu konuda bni ezio piskolojm bozuldu muhtacsın ayrılmazsn die yapmdqnı bırakmadı bnde onn gözünde kötü olmayım die hr deidğini yaptım ama o bnm sewqimi haketmedi

ben anlamıyorum ki ne yazdığını
düzgün yaz

Yahu bu nasil üniversiteye hazirlaniyor?
Kizcagiz dogru dürüst yazmayi bilmiyorki?

ben meslek lisesi mezunuyum onunla evlenmek için 2 yıllığa gitcektim oda oraya ipini koparan erkek gelir diye önce gitmicen dedi sonradan kabul etti.simdide ya nisan ya okul dedi bn de aileler istemiyookuldan vazgecmem dedim ayrıldı.neymis 4 yıllığa gitseymisim ben resme hayatımı ona yönelik yasıyodum.

Konu fakemi arkadaslar?
Bu kadar manyak bir olay yasamadim dogrusu.
Daha 19 yasinda bu insan ya?
Aklim ermiyor....Tanrim iyiki cocugum yok...

yapmıssın bi hata göz göre göre ama asla unutma senden değerlisi yok bu dünyada boyun eğdin her dediğini yaptın kıymetini bilecekmi asla asla asla her defa daha çok şey istiyecek senden vereceksen şeyin kalmadığında kucağında bi çocuk bi hayal et nasıl bi hayatın olacak yol yakınken hayatını düzene sok okulunu oku kendi ayağının üzerinde dur hiçkimseye minnetin olmasın sen onun kölesi olacağına o senin peşinde koşsun hayata inatla okudum çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum dersin o zaman bütün kapılar ardına kadar açık olur başını eğmezsın kızlık zarıymış ne kadar önemli ömrünün tamamını değmeyecek hayatını mahvedeceğini bile bile evlenmek kendine gel insan olduğunu unutma en başta kadınız diye aciz değiliz ki erkek diye tövbe haşa Allah değil ya oda bi insan çevremde çok kişi var keşke okusaydım keşke çocuk yapmasayadım keşke bu kadar erken evlenmeseydim keşke keşke keşke diyenler

bi ablan olarak yanlış anlama dediklerimi bunlar gerçekler

yazıma neden taktınız siz norm al mesaj atarken falan el alıskanlığı oldumu simdi

Sen onun gözünde nasıl göründüğünü neden bu kadar önemsiyorsun?? İnsanlar işine göre görür ki seni.İyi davranırsın iyi görür ilgilenmesen kötü görür kötülük yapsan kötü görür (sana kötülük yapıp karşılığını bile vermiş olarak bile yapsan) İnsanların bakış açısı sürekli değişir.Sen onun gözüne iyi gözükmek için çabaladıkça o seni kullanır ve zayıf karakterli görür.Senin bu yaptıkların hiç bir işe yaramaz.Halbuki ayrılsan daha kıymetli olursun onun gözünde gelir yine sana laf eder ama içten içe benden nasıl ayrıldı diye köpürür.

Yavrum, cocugum sen daha 19 yasindasin.
Anne ve babanin himayeti altindasin, o im oluyorda sana kurallar koyabiliyor hayatinla alakali?
Aptal olma, sen kendini ve anne babani dinle.

bak cnm burdakilerin birçoğu evli ve yaşça senden büyük

ee haliyle de hayat tecrübeleri fazla sen şimdi kendini ezik hissettiğin için ona mecbur olduğunu düşünüp

onun her dediğine boyun eğiyorsun madem yaptınız bir hata bunu daha fazla sürdürme

kesinlikle kaçmayı aklının köşesinden bile geçirme sonra çok pişman olursun emin ol

senin tahsil hayatına karışma gibi bi hakkı yok, olmamalıı

okulunu bitir ayrılırsa da ayrılsın için yanar kavrulur belki uzun belki kısa sürede atlatırsın ama atlatırsınnn

zaten seni her halinle kabul eden kişi mutlaka çıkacaktır karşına

aileni asla karşına alma derim ben

sana bunları söyleyebilen biriyle devam etmemelisin zaten

bu ne saygısız aşağılayıcı bir konuşma böyle inanamıyorum

kendine olan saygını yitirdiğin anda hep kaybetmeye mahkum olursun

kendine saygın olmazsa kimsenin olmaz

önce seni bi insan olarak kabul etmesi gerekiyo bende meslek lisesini bitirdim 2 yıllığa geçtim bitirdin iş buldum hem çalıştım hem açık öğretimden 4 yıllığa tamamladım sen de yapabilirsin her dayatmasına tamam emrin olur paşam sen yeterki iste ben hemen yaparım zihniyetine bağlarsan sen kaybedersin başkası değil hiçkimseye bişey olmaz senin hayatın söner

Ezmesine neden izin verdiniz peki? Artık kızlık zarına önem vermeyen erkeklerde var ona muhtaç değilsin... Aileyle korkutuyorsa tıpta çaresi de var onun Siz kurtulmak istemiyor olmalısınız bu durumdan...

ben herseyin farkındayım biliyorum kücük diyosunuz ya yas olarak kücüğüm ama bu yasadıklarım resmen hayatın acısını bos olduğunu gösterip olgunlastırdı.tek kokrtuğum bu acıyla tek basıma ayakta kalamamak tek ask acısı değil kızlık meselesi bile vicdan azabı cekiyorum

Annen ne diyor bu olanlara?
Lütfen güzel yazki seni anlayalim.

Bi zahmet derdini yazarken imla kurallarına riayet et...

Bu tip konuşma ve yazma tarzından nefret ediyorum..Harfleri tam yazsanız etinizden et mi koparıyorlar ?

Diğer hususa gelince evlenmeye mecbur değilsin oku ve hayatını kurtar birdaha da hiçkimse için bedenini sunma..

Ya kizim yemisim bekaretini 2 damla kanla butun hayatini zincire vurmaya calisiyo bu adam gidebiliyorsan 4 yillik universiteye gitte kurtul bu adamdan...

bu kadar şey olurken annen neredeydi anlamadım?

daha neler oluyor neler
benim eşimin bi komşusu vardı, erkek, çocuk iyi bi aileden ama serseri biraz.
çocuk 19 yaşındaydı
bi gün msn den bana dediki ya carrie canım çok sıkkın, hayırdır ne oldu dedim, kız arkadaşım hamile dedi. nasıl yani, kaç aylık dedim, 5 aylık dedim. 5 ci ayına girdi ve o daha yenimi öğrendi dedim, evet dedi, anlamıyor dedi hamile kaldığını, anladığındada çok geç kalınıyor
neyse, kafası iyi herhalde dedim inanmadım, sonra kız arkadaşıyla beraber gördüm onu, kız basbaya hamile, bariz ortada. bol bi gömlek giymişti ama karnı belli oluyordu.

sonradan duydum ki, kız doğurmuş çocuğu hastanede terketmişler, zaten bu ilk gebeliği değilmiş, iki kez daha hamile kalıp doğurmuş yuvaya vermişler. ikiside 19 yaşındalardı ve o yaşa kadar 3 çocuk yapmışlar..

ve kızın ailesi hiçbirşey bilmiyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…