Ya kaynanamların gelirse:(

Size göre o çerez saçmalık bana göre gerekli o günün anlam ve önemi bence çokta büyük değildi bizim adetimiz bu ve onun uyumaması beni hiç ilgilendirmez

Ben ne diyorum tamburam ne çalıyor...
Gayet mesajınıza cevap verdim farklı birşey söylemedim nişan gününün anlam ve önemini vurgulamışsınız bence öyle bir önemi yok o gün önemli olan tekşey çerezi onuda yapmadılar onlar yapmadı diye olmadı mı en alası oldu ohhh olsun kapıyı açmaktaki tereddütüm sadece olmayan konuşulmayan şeyleri eşime daha sonra farklı anlatma ihtimali evet malesef böyle bir insann bu sebeple telefonda bile görüşmüyorum onunla kim ne yaşıyor bilemezsiniz

Kapiyi açıp çerez ikram edin her seferinde

Oh olsun diye yürek sogutuyorsunda bak ilişkiniz ne durumda.deger mi diycemde kime diycem

Gerçekten insanlar bir çerez yüzünden bu hallere gelebiliyormu inanamıyorum.
Madem örf adet çok önemli sizin için büyüklerede saygı önemli olmalı
Oğlum yok ama ilerde olursa inş sizin gibi bir gelinim olmaz

Mesele sadece çerez değildi öncesinde ve sonrasında birçok şey oldu ben saygısızlık yapmadım hiçbir zaman tek biran hariç teyzesini kovar gibi güle güle dedim o bambaşka mevzu zaten
Umarım sizde uyanık geçinmez gerçekten evladınız gibi yanaşırsınız gelininiz veya damadınıza benim tek bir sorun yaşadığım insan yoktur kolu komşu akraba vs. Neden sorun onlarla acaba?

Ah keşke kaynanamdan ayrı olsamda gelse bana çayını yemeğini koyarim ama oğlunu yanından ayirmayinca beraber yasamak isteyince insan deli oluyor moralmen hic iyi değilim beraber yaşıyoruz 3 yildir hayatımın içine ettiler 26 yaşındayım ama kendimi daha yasli hissediyorum sırf sitres sinir yüzüne bebeğim bile olmadı tüp bebek deniyoruz ama tutmuyor yazık yapma ayrışın zaten çayını yemeğini koy önüne boşver

Derdim ikram değildi ki birebir görüşmemek derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…