ya intihar ederim ya kaçarım..

Güzelim. Anlaşılan çocuk biraz dengesiz. Ne demekmiş "uzak kalırsan kim bilir ne yaparsın?" zaten o sana güvenmiyor. sen onunla nişanlanıp gitsen bile hayatı sana zehir edecek.
Tüm bu korkularından sıyrılıp ayrılırsan en kötü ihtimalle ailene olanları söyler. Bu durumda ailen ne der veya ne yapar bunu kestirmek zor.

düşün 4 sene sonra güzel bir bölümden mezun olmuşsun. İş sahibi olmuşsun..."verilmiş sadakam varmış" dersin."iyi ki de ayrılmışım"

Ya da ömür boyu lanet bir adamın "sen benimle evlenmeden birlikte oldun...başkasıyla da olursun" tarzında saygısız ithamlarına katlanacaksın....

işin zor ama bir yanlış yapmışsın en azından annene açılabilirsin bence.

Farketmişlerdir mutlaka ama durumları kötüyse ellerinden bir şey gelmemiştir... Belki kız ailesini kandırmıştır doğumda öldü vs diye... Allahım çocuk doğurmaya korkuyorum ya

Farketmişlerdir mutlaka ama durumları kötüyse ellerinden bir şey gelmemiştir... Belki kız ailesini kandırmıştır doğumda öldü vs diye... Allahım çocuk doğurmaya korkuyorum ya

işin garibi biz bir çocuk yapmak için senelerce hesap yapıp doğru zamanı bekliyoruz. kendimizi maddi manevi hazırlamaya çalışıyoruz.Aman sezaryendi yok normaldi aklımız karışıyor... millet bir anlık zevki için çatır çatır doğurup sokağa atıyor bebeklerini.

Allah sorar hesabını mutlaka...

valla hayretim şaştı ne bu ya...

bende resmen şok geçirmiştim
zaten dediğim gibi , ilk başta hiç inanmamıştım taki kızı görene kadar..

hadi babası neysede bence annesi biliyordu, yada anlıyordu..anlamamak için aptal olmak lazım zaten
annem bende en ufak sivrisinek ısırığını bile farkeder

hayır ailemden kimseye söyleyemem insnalar iki yüzlü yüzüne güler arkandan konusur

en azından korunsalar böyle olmazdı

böyle bi haltıda yemişlerse çocuklarını terketmesinler

ama kızada şaşırdım, gerçi hiç hamile kalmadım ama, insan 5 ci ayına kadar anlamazmı hamile olduğunu diye düşünüyorum

Son düzenleme:
fake de değilim ben gerçketen çaresizim internette ne yapabilirim diye arastırma yaparken bu siteyi gördüm

Vallahi Carrie aptalsan anlamazsin, vardir öyle inek gibi kadinlar, bol sütlü bol bereketli anac anneler hiyar babadaki havuc yiyen kadin gibi
ay hic gülecegim yoktu, sabah sabah yazarken gülme krizine girdim. Allah iyiligini versin Carrie, sorun cok tatliydi.

ne intihar edeceksin , nede kaçacaksın.. yapacağın gidip okulunu bitirmek olmalı.. ailem duyar ne olur diye düşünme.. korkarak geçmez hayat.. zaten pişman olduğun şeyler yaşamışsın , üstüne yenilerini ekleme.. ailen duyarsada bi çaresi bulunur.. böyle biriyle kaçsan ne olacak, mutlu olabileceğini düşünüyomusun..? kendine yazık etme..

Elbet sorar hesabını... Birde neden böyle insanlara veriyor Allahım sormadan edemiyorum... Burada bebek için o kadar uğraşan insanlar var onlar bebek sahibi olamıyorken neden bu kendinden habersiz ne ettiğini bilmeyen insanlara veriyor Allahım... Allahın işine sual olmaz ama insan düşünmeden edemiyor...

hadi babası neysede bence annesi biliyordu, yada anlıyordu..anlamamak için aptal olmak lazım zaten
annem bende en ufak sivrisinek ısırığını bile farkeder

Ay benim annemde farkeder ya herşeyimi...Bak sen söyleyince aklıma geldi benimde böyle bir arkadaşım vardı kızın aileside farketmemişti 6 aylık olana kadar Bizim anneler çok uyanık demek ki...

yani farketmemesi imkansız çünkü bebek hareketlenmeye başlıyor..
acaba kürtaj olup bebeğine kıymak istemedi ve doğurup en azında birileri bakar diyemi düşündü...:26:

Çünkü hepsi birer sınanma , sabrımızı ve sevgimizi ölçüyor Rabbim..

yani farketmemesi imkansız çünkü bebek hareketlenmeye başlıyor..
acaba kürtaj olup bebeğine kıymak istemedi ve doğurup en azında birileri bakar diyemi düşündü...:26:

Çok iyi niyetlisin berrecim Bebeğe kıyamayan neden korunmaz ki :26::26::26:

Oku, Oku, Oku, meslegini yap.
Anne ve babani dinle.
O sana hic bir konuda emir veremez.

teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.bu arada kandiliniz mübarek olsun

acaba cidden varmı böyle
havuçlu nineyle hıyarlı dede gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…