- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bahçeli bodrum gibi alt kat müstakil sayılmıyor mukaynananız alt katta kiracı da,ama eviniz müstakil.o nasıl oluyor ,ben anlamadım?
Size göre o çerez saçmalık bana göre gerekli o günün anlam ve önemi bence çokta büyük değildi bizim adetimiz bu ve onun uyumaması beni hiç ilgilendirmezSaçma sapan çerezi düşünmek yerine geleceğinizi o günün anlam ve önemini hassasiyetini düşünseniz, bunu en yakınızla paylaşsanız,çerez saçmalığı üzerine heyecanlanmak yerine nişan için heyecanlansanız şimdi inanın o kapıyı açardınız gayet medeni ve güçlü bir şekilde kendinize güvenle misafiri ağırlardınız.
Ben ne diyorum tamburam ne çalıyor...Size göre o çerez saçmalık bana göre gerekli o günün anlam ve önemi bence çokta büyük değildi bizim adetimiz bu ve onun uyumaması beni hiç ilgilendirmez
Gayet mesajınıza cevap verdim farklı birşey söylemedim nişan gününün anlam ve önemini vurgulamışsınız bence öyle bir önemi yok o gün önemli olan tekşey çerezi onuda yapmadılar onlar yapmadı diye olmadı mı en alası oldu ohhh olsun kapıyı açmaktaki tereddütüm sadece olmayan konuşulmayan şeyleri eşime daha sonra farklı anlatma ihtimali evet malesef böyle bir insann bu sebeple telefonda bile görüşmüyorum onunla kim ne yaşıyor bilemezsinizBen ne diyorum tamburam ne çalıyor...
Kapiyi açıp çerez ikram edin her seferindeGayet mesajınıza cevap verdim farklı birşey söylemedim nişan gününün anlam ve önemini vurgulamışsınız bence öyle bir önemi yok o gün önemli olan tekşey çerezi onuda yapmadılar onlar yapmadı diye olmadı mı en alası oldu ohhh olsun kapıyı açmaktaki tereddütüm sadece olmayan konuşulmayan şeyleri eşime daha sonra farklı anlatma ihtimali evet malesef böyle bir insann bu sebeple telefonda bile görüşmüyorum onunla kim ne yaşıyor bilemezsiniz
Evet bu güzel gönderme olurKapiyi açıp çerez ikram edin her seferinde
Oh olsun diye yürek sogutuyorsunda bak ilişkiniz ne durumda.deger mi diycemde kime diycemPardon bizim cimriliğimiz nedir bu konuda anlamadım kadın erkek ayrıydı çerez paket sayısı belli erkeklere yetmeyince kusura bakmayın mı diyelim ben tek bu sebeple gtürmedim nişan yerine.Onlar gibikötü çerezleri avuç kadar mı koyalım paketlere size göre gereksizdir bana göre gereklidir bu göreceli bizim adetlerimizin hiçbiri olmadı bari bunu yapsalardı oh iyi yapmışım ağlayıp uyuyamamış oh olsun
Gerçekten insanlar bir çerez yüzünden bu hallere gelebiliyormu inanamıyorum.Gayet mesajınıza cevap verdim farklı birşey söylemedim nişan gününün anlam ve önemini vurgulamışsınız bence öyle bir önemi yok o gün önemli olan tekşey çerezi onuda yapmadılar onlar yapmadı diye olmadı mı en alası oldu ohhh olsun kapıyı açmaktaki tereddütüm sadece olmayan konuşulmayan şeyleri eşime daha sonra farklı anlatma ihtimali evet malesef böyle bir insann bu sebeple telefonda bile görüşmüyorum onunla kim ne yaşıyor bilemezsiniz
Bukadar gereksiz stres yapma çabuk yaşlanırsınKocam geldi kız gereksiz stres yaptım
Kapiyi açıp çerez ikram edin her seferinde[/. Taze olmamalı , bayat olacak unutma
Yok gelmedigeldi mi
Mesele sadece çerez değildi öncesinde ve sonrasında birçok şey oldu ben saygısızlık yapmadım hiçbir zaman tek biran hariç teyzesini kovar gibi güle güle dedim o bambaşka mevzu zatenGerçekten insanlar bir çerez yüzünden bu hallere gelebiliyormu inanamıyorum.
Madem örf adet çok önemli sizin için büyüklerede saygı önemli olmalı
Oğlum yok ama ilerde olursa inş sizin gibi bir gelinim olmaz
Evet değer değerimin olmadığını birçok kez gördüm beni istemeyene tavrım budurOh olsun diye yürek sogutuyorsunda bak ilişkiniz ne durumda.deger mi diycemde kime diycem
Eşim şuan evde yok ve kaynanam altkatta kiracısında onlarla eşimsiz görüşmüyorum ya gelirse ya kapıyı çalarsa çok gerginim gerçekten kimseyle uğraşmak istemiyorum
Yaşamayan bilemiyornedir bu kaynanalarla gelin savaşı? ben sadece eşimi doğurduğu için bile o kadına minnettarım.
Derdim ikram değildi ki birebir görüşmemek derdimAh keşke kaynanamdan ayrı olsamda gelse bana çayını yemeğini koyarim ama oğlunu yanından ayirmayinca beraber yasamak isteyince insan deli oluyor moralmen hic iyi değilimberaber yaşıyoruz 3 yildir hayatımın içine ettiler 26 yaşındayım ama kendimi daha yasli hissediyorum sırf sitres sinir yüzüne bebeğim bile olmadı tüp bebek deniyoruz ama tutmuyor yazık yapma ayrışın zaten çayını yemeğini koy önüne boşver
Yaşamayan bilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?