ya intihar ederim ya kaçarım..

Bak yavrum, bak cocugum, olan olmus, ölen ölmüs, simdiye geriye degil önüne bak.
Kizlik o kadar büyütülmeye degmez, sen simdi okulunu yap, annene ve babana ve ailene ve topluma hayirli bir insan olmaya calis.

Göreceksinki eger okulunu yaparsan, meslegini yaparsan, kendi ayaklari üzerinde durabilirsen, kizlik zarin olmasa bile seninle cok erkek evlenmek isteyecektir.

Türkiye`de 50% kizlik zari olmadan mutlu evleniyor onun icin sen kizlik zarini hiiicccccccccc kaana takma okuluna bak.

Keske olmasaymis ama olmus bosver, geriye degil gelecege bak.

Nasılll¿ Anne görmüyor mu kızın karnını yahu 9 aylıkken bile

olmuş bi kere olmuşa çare yok aslolan bundan sonra mantıklı düşünüp doğru adım atmak...

sevgilinin himayesi altında kaldıkça daha çoooooookkkk vicdan azaplı günler seni bekliyorr

Ayrıca ''Tıpta çaresi var '' deyip yazanlara da aklım ermiyor..

Kendi rızasıyla birlikte olduğu bir ilişkide neden diktirme yöntemini kullansın dermisiniz ? Tecavüze uğramıyor bu kızcagız bilerek isteyerek birlikte oluyorlar..Arkasında duramayacağı haltı yemesin madem yedi arkasında dursun..

Diktirince sorun bitiyor mu ?

ailemin haberi yok nasıl söylerim yıkılırlar sadece birlikteliğimizi biliyorlar kısmetse evlenirsiniz zamanı var diyolar

bu takıntıların hepsi boş boş boş boş boş

tek önemli olan şey var sensin sen den kıymetlisi yok önce bunu aklının bi köşesine koy Allah aşkına biraz mantıklı ol dimdik dur ezik olma ne hakkı var eziklemeye seni hiç muhtaçlığın yok bikere

Nereye gidiyoruz acaba allah islah etsin ailelerde bu devirde o ayip bu gunah diye baski yapacagina gercekleri sunup cocuklarina guven vererek bIseyleri ogretse ne olur ki :26:

Ay bunlar gene 19 yaşında benim 30 yaşını geçkin arkadaşım korunmadan habersizdi...Hamile kalıp aldırdı

Diktirmeye bende karşıyım aynen sizin gibi düşünüyorum ama bu durumda çare o geldi aklıma... Ben ailesine söylediği zaman ailesinin olan olmuş ayrılmak istersen arkandayız diyeceğini zannetmediğim için söyledim diktirebileceğini...

hem de 3 tane

ALLAH'ım evlatlarımızı şeytanın şerrinden muhafaza et YA RABBİM (AMİN)

Nasılll¿ Anne görmüyor mu kızın karnını yahu 9 aylıkken bile

kendi gözlerimle görmesem inanmam zaten
ama kendi gözlerimle gördüm, kızın karnı burnundaydı resmen
eşime sordum çünkü eşim o çocuğu ve kızı daha iyi tanıyordu, ailesi anlamıyormu falan dedim anlamıyolarmış dedi, kilo aldım falan diyormuş, hemende doğuruyormuş yani zaten çocuk hastanede çalışıyordu kendisi götürüyordu sanırım

kızda dinine bağlı bi ailenin kızı belki o yüzden şüphelenmediler, zaten kız kapalı sayılır, saçlarını tamamen kapatmasada eşarp falan takıyordu

şimdide evlenmişler eşime sordum ne yapacaklar acaba çocuklarını arayıp alacaklarmı yanlarına, bilmiyorum ama zannetmiyorum dedi, X bana ilk ikisini zaten yuvadayken birileri evlatlık almış diye sölemişti sonuncusunuda zaten doğumda hemen sonra terketmişler hastanede, izini kaybetmişler

çocuğunda maddi durumu çok iyi ha, babası savcı annesi bankacı.
kızın durumu baya kötü ama belki o yüzden aileside anladıda çaktırmadı, belki evlenirler diye

Son düzenleme:
normal zihniyette söylemez ama sarhosken söylerse ondan korkuyorum bi gün icipte sağ solda haykırırsa hersey sorun her yolda sorun var ayrılsam bu dert ayrılmasam diğer dert

sakın okumayı ihmal etme

2 yıllık ne farkeder sen oku da bende önlisans mezunuyum ne var ki bunda

onda ki amaç ne biliyor musun

okumanı istemiyor çünkü okula gidince gözünün açılacağını , ona minnet etmiyeceğini ve hatalarının farkına varacağını biliyor

yoksa senin düşündüğü için 4 yıllığa git demiyor

büyük ihtimal 4 yıllık kazanamacağın için işi yokuşa sürüyor ama ne olursa olsun okula git

sen hala çok küçüksün eğer acılar seni olgunlaştırsaydı bu şekilde davranmaya devam etmez hele ki bunu aşk acısına bağlamazdın

insanlar yeri geliyor 15 senelik kocalarından çocuğunun babasından ayrılıyor onlar yaşayabiliyorsa sende yaşayabilirsin

hele ki üniversite ortamı o kadar güzel ki lütfen boyun eğme ona

ailede sana yol gösterecek güvendiğin biri var mı ?

Yazık çok yazık...

Ailesine anlaşamadık bitti desin bu kadar..

Asıl böyle bir karakterle evliliği düşünürse hayatını hiçe saymış ve bir ömür boyu hergün intihar edeceği bir yaşama sahip olur..

İyi düşün iyi analiz et ..Hayatını kurtarmak da karartmak da senin elinde.

normal zihniyette söylemez ama sarhosken söylerse ondan korkuyorum bi gün icipte sağ solda haykırırsa hersey sorun her yolda sorun var ayrılsam bu dert ayrılmasam diğer dert

Tamam sarhoşken söylerse sorun değil, kafası iyiymiş uydurmuş hazmedememiş benim terketmemi der geçiştirirsin..

valla hayretim şaştı ne bu ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…